tiistai 8. lokakuuta 2013

Uutispoimintoja osa.1

Muutamia poimintoja Uutisista.

Danske Bank on vihdoin ilmeisestikkin haukuttu alimpaan helvettiin, minne joutaakin ja kuuluukin ja mistä on peräisinkin. Voiko enää paljon paskempaa Pankkia olla?!? (siis retoorisesti!. Tiedän toki Nordeasta yms, mutta junou..) ...Danskesta ei voi nostaa käteistä kassalta kuin ello yhteen asti päivällä!! aHahaa!! mikä vitun, idioottimainen sääntö sekin on ?!. Eikä minulla juuri muuta kokemusta olekkaan kyseisestä pankista, mutta tuo yksin pakottaa pitämään koko lafkaa täysin toivottomana paskana.

Ja Norjassa on Oikeistopopulistit päässeet vallankahvaan ja jotain konservatiivi-juntteja. ...Hyvä kai sitten !. Kitkenevät MaahanAsettumista !.

Kananugetit on taas kauhistelun kohteena. Ja hyvä niin. Mutta kuka niitä oikein on syönyt ?! et kai sinä sentään? ethän?! Bruuttukseni!?. Häpeä!. Ei kukaan kissaa-fiksumpi sellaista moskaa suuhunsa pistäisi, vapaaehtoisesti.Sehän on vain pelkkää pinkkiä-limaa ja jotain silmiä ja jänteitä yms potaskaa !. Miksi ihmeessä pistää noita suuhunsa, kun ne on juuri ne osat mitkä heitetään ensi-sijassa aina pois!! kauas, kauas pois.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti