torstai 24. lokakuuta 2013

Kaupantuliaisia

Olen pistänyt merkille, että nykyään yksi ylimalkaisen elintason yms, lässähdyksistä näkyy niinkin simppelinä detailina/detaljina, että kaupoissa ei ole juurikaan enään(sic) hedelmiä esim Espanjasta tai ranskasta tai vastaavista vaan ne on yököttävän pitkälti jostain alhaisista ja tauteja vilisevistä perslävistä kuten Etelä-Afrikka tai ...Afrikka!. Tai Eekvador-Peru-Bolivia yms jne. Helvetti sentään!, en minä halua mitään vitun Afrikkalaista moskaa!!. Miksei sitä saa lähempää tai miksei kukaan kasvata sitä samaa mömmöä täällä !?!?.
Lakatkaa tuomasta niitä hedelmiä sieltä Ahrikasta, niin joku (minä) voisi niitä ostaakkin !.

Tosin nyt on ollut jonkinaikaa saatavilla sellaisia pingispallon kokoisia Mandariineja kautta Klementiinejä tai mitä lie, jotka on oikein Espanjasta!!. Olen ostanut niitä ja voin suositella lämpimästi, ne oli ihan helvetin hyviä!! mahtavia suorastaan, mehukkaita kuin ...Paratiisin nektari !.

Meille tyrkytetään myös Puolalaista omenaa ja Virolaista vattua ja mitä vielä, vittua. Tuokaa niitä heteisiä mehukkaita "luontoäidin karkkeja" jostain khuulimmasta maasta kuin esim Puola tai Afrikka!!. Afrikassa on saatanan AIDS ja Ebola ja keltakuume ja kaikki muu mahdollinen !. Ja pavutkin saatana!! pavut!!. Pavut jumalauta! pitää raijata sieltä asti !!?....ei helvettiläinen!.

Maitokin lie kohta Venäjältä ja pähkinät perseeestä, paperi Islannista ja perunat Moldovasta. Ei jumalialauta sentään, joku roti nyt saatana !.

Myös Kiinasta on yllättävän paljon myös hedelmiä, nekin on nykyään "made in China".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti