lauantai 12. lokakuuta 2013

Ständapin Toivottomat

Les Miserables



 Laadin tällaisen kuvankin, Suomen Toivottomille Ständ-appareille. Katsokaa nyt tuota jengiä, ....yksikään noista ei näytä edes kaukaisesti hauskalta tai edes huvittavalta. siis tokihan tuo Heedberg on ihan saatanan ruma, lähes naurettavan ruma, läski -jonka silmät ja naama näyttävät samalta kuin "Saddam Husseinin" siinä leffassa "Hot Shots 2" kun se Amerikan-presidentti pumppas sen suuhun sillä takan ..palkeella. Ja Heedbärin naama painaa yksinkin varmaan jo lähes sata kiloa, tukkeutuneine valtimoineen päivineen. Selittäkääpä jos pystytte, että miksi se on niin helvetin suosittu !!? Miksi !?!.
Nytkin se aiotaan änkeä täyttämään läskeillään koko Hartwall-Areena, ...jostain syystä. Suomessa ei keksitä paljon muutakaan...

Mutta eniwei, antakaa kun puran teille tämän laatimani julisteen sisällön / siinä olevien ...hahmojen, todelliset mietteet.....
kas näin.....

Sami Hedberg : "...thuuuuu.. *vetää henkeä suunkautta sisään*... ...BloooooooooOOooorrgGgghh!!. Joka on heedberggiä ja tarkoittaa ´mullon nälkä´. "Mis mun jalat on...hei?!....hei mis ne on?! hei. Näättex ny mä vaa ryömin ....pitkin maata ja seiniä, ja pieren, mut heeeei! mun on nälkä tiettezte?!".

Andre Wickström : "Jaahas! kelpaisikos neideille munkki-kahvit?! ja vakuutus ?".

Niko Kivelä : "yoooouu! whazzaaappmään ?!?! youuu!"

Tuo kalju-paska tuossa Andren vieressä, kuka sitten onkaan : "_______ ...onks teillä näyttää henkkareita?"

Ismo Leikola : "ni...no jos...ny, sit..ni ...no täss ..on tää kuula.... _______ ...ni, ni ,....no niin no, ni..."

Ilari Johansson : "..Tarjoilija!! saiskos tänne, ykkös-pöytään, tällasen pienen paukun? ihan vain tälläsen, kato, tälläsen pienen. Kiitos".

J-P Kangas : "mmmmh.mmmhmhmm..nnjmhmnjjhnm!!?. (Siis miss....ssä mää oon..onx tää jotain ständappii vai?...no Vittu!! .......saaaaatana.)  ehämmäoo edes mikään koomikko, ....saaatana !".

Riku Suokas : "Eli siis etteks te nyt tajuu ??!. Tä...hei!.. tässä kohtaa siis teijjän pitäs nauraa!!. Ja kattokaa ny tota JiiPeetäkin tos! mikä sekin luulee olevas? joku Kermit vai ?"

Tommi Mujunen (tuo hyypiö tuolla alareunassa, mikä kurkistelee josko pääsis jo pois tuosta kuvasta. Et muuten pääse!) : "Ei saatana kaverit! hei!. Mä oon ehkä kuollu !!. Hei siis nyt oikeesti, mä oon aika kalpee 
...huhuu?! hei, onks siellä ketään ?".

Mitä se on tehny naamalleen? paitsi hätänsä tietenkin ?!. Kalkkinaamaksiko sitä tuli tituleerata ?!. "Hei kalkkis! haista paska!! jeejee, HAHahahAHa!".


P.s Kuka vittu tuo kalju-paska muuten on?!. En löytänyt sitä enää edes Guuglella !.

Ps.Ps Eikö näiden pitäisi olla niin hervottoman hauskoja?!. Kuitenkin ainoa hervoton asia on, ..Heedbergin läskit !. Kuinka hervottoman lihava se oikein on!!?. Kirjaimellisesti "Läskipää" ...´if ever there was one´!!.
JiiPee taasen, Hervottoman Karvainen ja tylsä. Andre ....hervottoman ....SuomenRuotsalainen ja siisti. Tuo kalju-paska ....hervottoman tuntematon ja platku ja  ..ihoinen !. Ilari on hervottoman juopon näköinen ja kuuloinen....ja oloinenkin. Leikola ....hervo...ton! se on vaan kuin jokin hervottomaksi valahtanut pihisevä läski ´lähisevä-piski´!, joka pysyy hädintuskin tajuissaan, tai pystyssä. Myös hervottoman tavallinen, Suomalainen Läski.
Kivelä.... hervottoman kalju!! ja vihainen ja hyökkäävän oloinen, niinkuin tuo toinenkin kalju-paska. Muistuttaa perus-kersanttia tai jotain vastaavaa sielutonta tylsimystä.
Suokas, siinä meillä vasta hervoton. ...yksilö!. Sen otta on niin lihaisa, että uhkaa jatkuvasti tiivistä sen silmät umpeen !. Ja se on todella, todella -hervottoman tylsä!! ..oikeastaan vaivaannuttava ja myötähävettävä ennenmuuta. Mujunen!! ....Mujuska, ....Muju ...sehän se on, vallan ...hervoton kanssa!. Hervoton kuin näivettyvä hiiri, hervottoman luiseva ja tylsä ...pälvi-ottainen paska !.

Ahahahahaa Hervotonta !!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti