maanantai 14. lokakuuta 2013

2 asiaa!! itseasiassa muuten 3 !

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288609220899.html

Ryssät on keulineet sitten, ja vaatineet "Valkoista Valtaa" tjns.... harmillista etteivät itse edes ole valkoisia !!!. HAhahaHAHa !!. Typerykset.


http://www.hs.fi/ulkomaat/USA+lavasti+kaatuneiden+kotiinpaluita+vuosien+ajan/a1381629237275?ref=tf_iHSisboksi630&jako=7636478e4fbf838d6c391a2dabd5f130

Yhysvallat jäi taas kiinni yhdestä teatterin muodosta. Tästä käy taas hyvin ilmi tämä Anglosfäärin taipumus lavastella ja mis-informoida ja muokata ja manipuloida ja teeskennellä ja luoda illuusioita ja niin edes päin.
Ja olen halunnut informoida teitä Maa-mieheni, jo pitkään siitä, eritoten liittyen purnaamiini "Ständappiin" ja "Roustiin", että olettekohan te taaskaan lainkaan ymmärtäneet miten paljon kaikesta Amerikkalaisesta tai Englantilaisesta ...on yksinkertaisesti illuusiota? eräänlaista tekemällä-tehtyä teatteria ?!. Ne ei nimittäin ole välttämättä lainkaan kuten luulette, ne Roastit, ne ei välttämättä ole lainkaan niin orgaanisia ja spontaaneja ja aitoja jne, kuin sitä voisi luulla tai uskoa.
Ne saattavat olla, ja varmaan monasti ovatkin, -jonkinlaisia harjoiteltuja ja "käsikirjoitettuja" ...teennäisiä ja teatterin-omaisia näytöksiä. Ei niinkään aitoa, oikeaa ja verevää ja spontaania huumoria ja huumorin-tajua !!!.
Ja sitten te menette, taas, peräsuoli pitkällä ja toteutatte ne kaikki itse, ihan tosissaan!!. Menette ja haukutte vaikka jokun Nykäs-paran, joka tuskin enää edes ymmärtää mistä on kyse tai missä hän on. Älkää olko niin lättäpäisiä Suomlantilaiseni !!. Aatelkaa aina kaikkea mitä engelsmannien-sfääristä ulos pursuaa, ...niin, no aatelkaa sitä!. Älkääkä ottako heti tosissanne ja sellaisenaan, sillä perustuuhan koko sfääri enemmän ja myös vähemmän, -puhtaisiin valkeisiin valheisiin !!.

En tiedä..... ehkä ne ei sittenkään käyneetkään missään kuussa!!. Mistä näitä tietää!!. Kun kyseessä on Anglot ......epäilkää aina ja paljon !.


Ei ne missään helvetin kuussa o käyny !.

Älkää viittikö.

* * *

Sitten vielä rähisen  äkkiä, näistä nykyajan TV-ohjelmista, taas. eli tässä on lyhyt, lyhyt lista TV:ssä nyt pyörivistä sarjoista, joihin pitäisi törmätä lähinnä jossain Digi-museossa tai omissa muistoissaan, mutta jostain syystä ne vain pyörivät, edelleekin!!, Suomen-Telvisiossa ...kuin paskapökäleet jotka ei vain tahdo mennä alas !!.


sinkkuelämää
dawsons creek
70´s show
kolmas kivi auringosta
kellarin kunkku
simpsonit
south park
inno
LA-ink / Miami-ink
idols
perhe on pahin
Star Trek tng

Nyt aloitetaan taas tuo "Sinkkuelämää"kin taas alusta!!!!. voi jumalauta saatana, sentään !!. Eikö teillä todella, todella ole mitään muuta näytettävää !?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?! ?!?!!?!? ....!?!?!?!?
Tämä on yksi ilmiö joka paljastaa miten heikkoa on kaikki moderni TV, Elokuva ...yms -tuotanto!. Koska mitään näkemisen arvoista ei enää tehdä, on pyöriteltävä samoja vanhoja paskoja kuin lantakuoriainen !. (mitä ne Median työntekijätkin suureksi osaksi kai on!!).

Nykyiset sarjat on kai sitten niin totaalisen täyttä sontaa, ettei niitä kehdata ja viitsitä näyttää edes Suomessa. Ehkä niissä pyörii vain joku yhdentekevä sinimusta nekru, toteamassa erilaisissa tilanteissa ja olosuhteissa kuinka "tyhmiä valkoset on". Tai ehkä niissä hölmistelee nyky-tekniikkaa joku saatanan kalju 80-luvun kultti juutalais-pölvästi, rymyten pitkin Ryssänmaata ja laukoen typeriä ja äärimmäisen kulahtaneita, valjuja "wanlainereita". Tai sitten kaikissa ohjelmissa vaan voivotellaan taloudellista tilannetta tai katsellaan kun kaikki kansakunnan typerykset käy "ottaas tatsan" (ottamassa Tatuoinnin. Suom,Huom.)

Odotan jo kauhulla, koska aloitetaan "Kaunarit" eli Kauniit ja Rohkeat taas alusta!!. Ja sitä seurannee Tunteita ja Tuoksuja (mikä helvetin nimi sekin on!?).
Nykyään on myös jos jonkin verran valinnanvaraa noissa saatanan kokki-ohjelmissa!! tsiisus!. Kuinka montaa eri kakku ja kokki ja kikki -ohjelmaa sitä voidaankaan tarvita !?. Ja kuinka moneen saatanan tuotantoon se Gordonikin on voinut sen parkkiintuneen, ryppyisen, uurteisen ruman Skottilärvänsä oikein läntätä !?!. Gordon kiven sisässä, gordon kiven vieressä, Gordon kiven päällä, Gordon työntää munansa soppaan, Gordon donkkaa tykimmin, Gordon huutaa hotelleissa jne jne jne jne jne jne yms, ad infinitum.

Tai sitten joku typerä, tyhjäpäinen hintti pyörähtelee jossain tapeettikaupassa ja ravintolan pöydällä ja sitä pitäisi sitten fanittaa ihan kybällä ja tiklata ihan innoissaan(pun ..intended i guess..). Vittu, ..vituttaa! katsella kuinka jollekkin vitun Kroisokselle (luultavasti juutalaisia tai Ryssiä tai vähintään Ruotsalaisia) asennetaan kaikki uudet möööööpelit ja kaikki!. vittu! ei tässä ole varaa mihinkään! ja sitten pitäisi myhäillen katsella kun jollekkin vitun lihavalle keinottelijalle ja sen parkkiintuneelle ja kuvottavalle eukolle asennetaan joku saatanan tenniskentän kokoinen uima.... ei niinkään allas vaan uima-statiooni tai terassi-kompleksi-kokonaisuus, ..."jouu hieno, hieno, ...on se mahtava tuo uima-allas joka asennetaan johonkin kauas minusta!."

"Joo, mä kans tykkään ..ooh ihanaa! eiks o ihqdaa mikkä verhot ne saa, hei?!!. Ja aiii katso noita kullattuja vetimiä ja Sfinksi-kissoja ja kolmea sitymaasturia!! aah!". "joo joo, hienojahan ne ...mut...mutta...hei!! hei kuulekko!? oisko yhtään lisää niitä eilisiä limppuja kun loppu tuo paska-paperi?". "....Tot.aaa...joo, ei oo! mut pyyhi vaikk...aaa...tässä on niitä säästämiämme kuitteja! pyyhi näillä..."

Ja sitten tuo vitun "Idols" !!. Voi helvetin vittu ja 16 !! ..ketä se ihan oikeesti vielä kiinnostaa ?! hä?! ketä !?!. suuri valikoima paskoja laulajia ja harhaisia tavallisia nyky-teinejä!!. Ja tuomaroimassa se sama saatanan irvistelevä parta-Jeesus ja joku tympeä bimbo ja se Jussi-69 ja ...oliko siinä vielä joku?!. Huu givs a shit rili!.

Seventiis-shou, dawsons kriik, staartrek, sauthpark ....ollaanko tässä nyt menossa takaisin ysärille ?!. 70 oli paikoitellen ihan hyvä ja Star Trek, mutta dawsoni taisi olla paska jo tuolloin ja sauthpark on käsittääkseni aika mautonta juutalaista sontaa / törkyä.


Jos jotain oikeasti hyvää ja kaunista voisivat näyttää, siis tällaisia vanhoja, kun ei mitään hyvää uuttakaan enää tehdä, niin valikoimassa olisi mm ; "mennyt elämä" "SG-1(tähtiportti)" ...ja no McGyver oli ja meni, miksei vaikkaa....no ei näitä jaksa muistella ja listailla !. Mutta parempaa vielä, olisi jos vain keksisitte ja tekisitte jotain mullistavaa uutta!!!!. Jotain uutta!.
(Voisitte vaikka kokeilla edes sitten sitä "Roustia", mutta oikein kunnolla, kunnon tuotantoarvoilla, rahalla! ja staililla ja suuremmilla puitteilla!. Ja edes kaukaisesti kiinnostavilla ja hauskoilla ihmisillä!. Kontatkaa vaikka se Mossin Roni kiinni ja anelkaa sitä! sehän rakastaa Suomea !!. Saattas napata!![ älkää vain helvetissä, oikeasti tehkö niin!!]).


Sitä odotellessa.


"Kuka pyysi uuden sisustuksen!?"



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti