keskiviikko 16. lokakuuta 2013

kaks uutis-juttua


http://teppomarttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/151672-sukupuutto-uhkaa-suomalaisia
Tuossahan oli hyvä ja totuudenmukainen kirjoitus!. joten, sitä tietenkin vihattiin erityisellä lämmöllä, joidenkin toimesta. En saata käsittää mitä ymmärtämistä tuossa ylipäätään on!? tuo on niin itsestäänselvää, että sen ymmärtäisi päätön apinakin. Mutta !! kas, kas!! suurin osa ihmisistä kun ei ole vielä yltänyt kognitiivisesti Päättömän Apinan tasolle!!.
Tuo yksin on jo hyvin murskaava ja aika kylmäävä ; "suominaaras 1,8 lasta keskimäärin. Ja muslimi-Maatuska 3,3" !!. Lepikää siitä !.




http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013101617611622_uu.shtml

Jaaha, ja siinä vapautellaan sitten taas näitä "erittäin vaarallisia, psykoottisia sarjamurhaajia / rikoksen-uusijoita" !. Näin se vaan on!. Saadaan taas veljep´pelätä. Jokuhan tuon verihuure höyryisen karjun saa niskaansa, se on ihan saletti !. Elikkä periaatteessa jonkun piru-paran "laiffi" lähtee, kiitos tämänkin päätöksen. Uskokaa pois ja lukekaa siitä sitten Iltzikkojen tulevaisissa numeroissa.


Ja lopuksi vielä onnittelut (kai?) Suomalaiselle "SuperCell"ille !. Aika brutaaleista almuista puhutaan!! miljardeista jumalauta!. Suomalaiset ei osaa edes laskea miljardiin, saati sitten, että ymmärtäisivät mikä tai miten paljon, -on miljardi !!.
Olen usein aatellut, että Suomessa kannattaisi ja se voisi jopa onnistua johonkin mittaan!, -kokeilla pystyttää oma "Nintendo" ja tämä on käsittääkseni askel siihen suuntaan!. Hyvä hyvä, hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti