perjantai 25. lokakuuta 2013

Sini tanssii !!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013102417645302_uu.shtml

Sini tanssii, Sini piirtää, Sini värittää ja Sini riemuitsee.
Sini on simppeli!.

Vittu.... ...siis mtä vttua.. Akka on Ryssäin linnassa ja tanssahtelee sellissään ja väritttää !?. Jotenkin arvelen, ettei se ole oikein hoksannut tilanteensa mahdollista synkkyyttä tai jopa vakavuutta. Eittämättä se pistäisi varmaan Polkaks, vaikka olisi jossain P-Korean pjongjangijingajangin kuolonsellissä.

Vaikuttaa vähän jotenkin vajaalta tuo eukko, sillä ei ehkä ole ihan kaikki himbessä, kaikki inkkarit kanootissa, kaikki Griinpiisläiset kumiveneessä jne jne.

Ruutuakin se siis hyppii siellä, käsittääkseni ?!...

Jahka se palaa Suomlantiin, siltä tulee oma Hajuvesi fränzaissi ja takuulla vaatemallisto ja sit ruvetaan myöhemmin kattoon vähän levyäkin kasaan "huippumuusikoiden" kaa, nyt kun on niit oikeitki kokemuksii niinq tiätsä. Siinä älppärillä vierailee varmaan se jokapaikanhöylä / kaikkialla-läsnäoleva Veekeri ; Chiikki ! tai ehkä siellä(kin) käy pyllisteleen myös Abreun Anna !.



Sikiön alkoholisyndrooma?
Aika...moisen, näköinen olento. Valtavat mulkosilmät ja kapea, munanmuotoinen pää, ....se on kuin jostain Alieni-leffasta.
Yritin kuvanmanipulointi "softalla" vähän väännellä tuota, mutten saanut sitä yhtään tyhmemmän tai hullumman tai edes oudomman näköiseksi joten ...annoin sen vain olla. Katselkaa sitä nyt siinä sitten, originaalissa loistossaan.
Luoja on jo väännellyt sitä ihan tarpeeksi !.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti