keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Uusi Räp-video !

Suomen Räppärit Oy, eli Suomlannin Veekerit Veljestö (sis. mm "uniikin" "iso-Hoon" "Elastisen" ym vammailijat) -ovat julkaisseet uuden Räp-videon !!!.

Katselkaa se tästä, ei tarvi mennä mihkään Tuubiin....

Siinä pistetään Räp-jalalla koreasti !. Räppi-ripaskaa tai Räppi-Rivödäänssiä -voisi olla tämän nimi.

Keepin it realz!!
(Elastinen etualalla, takana ripaskaa Iso-Hoo)

"Yo....ya´ll... aye, check this out. The street of HellsinKi are like Hell...and imma gonna fucking die, die, die matafakaa!. It´s just soooo bad n sooo realz here, here in Finland, Funland, Scumland ..blaablaablaa..." jne jne. Vitun pellet!!

                                            VITUN SAATANAN ILVEILIJÄT JA PELLET !!.    VITUM´PELLET !!!.


Eikö teitä yhtään hävetä ?!.

Tuolta kaikki "Valkoinen Räppi" näyttää, minusta katsottuna. Kaikki !. Ja nämä vitun huitojat yrittää aina esittää niin aitoa, niin aitoa. Siis niinQ niiiiin riilssii* neekerii, ettei oikealla neekerilläkään o mitään saumaa olla niinQ yhtä riilz ja pähee ja magee ja khuul ja aito ja niin pahasta paikasta kotoisin. Elastiseltakin pyörii aina välillä jollain kanavalla sellainen kaiketi joku Uutuus-video, missä se hytkyy ja sätkii ja seisoskelee kuin läpikävisi par´aikaa jotain kramppeja ja halvausta.

* Tuo on lausuttava kuten anglokielen sana "real". Kieli koukussa suun katossa.

Mutta silti kaikki valkeiden typerysten tekemät neekeri / räppi -emulaatiot päätyvät näyttämään vain ja ainoastaan tuolta ^^ tuolla ylhäällä. Hävetkää !!.

Tai no, iteasiassa ...paremmalta kyllä tuo näyttää kuin valkea-räppi.

Samanlaista riekuntaa ja tuulettelua siellä oli varmaankin siellä "Islam-illassakin" valkoisten hyödyllisten idioottien leirissä. Kun saivat taas "paskoa pelilaudalle ja sotkea kaiken ja kohkata kavereilleen kuinka he taas vain voittivat".

Win-win-win.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti