keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Kukkenheim vainoaa, meitä.

Luin tuossa yksi päivä, että NE aikovat sitä kukkenhaimia edelleen änkeä tänne, väkisin!, vaikka se on torpattu kuin Suomen lätkämestaruus, kerta kerran jälkeen. Mutta ei ne näämmä vähästä hätkähdä!! saati lannistu, ehei!. Nyt vängätään jotain humpuuki, hevompaska Arkkitehtiä sille, pitkin ja poikin -peräsuoli pitkällä, ikään kuin se olisi todella sitten tulossa ja tekeillä !!.
Se on kai sitten pakko vaan odottaa, että se todella, vihdoin pystytetään ja sitten polttaa se!, ei tässä paljon muu näytä auttavan. Jos jollain teistä on oma Catepillar, niin vetäkää se ihmeessä kasaan !!. Siis se gukke, ei sitä pillaria. Nuijat !.

Tässä on, mitä ajattelen tästä hankkeesta ....

"Want some? get some!"


Rakentakaa vaikka jokin koirien hermoparantola sillä rahalla tai pätkä itäraja muuria tai Hjallikselle uus futis-stadikka ...tai ostakaa Saulille lasi-silmä!!. Joku "edustus silmä" ...vaikka oranssi...valkoisella pupillilla. Sellainen missä on joku Lazer!.

Tai polttakaa vain yksinkertaisesti ne, iso kasa rahaa Roviolla!! tai kokkona. Siitä saa yhden hienon kerta-tapahtuman, vaikka juur siihen laitsikalle mihin sitä Gukkea aiottiin änkeä. Se olisi jo kaunis rituaali se, sanon minä. Ja pyytäkää sisäänpääsymaksu siitä hyvästä, että saa tulla siihen lähelle katteleen, niin tienaattekin siinä samalla sivussa, sievoisen summan !!.

"Rahaa tehdäkseen, täytyy käyttääkkin sitä".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti