keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Modernit Mayat

TV6 "Rikollisten Sisäpiirissä" .......

....Surrealistista sakkia. Kuten näette, ei Mayat / Inkat / Asteekit ole muuttuneet miksikään sittemmin muinaisten päivien !. Yhtä verenhimoista, elukkamaista, raukkamaista, sielutonta, brutaalia, saatanallista, satanistista, sekopäistä, aivotonta, tunteetonta, epä-inhimillistä, irtoraajoilla mässäilevää, primitiivistä saastaa -kuten silloinkin, kun Eurooppalaiset niitä ensi-kerran saivat "ihailla".

Yksikin äijä teilannut ainakin, siis ainakin, 23 ihmistä !. Ja tuo tuskin on edes vielä se kaikkein pahin.
Tuon jälkeen Suomi tuntuu lähes ällistyttävän kehittyneeltä ja rauhalliselta maalta, lähes paratiisin-omaiselta. Eräs Brassi kirjoittikin minulle eilen vastauskommentissaan Live Leakissä, että Suomi on paratiisi! ja pitäkää se maahanmuuttajista ja Monikulttuurisuudesta puhtaana ja karkoittakaa MaMut, muuten Suomi tuhoutuu ja rappioituu kuten Brasiliakin.

* * *

Onko tuossa kyseisessä maailman-osassa jotain joka tekee ihmisistä niin raadollisen väkivaltaisia?!. Vai onko se vain yksinkertaisesti tuon kyseisen rodun piirre?!. Samaa sakkiahan ne nimittäin ovat, sekä nämä modernien-aikojen höyrypäät, että muinaiset Mayat yms.

Siellä viidakossa tapahtuu aina!. Ja aina jotain sanoinkuvailemattoman raakaa ja kamalaa ja hirvittävää, niin brutaalia, että jopa tuo ohjelmaa juontanut entinen Nyy Jookkilainen Italiaano-Mafiosokin piti sitä jo liiallisena !.

Mutta mainittakoon vielä, että mitä tulee raakoihin Ihmis-rotuihin ja rotuihin jotka vain hädintuskin voidaan luokitella ihmisiksi, -ne muinaiset "Puikulakallot" tai pitkä-päät tai miksikä ikinä niitä sitten kutsuttaisiinkin nykyään, olivat niiiiin raakoja, niin julmia, niin eläimellisiä, että jopa Mayat & Inkat ym, puhuivat niistä ääni väristen ja silkalla kuvotuksella ja varoittelivat Eurooppalaisia niistä. Kuvitelkaa kuinka vitun brutaali täytyy olla, että jopa muinaisen Etelä-Amerikan viidakon julmimpiin elukoihin kuuluneet Mayat summuut karttoivat ja pelkäsivät niitä! ja puhuivat niistä kuin jostain ...kuin me Suomalaiset puhuisimme jostain kuolleen äitimme nainnista tai jostain mitä ei saata edes ajatella eikä pidäkkään. Täytyy olla jo aika brutaali. Ei voi muuta todeta. He / ne myös elivät kertomusten mukaan, jotkin heimot niistä siis (siis Jäteistä), -ilkosen alasti ja pelästyivät kuin villi-elukat (mitä olivatkin) kun näkivät ulkopuolisia ja toiset niistä taas olivat samantien hyvää pataa ja ylimpiä ystäviä ja ool-khuul-n-shit.

Ihme maailma tuo eteläisempi Kwa !.

"Jep! ei ketään kotona! .....kertakaikkisen brutaali mulkku."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti