tiistai 1. lokakuuta 2013

Hakuna Matata, Sanni !

Mitäs mieltä olette tästä : http://www.youtube.com/watch?v=Pj_h_NomVzk

(se on sen Sannin, "Hakuna Matata")

Nyt on löytynyt Suomeen uusi "Se" artisti, se khuulein ja paras, se suurin ja pienin, kylmin ja kuumin, isoin ja hitain ja pienin ja nopein (mikä ennen oli "Pikku-G" [yäk]). Nyt on löydetty se Veekerittärien Veekeritär, nyt joka on hei, vihdoin!, Suomessakin daijunnut nää hommat kato!! snaijaatsä ?! hei kamoonmään kamoon !.
Nyt joku on , vihdoin!, oppinut  ähisemään ja pihisemään ja hengähtelemään ja tuhisemaan ja läähättämään ja hihittelemään ja vaikeroimaan ja pärisemään ja korisemaan -niinkuin ihan-oikea-neekerikin !!! Aaaawww, ihQdaa !!.

Nyt meillä on vihdoin iki-oma kunnon Veekeritär !!. Nyt pojjaat kelepaa ! nyt mennään pitkälle ja päristään !! oujee.

Taivaat ovat auenneet ja langettaneet maanpäälle, tänne meille piskuiseen Suomeen, uuden Messiattaren ja Muusan, uuden Zeuksen ja Seireenin. Tässä, tässä SE nyt sitten on !!. Tajuuttekx te ees ?! häh? vitun lantapäät....tuskin !!. Tää on niin tätä !!.

Tää tyttö osaa hengittää kuten neekerit ja kaikki muut khuulit olennnot !!. Ya´ll.
* * *

No, eniwei...... myönnän hyvin hyvin pitkin ja keltaisin -hampain, että tuo linkkaamani "Hakuna Matata" biisi on itseasiassa ihan sika-hyvä ja omalla tavallaan tietyssä mielen / tunne -tilassa koukuttava, ja on vaikea olla nöyrtymättä nyökkymään sen biitin tahdissa, mutta .... mitään muuta en myönnä. Kauhistelen vain tätä nyky-neekeriys menoa ja muuta. Toisaalta sanon myös, että tämä "musiikkityyli" on kai "Suomen Ayumi Hamasakia" enemmän kuin ihan puhdasta neekereilyä. Hyvin ovat toki tuottaneet ja kaiken tehneet, laadukkaan kuuloista söheröähän tuo kaikki on. Ja kuuntelin useammankin biisin. Harmillista ettei kukaan keksi mitään tällaista omaa ja vaikkka ....entiä....jotenkin Valkoista !?. Mutta toisaalta, kaikki tällainen on mitä valkoisinta! kaikki tällainen "kaiken sekoitus" sekameteli kaofoonia-soppa on juurikin "stuff white ppl like". Kuten muinainen Limp Bizkittikin ja muut vastaavat. (Joka on muuten tulossa Härmään keikalle, ...jos kiinnostaa...)

Siltikin sanon, että Finlandia tai ...vaikka.... Kulkuri & joutsen, ....Oravan Laulu tai vastaavat on parempia tekeleitä ja ...aidompaa kamaa. Vaikka toisaalta, onhan tuokin kaikki tekijälleen ja tekijänsä näkökulmasta kai aitoa !.

Ja se onkin omalla tavallaan se ongelma / huolestuttavahkoa, nimittäin nämä nyky-sukupolvet on jo kasvaneet neekereitä yms murjaaneja keskellään, eikä edes ymmärrä niitä mitenkään ulkopuolisiksi tai edes erilaisiksi, joten ne elänevät jo johonkin extenttiin täysin "Mulatissa" maailmassa. Tai "Monikulttuurisessa".

Ei tässä tämän syvempää järkeä ole......
..haistakaa vaikka ...vittu !. Fak juu ool.

Pysykää jokseenkin valkoisina !.

Sama nykysuomeksi ; "Pysy-ysy-ysy-yy Pysy-ysy-ysy yy, py yy y yy y yy y yyysyk-kä-kä ää-kä ää-kä ää, pysy-ysy-ysykää va-ava a-va a -valkois i sinaa...*hengitystä* py-y- y-y y-y yy...jne..."

2 kommenttia:

  1. Kuuntelin kappaletta ainakin puoli minuuttia enkä saanut tytön hinkumisesta mitään selvää. Kaikki tytöt laulaa nykyään noin, tylsää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa. Se on totta, että tuo laulutyyli tai mikä sitten onkaan, on nykyään levinnyt kulovalkean tavoin ja on nähdäkseni ottanut eräänlaisen "paalupaikan" itselleen. Mutta silti täytyy myöntää kyllä se, että tuo kappale on välistä, hämmästyttävän mukaansatempaavaa "biittiä" !. Se on sangen letkeää menoa.

      Poista