keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Rikolliset Meztisot osa.2

Taas tuli tuo "rikollisten sisäpiirissä"....ja taas se oli aikalailla samoilta alueilta, mistä ennenkin, eli sieltä missä on näitä "Mestizo" / Mehikaani -murjaaneita !. Vittu, ....mikä hevon helvetin vittu sitä rotua oikein vaivaa ?!!. Kuten sanoin, ne on niitä moderneja Mayoja ja Asteekkeja yms, eikä ole hullua hurskaampia. Ihan yhtä verisiä kaheleita kuin aina !. Ja voidaankin kai sanoa, että tuota dokumentointia katsoessa näkee kiehtovalla modernilla ja turvallisella tavalla (TV) sen minkä Eurooppalaiset aikoinaan kohtasivat ihan henk.kohtaisesti ja silmätysten ja vain päättäväisyys, sitkeys ja pelottomuus ja sen sellainen -aseenaan. Ja silloinha nämä villit elivät ja olivat vielä omassa, "uniikissa", luonnontilassaan ja epäilemättä vielä vähän kaistapäisempiä. Nythän niitä on sentään "tukahdutettu" ja hillitty ja yritetty jopa vähän Sivistellä -Anglosfääriläisten toimesta, mutta kuten se sanonta sanoo "ei kannettu vesi kaivossa pysy".

Veri on sekä vettä, että sivistämistä ja opetusta yms vahvempaa, sakeampaa jne. Ne tuntee edelleenkin näemmä, vahvaa tarvetta ja taipumusta mm tatuoida itsensä täysin sekopäisen friikin murhaajan näköiseksi, ja esittää niitä vammailu-käsimerkkejään, kuin jokin uhmakas 7-vuotias tarkkisluokkalainen vitun typerä tampio, joku pöllö jolla on ÄO noin 56-74 luokkaa. Mutta siitähän kaikessa tuossa on periaatteessa kysekkin ja tämä on se osuus mitä hätkähdyttävän suuri osuus taas valkoisista -ei lainkaan näy ymmärtävän muista roduista ; eli ne on tavallaan sama asia kuin meille, meidän lapset / nuoret!! tosin vielä löyhemmällä moraalilla ja myötätunnolla yms varustettu. Ja ennenkaikkea, niiltä puuttuu meille valkeille niin tyypillinen ja täysin uniikki Individuaalisuus, sillä ; ei niillä ole individuaalista minää, ne on elukoita !.

Kuten kalakin, tai kissa tai mikä vain eläin ..niillä on vain vähän ...vähemmän. Ja se näkyy, ....se näkyy kyllä monellakin eri tavalla, mutta niistä tyypillisin on sekopäinen idioottimainen ja järjetön / logiigaton väkivalta.
Tavallaan sitä oppii jokseenkin arvostamaan Anglojen pyrkimyksiä sivistää tuokin Muinainen maailmankollka(Amerikka) kun tarpeeksi tsiigaa tällaista materiaalia. Kaikki näyttäytyy hämmästyttävän simppelinä ja selvästi. siinä on kaksi(tai useampiakin) -kulttuuria vastakkain ja taistelevat samasta fyysisestä, maantieteellisestä, ympäristöstä / elintilasta ja sen resursseista. Vaikkakin ainoat resurssit mistä nämä Mirillahit ja Murillahit ja Marillahit näyttäisi mitään ymmärtävän on lähinnä ; kokaiini ja heroiini ja muut vastineet.

Sekin iski tuossa jokseenkin vahvasti silmille, että se näytettiin heti sen kotimaisen "Lainvalvojat" vaimikäsenytoli, jälkeen -ja jonka ekaa kertaa jopa katsoin, ilman että olisin samaan aikaan tehnyt mitään muuta!! ei ollut edes Tietsikka auki!! känJuuBiliivIt ?!. Siinä se oli; se ero mikä on Suomen Poliisilla ja sen saamilla suht nynnyillä tehtävillä, verrattuna siihen mitä tuolla Suuressa ja Vaarallisessa Maailmassa räimitään !!. Täällä oltiin vähän sitä mieltä, että "joku on ehkä sytyttänyt näitä pahveja jopa tahallaankin tuleen" ja siellä painitaan maailman brutaaleimpien ja väkivaltaisimpien imbessillien ja irtopäiden ja irtoraajojen kanssa !!. Siellä mietitään, että "...joo, onkohan tää käsi ja toi jalka siis samasta kropasta.." ja "minkä koulun ne tänään räjäyttävät?!" yms. Vähän eri tason ..menoa.
Mutta meillähän on myös Pakkanen, parhaana mahdollisena "Poliisina" tai vain ylipäätään rauhoittavana tekijänä !.

Kuumissa maissa, apinat pimahtavat!! ne ns "Chimp out"-taavat !.

Alan jo ihan myötätuntea Kwalaisia kohtaan kun näen miten sielutonta röykkiötä nämä Mestisomurjaanit todellakin on !. Ajatelkaa hetki ihan realistisesti ja tosissaan mitä siitä seuraa kun tuota sakkia tihkuu miljoonittain, siis miljoonittain !!! Amerikkaan!!. Ja niitähän on siellä jo kymmeniä-miljoonia, ja nekin vasta se laittomien osuus !!. Houlii Fak !.
Mutta onhan Anglot aika kykeneväisiä tarpeen niin vaatiessa, myös "myllyttämään". Kyllä nekin neidit ja keikarit väkivallan halutessaan haablaa ja onhan ne jokatapauksessa syvältä sisältään Sotaisa Rotu !. Ja tottuneitahan ne on, näiden -kirjaimellisesti kaikenmaailman murjaaneihin !.

Muslimit on vielä hyvinkin sivistynyttä rauhan-kansaa verrattuna noihin kaheleihin !!. Uskomatonta, mutta tottahan se on, myönnettävä se on !. Tai ainakin ne on vähän siedettävämpiä ja silmää miellyttävämpiä. Jos ei muuten niin siten, että kulkevat siinä kankaisessa jätesäkissään. (Jotkuthan sanoisivat nyt ovelana, että totisestihan se on jätesäkki, sillä se on täynnä jätettä!!.)

Eniwei, ...jos mitään, eivät Englanninkieliset "sortajat" kohdelleet näitä murhaavia-mutiaisia vielä lähellekkään tarpeeksi kovakouraisesti !. Ihme, että ne on saatu noinkin "hyvään kuosiin" !!.

On vielä mainittava muuten, että kun tuota katsoin, hyppäsi sieltä silmille se miten, suuri osa niistä "Gangstoista" oli pukeutunut. Sillä se on peloittavan lähelle sitä, mitä meidän nuoret ja muka-khuulit ja kaikendaijuavat -päällään pitää !!. Se on yhtä kuvottavaa ja ärsyttävää kuin surullistakin. Ne ei ymmärrä, ....ne ei nyt ite vaan ymmärrä !!. Teinit ; te ette vaan tajuu !!.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti