torstai 3. lokakuuta 2013

Matruunaa mä metsästän

Haluan tässä illansuussa spontaanisti, haukkua sitä "Ruukinmatruunaa" !! ja teenkin niin !!. Eli aloittakaamme ; vittuako te kaikki siellä pyöritte / sinne tulvitte ? sen blogiin ?!?!?. Siellä se jankuttaa niitä yksiä ja samoja asioita koko-vitun-ajan, ja täsmälleen samoin sanankääntein. Kun siellä silloin käväisin, otin vapauden katsoa sitä sen kävijälistaa mikä siinä sivussa näkyy, ja herram´piaksut mikä määrä sakkia !!. Vähän toista kuin täälä minun Lokissani !!. Ja tämä on sentään miespuolisen ylläpitämä ja tajunnanräjäyttävän hyvä...ei korjaan, huippu!! blogi !!.
Vittu siellä maleksii sakkia Bankokista Tampereelle ja Kuala Lumpurista Yenkkilään. Ja täälä käy kääntymässä ehkä muutama vakkari ja sekalaisia satunnaisia !. Haistakaa vittu! saatana !.

Miksi sinne Matruunan sensuroiviin, Juutalaisiin, ämmämäisiin, kontrolloiviin ja itseääntoistaviin hoteisiin on kaikilla niin kova hinku !? miksi-miksi-miksi !?!?!?!?!. Miksi !?!?. Ikäänkuin sinne mentäisiin peräsuoli tyhjänä ja anus-ammollaan, odottaen, että Komentava Juutalais-akka tuuppaa perseentäydeltä "uutta tietoa" teihin tai jotain äärimmäisen pyhiä ja kunnioitettavia käskyjä ja valistusta teille ?!. Vittu se mitään saatanan Pyhää Mooseksen Juutalaista Vuorisaarnaa sieltä teille tule langettamaan, saatanan lättäpäät !!. Vaan toistaa itseään, ad nauseaum, ad takuulla-infiniittum !.

Ja sillä on myös kaiken muun ohella sellainen sangen kuvottava ja tympäännyttävä Feministinen pohjavire kaikessa, sehän aina muistaa esim muistuttaa ja jankata siitä kuinka "vain nainen voi elämää uusintaa" ja kuinka vain nainen sitä ja tätä, kuinka vain nainen voi pierrä verta ja suksia kuuhun, vain nainen voi vallata vuoret ja luolat ja pyyhkiä vielä pölyt ja hommata ja ostaa ja myydä rojut jne jne jne. Ja hepan vitut !. Ilman miestä ja munaa, pippeliä ja kiveksiä ja sensellaista, ei naaras tee sillä homeisella kohdullaan ja kiemuraisilla munasarjoillaan yhtään mitään !! ei sitten hevonpaskan vertaa !!. Eli kyllä se on pikemminkin Arvon Matrushka niin, että vain yhdessä, sekä mies, että nainen "uusintavat elämää" !!!!! ei naaras yksin !!. Vitun pässi !!.

On se totisesti erikoista, tuo teidän tietynlaisten Valkeiden taipumus aina!!, aina! jumalauta. Lähestyä niitä Juutalaisia, lattiaapitkin, alistuneena ja odottaen käskynjakoa !.
Se akkahan ei muutenkaan muuta tee kun jakelee niitä "bännejä" ja bönnejä, kiertelee ja kaartelee (kuten kunnon jutku / nainen) kaikki itseään kohtaan esitetyt "syytökseet" ja syytelmät. Jakelee niitä lippuja sinne "banaanisaarille". Sillä "Tomi"lla niitä lieneekin jo aika nippu kotonaan !. Niistä saisi Kiinassa jo varmaan yhden viikon tienestit, kun ne niitä kaikkia roskia näkyvät siellä elääkseen keräävän. Niitä on aina mopot ja autot ja mopoautot ja lättäottien selät väärällään, roskaa, tölkkejä, risuja ...you name it !.

Lisäksi minua ketuttaa / vituttaa, Matruunassa mm, ne sen typerät ja absoluuttisen juntit sanat ja ilmaisut mitä se viljelee, sen kun kerkee, kuten "herttileijaa" ja vastaavat. Yök !.
Vetäytykööt vaan sinne "Eppu Normaalille" omistettuun pyhättöönsä, suoltamaan moisia junttiuksia ja keinumaan edestakaisin Juicen julisteen edessä mumisten jotain naisellisia mantrojaan veneilystä ja valtionbudjetin alijäämästä.

Tosin mainitsen sellaisen piirteen hänelle plussana, että hän sanoi nelivuotiaana rukoilleensa Jumalaa tuhoamaan Ryssät ydinsodalla!!. Se on kyllä niin ihana ja kaunis rukous ja ajatus, etten voi kuin heltyä kertakaikkiaan.... rakastamaan ideaa !. En tullut itse tuota keksineeksi nelivuotiaana.
Ja kyllä, käväisin vasten parempaa ymmärrystäni taas Matruunan sivuilla, siksi olen tietoinen tuosta Ryssä-jutusta. Hieno ajatushan se on, ei siitä pääse kyllä mihkään.

Vihaan myös tulisesti Matruunan tapaa aloittaa uusi kappale sanalla "no" !!. Jumalialauta, että se kirvelee hermojani !! saatana !!. Saaaatana!! lakkaa käyttämästä sitä!!, se on niin vitun totaali-nuijaa ja junttia ja mänttiä ja ämmää, ettei o tosika !!.

No, jokatapauksessa, ....hankkikaa-parempaa.luettavaa !!. Yks vaihtari olis tää tällainen loistelias ja ehkä minimaalisen kuuluisakin "KapteeninBlogi" !! se on raivoisan hyvää mazkua !.
Mainittakoon vielä, että inhoan myös Matruunan tapaa kutsua "blogaamista" joksikin vitun "masuuninlaskuksi" ...!?!. Rouva on hyvä vaan ja laskee mieluummin vaikka "kaapelia" niin pitäydytään lähellä todellisuuden rajapintaa !. Ei ole mitään masuuninlaskua se, että yksi neuroottinen, mielisairas juutalainen purjehdus-akka kirjoittelee jyrsijänkynnet sauhuten jotain satunnaista paskaa yöstä toiseen ja päivät pitkät, ja sensuroi ja kurmoottaa sen kun pystyy ja ehtii !. Se on vain ..Totaliitäärisehköä Blogaamista !. Sitä se on.

Solaaria siteeraten, Thänk jyy ja Fak juu.







2 kommenttia:

  1. Kyllähän se niin on että kapteeni jyrää takkiraudan seiskytviis nolla. Matruuna hölpöttää silti asiatekstejä semmoisella tyylillä, johon jengi sitten tahtoo sanoa jotain ja vielä hirmu tahtia suhteuttaen sen rustailujen pituuteen. Joskus kelasin, että sen täytyy olla holtiton nero kun ehtii noin paljon ajatella ääneen* mutta sitten honasin, että ei persetti ainakin yhdeksän blogausta kolmestatoista on jossain muualla kirjoitettu ja sitten valikoivasti tuohon suomennettu yleensä jotain oleellista unohtaen.

    Se toistaminen on kumma juttu. Se on fraasannut puolet ulosannistaan niin, että sillä on varmaan jokin copy&paste-file josta se kaivelee aina kuhunkin tilanteeseen "sopivat" lausahdukset ja ihastelee sitten sitä miten nokkelia ne onkaan vaikka ne on vasta monta sataa kertaa aiemminkin postattu.

    Toinen hämäävä juttu on joskus kesän lopulla ilmaantunut megalomania. Ruukinmatruuna viittaa nykyään itseensä jokseenkin aina ilmaisulla "me konservatiivit", mikä on vähän helvetin ärsyttävää. En minäkään meitittele vaikka olen monikko ja J:t tuplana: Julle ja Jölli. Luulisin myös, että oikeistolaisemmin suuntautuneet, jotka enimmäkseen sitäkin blogia lukenee, ei kauheesti diggaa vasurihenkisestä "me olemme massa emme yksilöitä" -julistamisesta, jollaisella kuvittelen Arhinmäen tilaavan snägäriltä sapuskansakin: "kansa vaatii riistäjältä mcmurderinsa tai muuten heilahtaa lahtarille jalkapallohulikaanien viha".

    *toisaalta kirjottaa hämäläisen tumppikin jotain sata merkintää päivässä, pitkiä tekstejä joita kukaan ei viitsi lukea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heyy, Tupla Jii, taas!. Mahtavaa! kiitos!. Onhan tämä aika khuul, tämä blogi, ainakin paikoitellen !. Ja mitä Matruunaan tulee, niin kyllä, kyllä se aika hämmentävän itseääntoistavaa on. Se jankkaa niitä samoja asioita aina vain, ja samoin sanoin. Ja eritoten se on nyt alkanut keulia Feministisesti, huolestuttavan häpeättä -viimeaikoina, kun olen käynyt salaa lueskelemassa sitä, pitkästä aikaa. Pistin sen itsekkin nootille, että tuo eukko tuppaa suoltamaan sitä tekstiä huomattavan paljon ja suht lyhyin väliajoin, ...en osaa selittää sitä!. P.s kaikkein rasittavin piirre Matruunassa ; se, että se saatana viittaa itseensä kolmannessa persoonassa!!. Miksi!?!?. Kuten kommentoin sille, kauan kauan sitten -kaukaisessa Galaksissa ; ..onko se jokin yritys / tapa -etäännyttää itsensä sanomastaan ?. Huu nous!.

      Poista