torstai 31. lokakuuta 2013

Uutisvirtaa osa.4 tai 5

http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-1288615591461.html

Vittu mikä älykääpiö tai vaihtoehtoisesti paskakasa !!. Miten tuollaisiakin kiusaajia, räyhähenkiä, typeryksiä voi päästä asiakaspalvelutehtäviin !?. Vittu kun tuo ei tod.näk. soveltuisi moppaamaan edes Korkeasaaren apinahäkkejä !. Kehdannut vielä saatana valitella tuomiostaan, kuten hävyttömät narsistiset gangsterin-paskakasat lähes aina kehtaavat. Se johtuu siitä, että ne ei usko eikä ymmärrä -tehneensä mitään väärää ja uskovat olevansa kaikkien ja kaiken yläpuolella vaikka ovat nimenomaan alapuolella ja rajusti, ja ihan vain ; alhaisesta natiivista älykkyys-osamäärästä.
Valittaahan kaikenlaiset raiskaajat ja tappajat ja murhaajat ja ryöstelijät yms saastatkin, tämän tästä tai lähes varmasti, kasa paskaa kun ovat, vaikka heidät olisi sekä nähty, kuultu, että kameralla nauhoitettu -itse teossa.

Tulee vääjäämättä mieleen Leenin-Sedän lausahdus (joka siis pitää ihan totaalisen tasan kutinsa!) : "älkää välittäkö siitä mitä heidän suunsa puhuu vaan katsokaa mitä heidän kätensä tekevät".

Joskus tuollaiset kaljut, ehkä psykoottisetkin -kommaripaskatkin saa sanotuksi jotain kauaskantoisen viisasta ja todellista. Kuten se Matruunakin aina siellä käsittämättömän suositussa blogissaan muistaa sanoa "ei asian totuus-arvo riipu sen sanojasta". Tuo sitaatti olisi totta ja pitäisi paikkansa, vaikka sen olisi lausahtanut naapurin kissa !.




http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288615566717.html

Ja tässähän tätä olisi ollut, islam-iltaan vähän "Rauhanuskonnon" todellista luonnetta, tai vähintäänkin sen seuraajien jos nyt haluat saivarrella ja kierrellä ja kaarrella ja leikkiä tyhmää, kuten ...lähes kaikki Uudessa Suomessa pyörähtelevät idiootit ja heinäkenkäiset kosmopoliitit.

Pari likaista "Pakia" ei PakiStani*-laista äijää oli yllätys-köyrineet 13-v tyttöä ja haudanneet vielä huomaavaisesti elävältä kaiken kukkuraksi!!. Se se on jo rauhanomaista jos mikä! sanon minä!. Mutta muija ei vain osannut edes "levätä rauhassa" vaan päätti jostain syystä lähteä nousemaan maasta kuin Tarantiinon Morsia, -tullakseen Zombieksi ja kostaakseen näille kullillaanhuitojille !. Nais!! bladi nais!.

* On totisesti totta, että jos maan nimessä esiintyy sana "stan" (joka tarkoittaa yksinkertaisesti ´paikka´), on se ns"paskaStan" eli totaalinen hellhole, pesthole, shithole ..paskaläpi.





Sitten....


Mitä uutisoitavaa tai ihmeellistä tässäkin nyt sitten on ?!. Ählämi palaa vain juurilleen ja tekee sitä mitä ne aina tekee, ..ählämien juttuja !. Jos ei nuo nussi ruumita niin ne syö tai polttaa niitä !. Diil with it.


* * *


"Kiina paljasti sukellusveneensä, vihollinen vapisee". Juu, ..no eiköhän se ole pikemminkin tuo vene mikä vapisee, varsinkin jos vastavirtaan sillä sukeltelevat tai jos törmäävät vaikka kuuttiin tai johonkin. sitten vapisee !! ja kolisee ja kalat saa syödäkseen, Kiinalaista.


Ja muita Uutisia ; Sanomatalo on pistetty myyntiin !!. Nyt olisi kultainen tilaisuus kaikilla meillä "muilla" vallata Hippein oma talo, nyt voisi kaikki Traditionalistiset yms "vaihtoehto-oikeistolaiset" tai ...mitä näitä nyt on, ostaa koko paskan ja laittaa käyntiin ihan oma median ! johon Heprealaisia ei päästettäisi edes avoimien-ovien päivänä,  edes tutustumaan !.


Hasta la vista, baby.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti