torstai 3. lokakuuta 2013

Uutisvirtaa osa...kolme kai tjns.




Hjalliskin se on siellä tiuskinut, pressi-tilaisuudessa. Mutta ei näyttänyt hoksaavan, ettei ole itsekkään v*ttu kuunnellut, esim ...Jokeri-faneja / Suomalaisia. No, mutta ...paskanko väliä sillä minulle on, lopunkaiken !. Ai zast dount giv-a-fak !. Jalliksen asiahan tuo kaikki kai lopunkaiken on, tehkööt niinkun lystää.



http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013100317563368_uu.shtml

Sitten jankutetaan taas Juutalaisista !. Ikäänkuin ketään kiinnostaisi, noin niinQ "aikuisten oikeesti" !. Tiesikö Suomi vaiko ei, Saksalaisten Hirviöiden Pyhästä Pahuudesta !?....huu givs a fak rili?. Kuinka kauan pitää tätäkin yhtä ja samaa asiaa jankata ja kaivella ?!. Mitä tuostakaan voi millään mahdollisella tavalla irti saada ?!. Kyytsätä taas jonkun papan poseen vai !?. Mitä vittua te Juutalaisten-sylikoirat oikein taas ajatte takaa ?!!. Vittu te olette etovaa, matelevaa sakkia !!.
Ei teitä mikään jumala missään kristalli-palatsi-Taivaassa pelasta ja suosi, siksi että olette täällä / tässä ja nyt paaponeet sen kun vaan pystytte, tätä muinaista roska-sakkia !!. Vitun tampiot !. Niin makaavat kuin petaavat !.
Pääskää nyt jo jumalauta eteenpäin !!. P.s Etovaa nähsä tuo äänestys-tulos, kuinka moni on niin lääpällään, peräsuoli pitkällä, siihen, että Suomea pitäisi nyt ruveta vielä oikein ruotimaan ja tarkistelemaan kuka mitäkin tiesi ja kenetkin tunsi yms. Orjia olette ja Orjina pysytte !. Neekerit ja muut murjaanit ja juutalaiset ennenmuuta, ovat todentotta oikeassa ; valkoiset todella ovat idiootteja !!.


http://www.iltalehti.fi/viihde/2013100317565350_vi.shtml

Sitten meillä on taas tämä, saatanan Haapasalo !!. "Venäjän valtio pitää minusta hyvää huolta." Kyllä kai juu....

Vittu...mikä...mitä...sii...s...?. Mikä jukolauta, tota karvanaamaa oikein houkuttaa siihen persläpeen nimeltä "Ryssä" ?!?!. Mikä-mikä-mikä !?!? mikä helvetti siellä voi noin kiiltää ?!. Vittu tämä tyyppi on jo ryöstetty, hakattu, ammuttu jne jne ja vaikka mitä muuta ja silti se vain jaksaa kehua kuinka khuulia sakkia ne Ryssät oikeasti on ja miten hieno Maa se on yms. 

Ja sitten, sekopäistä yms puheenollen : http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013100317564986_uu.shtml

Seppo on taas käyttänyt järkeään!. Voi, voi....voi voi, siinä on kanssa suht kipee kissa !. Siis mikä vitun tyyppi tämä oikein ylipäänsä on !?!. Nyt se on tervehtinyt Fyyreriä Eduskunnassa, siis sitä muinais-Saksalaista, ei ketään näistä nykyisistä harmaista, lihavista vitun fossiileista. Tai ehkä se sai vain jonkun kohtauksen johon kuuluu kangistuvat raajat ja se tulkittiin tendenssin-omaisesti "natsitervehdykseksi" !. Eihän sitä tiiä !. Outo faking tyyppi eniwei!. Saattaa olla jopa koko Suomen moukkamaisin ja mauttomin, mauton-moukka !. Vittu mikä idiootti !!. Katsokaa noita sen tihru-silmiäkin!! se näyttää siltä, että ensi-viikolla se helmeilee jo tuo lärvä, Iltsikkojen kannessa, pää osittain hupun peitossa, oikeus-salissa, murhattuaan raa´asti jonkun virolais-neekerin kärpäslätkällä ja veitsellä. Sillä on ns. Sadistisen Murhaajan silmät.
Mutta täytyy sitä ihan kiittääkkin!!. Onhan se tuolla keharimaisella mesoamisellaan saanut nostettua joitain asioita ainakin tapeetille, esim ympärileikkelyn yms. Sitä tuen täpöllä jos joku oikeasti saa jotain tehtyä sen lopettamiseksi ja sitä, että jollain (kuten tällä Huu Haalla) on tarpeeksi ,....munaa kai, mennä ja rähistä vaikka sairaalassa !.

Ja sitten tuon takia taas otetaan yksi askel matalammalle ja madellaan yhä alemmalla matelu-radalla suhteessa Jehudeihin !. Ei teidän tarvi hei, siellä maassa retkottaa, kuin lumi-enkeliä tehdessä!!. Nouskaa vain ylös, teille on valehdeltu ja teitä on vedetty nenästä yms. Ei ne ole mitään vitun syyttömiä-pyhimyksiä !.
Ja nyt Hirvisaari saa sitten vielä fudut, kiitos tämän epelin !. Hieno homma, kertakaikiaan !. Taisi olla vika-tikki tuo vieras...?. Ei olisi kannattanut tuoda sitä sinne, sen enenmpää kuin ei kannattaisi lätkäistä Malariaa sisältävää laastaria haavaumiinsa !. Mutta minks teet!, ja toihan se jotain äkshöniä ja väriä taas, sinnekkin Ruumishuoneeseen.



http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013100317564965_ul.shtml

Ilmeisesti Flotillallinen neekereitä on painunut väimeren aaltoihin, ....ikävää. Tai ..no, ....Jeeees!!.



Mikä mahtava päivä tämä olikaan Valkoisille !!. Neekereitä ja muita puikulakalloja upposi niin perkeleesti !!. Pilvin pimein !. Aivam´mahtavaa, fak jeah !.  Päästiin niistäkin !. Nyt maailmassa on taas (hetken aikaa), vähän enemmän tilaa ja resursseja meille muille / paremmille jne jne.
Neekereitä tippuu nyt kyllä ihan kiitettävään tahtiin, ja jos oikein hyvä säkä käy niin ei tarvikkaan ottaa, yhtäkään Syyrialaista sekopäätä tänne rikokseilemaan, uppoavat pian nekin Perkeleet jo matkalla !!. Jeeeeees!! hahaha, fak jeah.


(Ehdin jo snadisti surahtaa[surra] kun luin tuon, luulin nimittäin kyseessä olleen valkoisten / europidien / italiaanojen], mutta huh! onneksi ne olikin vain neekereitä ).



http://www.iltalehti.fi/ruoka/2013100317563842_ru.shtml

No niin !!. Niin, no kyllähän se on perkele muutettava vaikka jugurttien koostumusta jos vain RYSSÄ niin pyytää / sanoo !. Mutta täällä jos jäät vaikka Sikojen Maijan alle ja sanot "au", olet samantien sähkötuolissa !. Tämä uutinenhan tietää tietenkin ns "kuivaa kautta" mm, esim ...uu aidount nou, Türkkilaisille. Kun eivät saa enää uittaa syyläistä kulliaan ihmisten jugurteissa / majoneeseissa ja Kebab-kastikkeissa !.

Vai vai, vai Mahmoud vai Mahmoud !. (vai on Turkiksi meidän sana "voi").



http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288605650107.html?pos=navnow

Jaha!! Ja Amerikassa sen kun sattuu ja tapahtuu !. Nyt joku akka aikoi vetää mutkat suoriksi ja suoraan Päämajaan sisään !!. Hienoa sanoo "Kapteeni", kerrassaan mahtavaa, asiallinen dammi tuolta osin. Kunnioitan aina suoraviivaista strategiaa, sillä se on ainoa realistinen ylipäätään.
Jäämme odottelemaan lisätietoja.



Ja sitten......


...niimpä, niimpä. Harmi ettei kyseessä ole Ihminen vaan Simpanssi !. Siellä se typerys on ja ihmettelee ja ilmeilee kuin häkitetty Bonobo !. Muikistelee kuin joku nirpanokka prinsessa joka ei ole ikinä ennen saanut mitään todellista vastusta, ....ei mutta hetkine....






Ja näin on!. Nimittäin Matilta poistettiin kaljapullo perseestä. Mutta Masa on saamieni tietojen mukaan jo hyvässä hapessa ja jopa suht hyvän tuulinen ja ehtinyt puukottaa jo paria hoitsuakin.


Ja nyt tuolla TV:ssä poraa kasa piereskelijötä !. Tuo on / lienee, luojan kosto ja kamala sellainen! edellisessä inkarnaatiossa tehdyistä julmuuksista yms. Siitäs saavat !. Muistakaa Rikolliset ; te saatatte itse päätyä seuraavassa elämässä kroonisiksi-pireskelijöiksi !. Onko se sitten kivaa? hä? it thät kuul ?!. Onko se kaikki sen väärtiä !?.
Polttaa tuollaiset pitäisi, kuten ennen tiedettiin.



Yötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti