tiistai 22. lokakuuta 2013

Mannet mannet!!

Mannet varasti lapsen !!.

Ei lainkaan epäilyttävä perhe. Seems legit !.


Näettekö jotain yhdennäköisyyttää tuossa "perheessä" ?!?!. Taitaa olla vähiten vakuuttava yritys, sittemmin kun Kirahvi yritti livahtaa sisään vain Jääkarhuille tarkoitettuun klubiin, sonnustautuneena pelkkiin aurinkolaseihin!(valeasu).

Ja siis ensinnäkään, ....mikä tuo mies on?! tai toi vitun möhlö tuolla oikeassa nurkassa ?!!. Se näyttää ...paitsi, ihan vain suht karmealta, -siltä kuin sen olisi itse Beelsebuubi juuri ulostanut perseestään ja se tuotos olisi valahtanut suoraan tuohon vaatetuksen sisään, kuin muottiin. Tokihan siihen takertui vähän karvaa ja saastaa matkalla, mutta muutoin "sukkana sisään". Ei mikään Rätt Pitt!!. .....tai toisaalta ; ehkä se on Romanian Bräd Pitt !.
Tuo ämmä sentään näyttää ihan perus inkkarilta / meksikaani-murjaanilta, mutta tuota miestä en usko edes ihmisen sukupuuhun kuuluvaksi. Siinä on piirteitä useammastakin lajista, mm jyrsijästä ja sanoisin, että siastakin ja sontaläjästä (ei varsinainen laji).
Kun taas tuo likka ite on ...epäilyksiäherättävän valkeahko, väritykseltään lähes Arjalainen. Nuo kaksi muuta .....ei niinkään.



Ja tuo on vielä noin lyhyt tumppikin !!. Siis mitä tää nyt on !?!? mikä tää heebo on !?? hei!?. WTF ?!. Joku Musta-Ruudolf se on, ehkä tämä on se kaikkien "Kaaleiden"-kantaisä. Ehkä ne kaikki polveutuu tästä!!. Kropan rakenteeltaan myös Hippo, on paljolti tämän kaltainen. Mutta kuitenkin Hipon lajihan tiedetään!! se on Hippo !.
Ehkä, jos tämä siis nyt on ihan uusi löydös ja saan sen nimetä niin, -se vois olla vaikka "Likainen Lapsi-varaani" tai "rond-marron"(Ranskasta!) tai ....Rähjäinen-Vetelä-Paska.

Tuo äijä on niin ruma, että se on Muslimiksikin liian ruma !!. Se heitettäisiin oikopäätä ulos Lähi-idästä tuolla pärställä. Tai sen naama iskettäisiin johonkin aasin-sontaläjään tai Muslimin-sontaläjään. Ja niitähän siellä riittää !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti