maanantai 28. lokakuuta 2013

Tummaa Häiriötä


En haluaisi aina joutua -jankkaamaan tätä samaa tai kuulostamaan jumiutuneelta älppäriltä, mutta ; miksen ole laisinkaan yllättynyt, että tuo Häirikkö on ns Tumma !.




Sitten Tummiin liittyen, "Kehitys avusta" kyseltiin taas, ja taas ihmiset vastasivat niin kuin aina vastaavat eli "pitäisihän sitä leikata". Mutta luultavasti sitä vain lisätään, jos ei muusta syystä niin ihan vain kiusaksi ja siksi, että äänestitte noin !.

Sitten on vielä tällaista !!....



!!!. Otin itse tämän kuvakaappauksen talteen LiveLeak videosta. Joku on siis lähettänyt Dildon, mustan-dildon, avaruuteen!! jollain tuollaisella, ...näyttäisi olevan itseasiassa ihan vain puuta, -telineellä. Eli nyt näiden Mustapäiden Maailman Valloitus on jo edennyt niiiiiin pitkälle, että tällaisia symbooleja heidän pitkistä vetimistään lähetellään Maan kiertoradalle!!. Avaruuteenkin pitää siis saada neekeris-miehen elin näytille !!. Jo nyt on perkele.

Kai niiden Kehittysmis-apua pitäisi leikata jos kerran niillä on varaa lähetellä kullejaankin avaruuteen!!. (Tietenkin tämän takan on valkoiset, ei Ruskeat itse).

Mutta sanon siltikin, että yllättävän hyvin pipeli avaruuteenkin sopii. Ei se sielläkään pahalta näytä !. Onko mitään mihin se ei sopisi !.
Vaikka imuriinkin!. (En ole muistaakseni kokeillut!. Se johtaisi ehkä todelliseen "Molopäähän" !). Tai ihan vain verenpurkaumaan tai johonkin muuhun vakavaan lääketieteelliseen "traumaan".

Summa Summarum ; älkää imuroiko pippeleitänne !.
Älkääkä mieluiten myöskään palkatko häiriöneekeriä, häiritsemään futista!!. (Vaikka: kuka helvettti sitäkin oikeasti Suomessa katsoo...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti