lauantai 26. lokakuuta 2013

Anglot ja Kiinalaiset yms


Vitun Anglo-Saxonit!! saatana!!. Saatanan vitun munapäät!! perkele !!!. Jumalauta SAAAAAAAATAANAAAAAAA!!!.

No niin, nyt kun on saatu tuo,  suora huuto,  ja raivo -tuosta pois tieltä,  voidaan aloittaa valitus. Olen todella, totaalisen, täysin ja absoluuttisen ja kertakaikkisen ääri-kyllästynyt koko vitun apinalaumaan ja ylimieliseen mulkku sakkiin!!. Kuolkoot koko vitun rähjäinen röykkiö!!. Olen saanut tarpeekseni Anglosfääristä ja niiden keskushermostoani vihlovan ärsyttävästä, joka soluun tunkeutuvasta kielestä ja sikäli vähän jopa mielestä. Ja niiden "Meemeistä" ja kulttuurista ja "disainista" ja äärimmäisen Heteroseksuaalisesta-nais orientoituneesta-materialistisesta ja juutalaisesta -maailmankatsomuksesta / kulttuurista !!.
Helvetin vittu, saatana, että olenkin niitä täynnä !!. Poistuisivat saatanat koko planeetalta, niin täällä voisi alkaa ihan uusi aikakausi !!.

Aatelkaapa miten ihanaa olisi ilman angloja!! toisaallta myös, miten äärettömän hiljaista elo olisi !.

Alan jo tottua ajatukseen Kiinasta uutena Amerikkana ja "Maailman Herrana" ....empätiedä...pitäisikö tästä vähän jo huolestuakkin, mutta hällä väliä.
Ja jos valittavana on...


Tai...


Ja..






Niin valinta ei ole vaikea.

Tosin Kinkeissä on ongelmansa, mm se että ...ne on apinoita !. Ja ne ei ikinä keksi itse mitään, matkivat vain valkoisia ja pierevät saatana julkisesti!! ravintoloissa! ja sylkevät !!. Eläimellistä !. Hävytöntä, tahditonta, moukkamaista, sivistymätöntä jne. Ja ihan vain, kuvottavaa !.

Mutta niillä on kaikkea tuota muinais-viisautta ja kulttuurin khuuliutta ja kuriositeetteja ja sensellaista, vaikka muille jakaa!! ja jakavathan ne !!. Globaalisti vallan.

Minut kirvoitti tähän raivoon taas, se kun muutama typerä ja epäilemättä lihava, Jenkki -aukoivat päätään LiveLeakin kommenteissa minulle ja ovat haukkuneet mm Suomea "kolmannenmaailman maaksi" !!. Jumalauta, että kehtaavat, saatanan läskit imbessillit!. Mutta se tyyppi kyllä ja ihme kyllä!, hiljeni sillä, että muistutin Suomen yleensä olevan / löytyvän .kaikenlaisten listojen kärkipäästä mm elintasossa ja elämänlaadussa ja älykkyydessäkin ja mikä on paras paikka asua yms, ja että Amerikka itse sensijaan on ihan aidosti muuttumassa ihan De Facto Kolmannenmaailman Maaksi !. Se ei enää hiiskahtanutkaan tuon jälkeen, ....taisin olla oikeassa...

Olen myös epätoivoissani, etsiessäni oikeasti hyvää viihdettä tai edes yhtä hauskaa koomikkoa tjns, -katsellut youtuubista Konan Ou Braiania ja olen totaalisen täys sitä saatanan keltasta mulkkua!!. Se kikattaa kuin joku pikku-likka ja näyttää siltä kuin joisi kusta, ja on muutenkin "habitukseltaan" sellainen ...."kusinen"!. Ja, sikäli kun tämä nyt tähän liittyy, -lainatakseni sitä YLE:llä aikoinaan pyörinyttä komedia-sarjaa "ideal", näyttää Conanin penis tod.näk. "kuparilankaan kääriytyneeltä, kaljulta hiirenpoikaselta".

Veikkaan, että sen kanssa on suht rasittava elää, kuten Karreyn Jiminkin, -hermojaraastavan lapsellista ja ..jatkuvaa "tykitystä"...kuten narkkarienkin osalta. Ja lähinnä näitä, hermojaraastavia typeriä kikattimia, Amerikalla on tarjota, ei paljoa muuta !. Ja tämän kaiken takiako meidän tulisi unohtaa itsemme (mikä ikinä se sitten onkin) ja seurata vain vierestä, yleisönä, sitä mitä siellä Sfäärissä nyt tapahtuu ja tehdään ja toteutetaan?.

Pitäkööt tunkkinsa, saatanan itsekkäät, ahneet, materialistiset, hamstraavat, läskit, oudot, hurmos-Ristinuskoiset, mauttomat ja "design"tajuttomat mulkut !!. Haistakaaaa Vittu !!.

Jos Amerikka on maailmalle ja tästä maailmasta jotain opettanut, on se kai se, että maailma ei toimi "ansaitsemisen" periaatteella vaan, vain niin yksinkertaisesti, että sen minkä otat, saat !. "Kiltit lapset eivät koskaan pyydä mitään, kiltit lapset eivät koskaan saa mitään" ...mutta Amerikkalaiset eivät ole "kilttejä lapsia" eikä Anglot ole käsittääkseni ikinä olleetkaan. Vaan aina yhtä ärsyttäviä ja ärsyttävän työteliäitä, ikuisia kuhnureita, jotka eivät osaa eikä kai edes halua -pysähtyä, edes hetkeksi. Niistä lähtee hirvittävä määrä ääntä ja eloa, ja menoa ja lentoa. Ne on rasittavaa lapsellista, omahyväistä, tuputtavaa huseeraaja sakkia. Se oli täys napakymppi se, minkä olen joskus aiemmin tänne linkannutkin, -Natsien Propagandaministeriölle tehty Amerikka / Amerikkalaisten -tutkimus tai luonnehdinta, missä Jenkkejä mm kutsuttiin (kerrassaan ihastuttavan täydellinen kuvaus!) "Huseeraajiksi" (Hustler). "He ovat huseeraajien ´kansakunta´ ". Vaikkakaan kuten se tutkimus ja teksi selkeästi osoittaa, he eivät ole mikään oikea Kansakunta eivätkä ole ikinä olleetkaan. Eikä totisesti tule ikinä olemaankaan. Jos mitään, tulevat he olemaan kasa pöllämystyneitä ja karkeita ääliöitä, jotka vaeltelevat ennen niin mahtavien rakennusten yms -raunioilla, hölmistellen kuin koira i-padia.

Mahdollista lienee, että Kwa hajoaa pieniksi päreiksi, aidoiksi Osa-Valtioiksi ja mahdollisesti myös rotu-rajojen mukaisesti.

Ja sekös vasta olisikin upea ja historiallinen näky!!. Sitten olisimme saaneet jo elää todella, todella Historiallista aikaa !!. Olemme todistaneet jo yhtä sun toista ja ihan jo liittyen heidän sfääriinsä mm syyskuun 11:sta, tämä nykyinen Amerikan taloudellinen ja kulttuurinen ja totaalinen lässähdys, Detroitin absoluuttinen raunioituminen, joka ennen oli "keskilännen Pariisi" ja kukoisti kai komeammin kuin mikään muu kolkka koko kakkakasassa. Heidän oletettu laskeutumisensa kuuhun ja kaikki sotansa yms, lista on todella piiiitkä ja siinä vasta Amerikkaan liittyviä Historiallisia asioita, esineitä, ihmisiä ja tapahtumia. Myös elokuvan esiinmarssin olemme saaneet todistaa, suhteellisen kokonaisesti ja koherentisti (yhden/johdon -mukaisesti).

* * *

Olisi muuten kertakaikkiaan mahtavaa jos elinaikanani perustettaisiin joku upo-uusi Maa, kuten Amerikka aikoinaan, jos vaikka se Valkoisten oma kotimaa tai jotain. Uhkaan jo, että saattaisin uskaltautua sinne "uudis asukkaaksi" !. Se on kai joka miehen ja pojan unelma, oma maa. Se että saisi tehdä itse kaiken, alusta asti, oman mielensä mukaiseksi, eikä tarvitsisi kuunnella tai edes ajatella muita, eritoten mitään "auktoriteetteja" yms. Saisi vain tehdä ja olla, toteuttaa visioitaan ja unelmiaan ja suunnitelmiaan jne. Sellaiseksihan Amerikkakin alunperin perustettiin, mutta sitä kesti vain 11 vuotta!!. Koko ihmiskunnan Historiasta, kurjat 11 vuotta!!. Niin kauan on siis ilmeisesti tuollainen "uusi Atlantis" mahdollinen, ennenkuin vääjäämätön lässähdys tapahtuu ja kaikki menee pilalle, förbii.

( Amerikka kuoli "itsenäisyydenjulistuksensa" ja "perustuslakinsa" myötä siis. He eivät vain kestäneet ajatusta sittenkään, että oltaisiin ihan oikeasti erossa Kirkosta, Valtiosta[Englanti] ja Kuningattaresta yms)

* * *

Maailma ei toimikkaan niin, kuin meille (ja minulle) on uskoteltu, että "kaikki hyvä on hyvien kohtalo" ...tai, että "rehelliset / hiljaiset maan perii" jne, ja vitut !!. Maailma palkitsee aina ja erehtymättä ja vääjäämättä ja poikkeuksetta ne kaikkein alhaisimmat, itsekkäimmät, röyhkeimmät, hävyttömimmät, väkivaltaisimmat ja ahneimmat vitun paskamunat !! aina!!. Maailma ei siis toimi siltä pohjalta, että "mitä kukakin ansaitsee" vain siltä, että "mitä kukin ottaa". Jos otat jotain niin sinulla on se! jos et, niin ....et !. Niin yksinkertainen, suoraviivainen, alhainen, pettymyksentäyteinen ja mekaaninen ja vastenmielinen maailma on !.


Olen Super-vitun-pettynyt !.


...mitä järkeä on olla hyäv tai rehellinen tai kunnollinen saati sitten nöyrä!, maailmassa joka pitää kaikkia näitä heikkouksina ja jossa typerät tympeät itsekkäät marakatit voivat jopa tappaa sinut juuri siksi, että olet "heikko" ja viedä tuhkatkin pesästä ?!. Palakoon moinen maailma sanon minä !. "Some people just wanna watch the world burn" kuten Jokeri sanoi !! eli "jotkut haluavat vain katsella maailman palavan". Inhottaa joutua aina siteeraamaan Anglojen TV:tä tai elokuvia tai vastaavaa, mutta kukapa muukaan niitä tekisi !? Ette te ainakaan !. Suomalaiset !.

Etoo myös se miten nämä lihavat Engelsmannit ovat kietoutuneet yhteen Heprealaisten kanssa !. Mutta ihmekkös se on, kun ovat kaksi kasaa ihan samaa paskaa, mutta erilaisina ja tasoisina versioina !. Kuten sanotaan "samanmielisten seurassa viihtyy" !!. Ja tämä lienee myös syy miksi nämä 2 jengiä vihaavat toisiaan, sillä kuten joku joskus sai sanotuksi, ketkään tai kukaan -ei vihaa toista niin paljon kuin ne  se, jolla / joilla on vain hyvin vähän eroja. Eli siis ne jotka on periaatteessa sama paska, mutta eri säkissä, vihaavat toisiaan eniten kaikista ihmisistä. Kaiketi siksi, että näkevät siinä toisessa oman ruman kuvajaisensa eivätkä diggaa näkemästään.

* * *

Vaikka Saksonit on tuoneet maailmaan paljon kaikkea khuulia (mm tuon sanan ja käsitteen) ja hyvää ja kaunista, on ne myös mitä rasittavin ja ongelmallisin ihmisrotu / ryhmä. Ilman niitä, meillä ei olisi minkään valtakunnan ongelmaa esim Muslimien tai neekerien tai minkään vastaavan kanssa!! ei sitten mitään ongelmaa!!. Jollei Musulmaanit sitten olisi niin tehokkaita sotureita, että jyräisivät koko Euroopan läpi tuosta, suoraan meidän ovellemme ja vaatisivat meitä käännynnäisiksi "tai muuten". Mutten jaksa uskoa moiseen mahdollisuuteen. Kyllä ne tuossa matkallaan tänne ylös, johonkin tikahtuisi.

Ja uskooko joku, villeimmissä kuvitelmissaankaan, että Afrikan neekeri olisi jotenkin löytänyt tiensä, ihan itse -omasta takaa, tänne Pohjolan perukoille ja alkanut agressiivisen levittäytymiskamppanjan ?!. HAHahahaHHAhahaa !. Ei ikinä!! i-k-i-n-ä !. Ei koskaan.

Eikä Suomi liioin olisi ikän seonnut tällä tavalla ja menettänyt omaa itseään ja muistiaan ja käsitystään omasta, muille kuulumattomasta, kohtalostaan, jollei nämä saatanan vitun Anglo-ääliö Perkeleet olisi juutalaisten (ja super-rikkaiden Saudien?) kanssa kimpassa kyhäilleet näitä vitun -ismejään ja -usmejaan ja kaikkia vitun höyrypäisiä apinain-unelmiaan !!. Ilman näitä Euroopan Huu Haita, ei olisi EU:takaan eikä mitään ongelmia minkään eksoottisten väristen ihmisten kanssa ! kukaan ei kerjäisi täällä kadulla eikä olisi tietoakaan mistään "Feminismistä" !. Ihmisillä saattaisi siis olla vielä "kaikki kotona" !. Nikola Teslan ilmainen ja globaali sähköntuotannon tapakin olisi ehkä käytössä, ellei se saatanan ääliö, lapsellinen mulkku, Anglo-Saksoni Edison olisi sabotoinut joka käänteessä sen kun kykeni ja kerkes -Teslaa. Joka on niitä ihka aitoja "yksi ylitse muiden" tyyppejä, joita ei kasva puussa.

Sikäli kun maiden Hallitukset yms, eivät niitä omisi niin meillä olisi jo käytössämme ihan omia "lentäviä lautasia" ja luoja ties mitä !.

(Ja olen aika vakuuttunut, että USA:n "hallituksella" tai ketä lienevätkin, onkin käytössään aika päräyttävää techhiä, mutta sehän ei Hoi Polloille kuulu!!)

Meillä ei oli myöskään mitään monimutkaista ja neuroottista ja väkinäisen kiusaantunutta suhdetta seksuaalisuuteen tai alastomuuteen tai vastaaviin, mutta toki homo-vihaa yms, saattaisi ilman ihan aitoa "valistusta" olla kyllä enemmän ja paljon. Mutta keskitynkin nyt repimään Angloja alas, enkä kehumaan.

Ilman Sfääriä, olisi maailmassa tuhansia teitä eikä vain sitä yhtä. Olisi oikeita ja monia -kulttuureja ja metodeita yms, eikä kaikki söisi aina vian Hamppareita ja kittaisi kolaa. Ja katselisi typeriä, mauttomia juutalaisia "sit-comeja" tai jotain typerää keltaista kaljua läskiä kirkumassa "aikuisten piirros-sarjassa". Miestä joka on niin tyhmä, että hädin tuskin osaa painella nappuloita, ydinvoimalassaan tai vetää housuja jalkaansa, könyämättä päin pöytää ja kissaa ja menemättä läpi olohuoneen ikkunan. Eli siis Simpsonien homeroksesta on kyse. Joka on PerusAmerikkalaisten valkoisten työväenluokkaisten / keskiluokkaisten Hetero-miesten perikuva ja symboli ; lihava, kalju ja typerä. Ihan uskomattoman typerä, muuten !!.

Varmaankin typerin hahmo mitä, ainakin piirrettyhin on ikinä luotu !. Jumankauta, että se äijä on meinaan typerä !! saatana sentään!. Vitun tali-aivo. Ja juuri sellaisina näen Amerikkalaiset noin ylimalkaan, kokonaisuudessaan ja juuri niitä on Maailma "siunannut" onnella ja materiaalisella menestyksellä, niitä typeryksiä se sitten tukee ja auttaa, muttei meitä älykkäitä ja hyviä, hiljaisia ja kuuliaisia, rehellisiä ja ...lähes pyhiä !. Haista Maailma pitkä vitun paska !!. Oikein todella, todella piiiiiitkä ja mätä !.

...Ehkä vain on niin, että Maailma onkin typerä !! ehkä olenkin itse viisaampi ja ylempi kuin Maailma itse...siltä se usein näyttää. Ja se olisi pahinta mitä olemassaolo voisi olla, se olisi painajaista. Mutta onneksi, en tiedä vielä kaikkea, joten ...voihan se olla, että jotain oikeasti hyväää ja khuuliakin on olemassa, muttei vielä saatavilla. Ja uskokaa vain lättäpäät ; se ei tule tähän maailmaan Anglo-Sfäärin kautta!!. Se ei ole autuaaksi tekevä! se sfääri siis. Se on vain materiassa menestynyt apinalauma, thäts ool.

* * *

Tässä tulee mieleeni (ei se imuri) taas yksi huomautus Suomen Ständappareille yms, eli on helppo vitsailla kun on vatsa täysi ja pihalla vähintään 2 autoa ja iso, oma talo jne. Ja Suomessa näitä on harvemmalla kuin Amerikassa, joten tässä taas vain yksi syy, materialistinen menestys ja sen lupaus, miksi Suomen Ständap ei toimi. Täällä sillä todennäköisesti vain päätyy, jos sanoo jotain oikeasti hauskaa, loukkaamaan jotain minisieluista pikku-paskaa kuten esmes illmania, joa sitten vetää sinut käräjille kuin joku jutku ja voittaa, koska Suomessa ei saa koskaan sanoa mistään mittän!. Tämä pikku-paskaläntti ilmeisesti hajoaa nääx käsiin jos täällä ruvetaan oikein elämään kuten Sfääriläiset omissa ja muilta varastamissaan länteissä. Eli täällä ei ole luvassa Shangri-Laata Ständappareillekkaan vaan korkeintaan "trippi" korkeimpaan oikeuteen ja johonkin kulahtaneeseen vanhaan, epähygieeniseen, saastaiseen "linnaan" ...joka on niin kuvottava, että Ryssätkin häpeäisivät sitä. Ei sinne laskisi rottaakaan! (eikä mikään eufemismi).

Sitäpaitsi suomessa ei juuri ikinä tapahdu mitään eikä täällä ole kovin montaa kovin kiinnostavaa henkilöä / Persoonaa, eli täällä on kovin nihkeästi "matskua" saatavilla, mistä vääntää vitsiä. "Joo...no, kävin eilen Siwassa ja siellä oli niinq siis tosi kallista!! *du-du-dah*(vitsin korostus, rumpu .."riffi" ?) ja yks vanhus sai rahastaaan väärin takas..".  Eli jotain tuollaistahan siitä sitten vain seuraa! ja tuo oli täysin hypoteettinen esimerkki, noin ei käynyt itselleni. Ei eilen eikä kai koskaan. 

(Olen aika varma, että olisin itse Suomen totaalisesti paras "Ständappari" jos vain sellaiseksi ryhtyisin!!. Mutta ...empätiiä... kannattaako sekään sittenkään!?. Enkä ikinä käytä täällä Blogissa, sitä A-luokan matskuani, koska suoraansanottuna se-ei-kuuulu-teille-ilmaiseksi !).
No, mutta kuitenkin ....tämä lähti nyt jo vähän käsistä....

Eli, olen "kukkuani" myöden täynnä inglishmanneja ja liivejään ja ideoitaan ja ajatuksiaan ja sössötyksiään ja kaikkea sitä.

Niiltä ne on "Helvetin Enkelit"kin kotoisin!! ja kaikki vastaavat paskapäät? sekopäät? ...mitä lie. Mutta ne ei olekkaan Oikeita Helvetin Enkeleitä sanon minä!! jos eivät ole Anglo-Saksoneita, sillä se on vain ja ainoastaan niiden(Anglojen) "juttu" niinkuin niin totaalisen moni muukin, mihin ovat kuitenkin saaneet junailtua lähes koko maailman mukaansa !!. Miksei kukaan muu jumalauta keksi ikinä mitään !?! yritättekö te edes ?! vai istutteko te vain siellä jossain, peukalo perseessänne ja hihitätte Anglojen elokuville !?. Saatanan lahnat !. Jos raaputtaa Suomalaista Helkkarin Enkeliä, ....sisältä löytyy.... ohohoo!! arvatkaas mitä!!? Suomalainen !!. Sieltä löytyy vain se sama Suomi-juntti, mutta päällystettynä Anglo-Sfäärin "disainilla" ja sellainen joka teeskentelee parhaansa mukaan olevansa joku vitun Anglo!. Mutta kun ette ole, "deal with it" !. Sellaisia ei olisi Pohjoisessa ilman Sfäärin jatkuvaa, outoakin, ideoiden virtaa -kaikkialle ja koko-vitun-ajan !. Itse sanon, että Suomeen ei kuulu myöskään mikään vitun "Poliisi" sillä se kuuluu nimensä mukaan vain ja ainoastaan ja lähinnä "Polikseen" tai "Metropolikseen" eli Kaupunkeihin ja Suur-Kaupunkeihin ja Kaupunkivaltioihin, eikä Suomi ole mikään noista. Suomi on läntti Pohjoista metsää !! eikä mitään muuta !. Arktista suota ja pari puuta thäts it!. Mutta puolensa silläkin, ei tämä täysin toivotonta ole. Mutta toisaalta, ....täysin toivotontahan tää on, ei siitä mihinkään pääse.

Alan olla Texin kanssa suht samaa mieltä siitä, että me eri-versiot Valkoisesta olemme itseasiassa eri Neandertaali-heimoja ja keskenämme lähes ällistyttävän erilaisia ja eripuraisia, me emme oikeasti siis ole ME. Ei edes valkoisten kesken !. Joka selittääkin enemmän kuin paljon. Me olemme itseasiassa keskenämme(kin) jo niin erilaisia, että olisi miltei suotavaa antaa meille kaikille omat planeetat !. Mutta ne kun on harmillisen vaikeita saada ja vähän "kiven alla" ...näinä vaikein lama-aikoina. Kwanstainialaisetkin ...pääsevät hädintuskin enää edes tämän motin kiertoradalle saati sitten edes kuuhun asti !. Joten sen Federaation voi suosiolla unohtaa, se oli ja meni. Se vain vilahti ihmisten mielessä. Dataa tuskin koskaan, ainakaan sellaisenaan, rakennetaan. Tosin se on kyllä mahdollista, että jos ihmiskunta (valkeat siis) saisi aikaan avaruus-aluksen jossa on painovoimaa ja mahdollisuus baaritarjoiluun, niin se tarjoilijatar voi kyllä ihan hyvin ollakkin neekeritär !. En epäile yhtään.
Jos Ryssät saisi painovoimallisen A-aluksen olisi siellä totta helvetissä baari pysytyssä, ihan ensi-sijaisesti. "Votka virtaisi kuin viini".

* * * 

No, no nononononono, no! no, mutta, tässähän piti myös puhua Kiinasta ja Kiinalaisista. Mitäs niistä nehän on ....Kiinalaisia! ja niillä on vinot silmät ja pahat aikeet ja kamalat hampaat ja moraalit ja outoja elukoita ja suuri muuri. En tiedä onko niissä mitään tämän tähdellisempää, mutta tiedä häntä.

On ihan aidostikkin mielenkiintoista nähdä, mitä siitä seuraa jos Kiina kiipeää kukkulan kuninkaaksi !. Mutta hyvinhän ne on kai, käsittääkseni, Afrikassa neekereitäkin ruoskineet, joten kai ne lie ihan kyvykkäitä läpsimään myös joitain jauho-naamoja.

Mitään merkittäviä visioita ne tuskin tulevat tarjoamaan, mutteihän se Suomea haittaa sillä ei täällä semmoista ole koskaan ennenkään ollut !. Ei saatana !. Täällä on äkshöniä kuin vanhainkodissa! perjantaina!.

Mutteivät ainakaan ole ingelsmanneja eivätkä takuulla puhu sitä saatanan rasittavaa shuhishevaa molkotusta !!. siis Englantia, tokihan kiinakin suhisee kuin ...pimppi !. Mutta Englanti kohisee ja suhisee niinkuin se saatanan kalkkaro siinä "Gordon Rämsin - Pannu Kuumana" ohjelmassa, mikä niitä lehmiäkin kasvattaa. Tsiisus ! se on välistä aika vihlovaa kuunneltavaa, kun se kolkotus suhahtaa kitalaessa ja sihisee ulos niiden Brittiläisten neandertaalin talttahampaiden läpi !!. Sitä tekisi mieli läimäistä mopilla suuhun! eikä kuunnella enää yhtään !. Märällä, mopilla !. Tai tunkea Golf-pallo suuhun sille, jottei tarvitsisi kuunnella sitä vitun kohinaa !.

Mutta myönnettävähän se on, että Kiinan-suhina-kielihän koostuu lähes yksinomaan kyseisestä äänteestä tai mekkalasta.

Kinkeillä on sentään niitä ihan khuulejakin, Pyjamia! mitä ei taas Angloilla ole. Kiinalaiset osaavat myöskin kerätä kaduiltaan roskia, toisin kuin monet valkoiset läskipäät, jotka päinvastoin kylvävät niitä kuin saadakseen siitä myöhemmin uuden sipsipussin tai juomatölkin tai jotain. Ei ne idä !! ei ne kasva!! turhaan niitä viskelette, vitun moukat ! hävetkää !!. Hävetkää saatana! hävetkää !! 

Mustalaiset, jotka ehkä miljoonan vuoden kuluttua ylenevät apinoiksi, -ne niitä viskelevät saatanan lantsarit, saatanan imbessillit!! ihan jo auton-ikkunoistakin, ajaessaan!!. Olen nähnyt, siitä vain! *fiuu / huiskis* roska lentää tienpientareelle kuin paska Mustalaisen perseestä Suomalaiseen, valkoiseen viemäristöön !. Hyi helvetin vittu !! saatanan likaiset, hävyttömät, alhaiset elukat !!. Hävetkää !! HÄVETKÄÄÄ SAATANA !!. HÄVETKÄÄÄ !!

SHAME ON YOU !!!





Tuo luultavasti syökin niitä !! ...roskia siis.


Tuo on kuin jokin Staar Waarssin roisto-hahmo, jokin intergalaktinen limainen paskakasa, A la Jabba The Hutt. Siltähän se näyttääkin, eikö vain !?. Mutta Jabballa oli kai ..ainakin yksi leuka vähemmän. Ja edes nimellisesti kaulaa.

No...joo, säästäähän tulla feno / somato -tyypillä toki kaulaliinan hinnan, mutta ...onko se nyt sittenkään niin hienoo ?!..

Kiinalaisista mainitsen vielä sen verran, että se Kiinalais-ruoka mitä meille täällä myydään, joka on ihan eri ruokaa kuin mitä ne itse syövät siellä, -on toki todella todella hyvää joiltain osin, jotkin annokset. Vaikken ole syönyt suunnattoman pitkään aikaan sitä, koska kuten olen valaissut teitä, niihin ja niiden hygieniaan ei oikein ole luottaminen !. Takaan, että kuka oletkin, olet joskus ollut Kinkki-ravintolassa ja kuullut keittiöstä aivastuksen !. Takuulla !. Kaiken sen muun mekastusken ja yleisen sekasorron keskeltä.


* * *


Mutta parasta olisi jos Valkoisista joku muu kuin Anglot, voisi nousta uudeksi Meän Ykköseks. Vaikka sitten Saksonit eli Saksalaiset tarkalleenottaen. Tai voisihan sitä kokeilla jotain muutakin, ...vaikka Italiaa tai jopa Ranskaa !!. Hei! hullummatkin ideat ovat toimineet!! luullakseni.
Tosin juurihan uutisoitiin kuinka italian-koukkunokka-luihut oli vetäneet Herliinin-sukua höplästä, ja onhan niillä niitä Mafiosojakin yms paskaa. Mutta herran tähden, Universumi suo meille jo jotain muuta kuin tuota iän ikuista Anglo-sfääriä !! Pliiiiis !!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti