keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Koronkiskonnasta ja Suomen hinnoista

Aamuja mulkut.

Löysin teille / meille / itselleni lähinnä, tämän tällaisen hyvän ja tykättävän JuuTuub-filmin :
http://www.youtube.com/watch?v=OaRO_TbALQI

Ja kuten tuo, ilmeisesti jonkin sortin Jenkkiläinen, lihapulla tuossa sanoo heti alkajaisiksi ; Suomi totisesti on oikeasti todella, todella kallis maa. Joten tänne ei kannata minkään Pers´aukisen tulla edes Turisteileen. Ja olen itse alkanut tässä pistää nootille viimeaikoina kaikenlaisia "ovelia" ja "huomaamattomia" hintojenkorotuksia, milloin mistäkin tuotteesta ja aattelin tuoda edes pari nyanssia tätä kautta teidänkin kaikkien tietoon. Ja itseasiassa minä, PPH, ehdotankin nyt teille Blogos-Sfäärimieheni (maamieheni..), että alatte itsekkin keräämään jonkinlaista listaa näkemistänne hintojen korotuksista, eli jos vaikka tiedätte, että pullo Ketsuppia on aiemmin ollut 2,50€ ja on nyt 3,65€ niin pistäkääpä ylös ja aletaan latomaan niitä listojamme tänne nettiin, jos kaikka KaMu, KansanMuisti ottaisi tällätavoin toimiakseen !!. Ja jos saisimme jotenkin, ...valittamalla, Kansainväliset Kaikestapäättävät Juutalaispamput, höllentämään kaiken hintoja !. KKJ ===> down !.

Tai ihan vain, junou : painostamalla !! ja tietenkin boikotoimalla !. Sillä "jokainen viivakoodin vilahdus on äänestyspäätös".

Omia kokemuksiani ovat mm ; kaupoissa myytävät kertakäyttöiset-kumihanskat (Vileda) se iso paketti, oli ennen n 4,90€ sitten se oli 5,90€ ja nyt se on saatana 6,90€ !!! jumalauta, että kehtaatte saatana !!. Saatanan rotat ! helvetin luihut !!.
Sitten ; tämä uusi / uudehko miesten parturi-liike eli "Mensroom" ...tarjosi ennen miesten perus tukantrimmauksen kahteenkymmeneenviiteen 25 €uroon, ja nyt se on jo 27€ ! ja takuulla vielä jossainvaiheessa nouseva !.
Sitten on näitä Suomalaisten omia, kuvottavia, juutalaisen kaltaisia, ahneuden esiintymiä kuten esmes ; eräs ravintola jossa tuppaan aina silloin tällöin käymään, pyytää saatana lasillisesta / tuopillisesta limua 3,90€ !!!. Jumalauta ; kolme ja yhdeksänkymmentä!! vittu kun sillä rahalla saa kaupasta milteipä yhden ison ja yhden pienen pullon !! ja Lidlistä kaksi ISOa pulloa !! ja niistä saa vieläpä pantin muodossa osan omastaan takaisin !!. Hävetkää saatana !!. Shame on you !. Kyllä tuosta jo katetta liikenee, uskallan sanoa !. Ja se saatanan E-Sprit merkki!!, jukolauta !. Olen lukenut jostain, että ne(kin) apinat ...maksaa itse niiden kledjujen tekemisestä / valmistamisesta lähinnä jonkin ihan naurettavan, nimellisen summan, kuten jotain 4€ takilta, ja sitten nämä saatanan lapamadot myy sen meille saatana 189€ hintaan !!!!!. What The Faaaaakk !?!?!? O_0 SataKahdeksankymmentäYhdeksän vitun €uroa !!!. Jumalauta, saatanan rotat, saatanan käärmeet, saatanan kiskurit, saatanan ahneet vitun luihut, helvetin ...kauppiaat !.

                                                                                "Kauppa se on joka kannattaa"



Että minä sitten vihaan noita vitun, saatanan, kauppiaita !!. Minä vihaan niitä samalla intensiteetillä kuin muinaiset Samuraitkin vihasivat !!. Ja ne vihasivat myöskin talonpoikia ja muita juntteja, mutta minua ja niitä yhdistää ja useaa muutakin Valkoista minun lisäkseni, vihamme niitä kohtaan jotka eivät mitään tuota, eivät sitten yhtän vittu mitään, mutta jotka lihovat toisten ihmisten tarpeista ja kurjuudesta ja työstä jne !!. Alhaista !!. Alhaista !. Shame on you !.
Ja nämä saatanan välistävetäjät sitten leveilevät sillä kuinka he ; "sentään edes tekevät jotakin / tekevät työtä" ja sylkevät työttömiä, ... :/  ...todellako ?!? rili ?!.

Lakatkaa nostamasta joka vitun asian hintaa !!. Lakatkaa kurjistamasa omaa maatanne (vai onko kyseessä sittenkään meidän omamme?!).
 Tai siihen on tuleva vielä reaktio, minä vannon sen !. Jopa metsästäjä-keräilijöistä ja niistä parjaamistanne Talonpojista / maanviljelijöistä, -löytyy kyllä ytyä kun on pakko !. Enemmistöstäkin on johonkin, kunhan niitä tarpeeksi kauan ärsyttää ja koettelee ja kurjistaa jne. Ja yleensä tämä päätyy siihen / alkaa siitä, että Juutalaiset löytävät itsensä tuijottamasta jonkinlaisen Uunin sisäpuolta !. Toisaalta ; siitäs saavat !.
Sanonpahan vain.

Hävetkää !!.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti