keskiviikko 28. elokuuta 2024

"SOTE"

 https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000010650333.html


Ihan perus "valtiota / hallitusta" eli tehdään kaikkea tyhmää tarpeetonta ja pahaa ja sotketaan kaikkien KAIKKI asiat ja pilataan kaikki se mikä vielä jotenkuten toimii ja sitten sanotaan että äänestäkää meitä seuraavalla kerralla niin me korjataan kaikki. Ja sitten te idiootit menette ja äänestätte ! Kristus vittu että te olette sitten saatana tyhmiä !

Mitään saatanan "SoTe uudistuksia" tms ei ylipäätään edes TARVITTU kuten ei 100 %:a poliitikoiden hevompaskasta ikinä muutenkaan, ja totta helvetissä jos kukaan ja joku tietää mitä pitäisi ja miten pitäisi uusia ja muuttaa ja jopa parantaa niin hei, älykääpiöt; se on ne tyypit joita se kaikki akuutisti koskee eli ne paikalliset tekijät. Tämä on kaikille paitsi byrokraateille ihan itsestäänselvää kuin hengitys eikä tätä tarvi kenellekään paskankaan väärtille erikseen selitellä.

Nyt olette ilmeisesti vetäneet sitten ihan uskomattoman totaaliseksi katastrofikaaokseksi kaiken, KAIKEN, mitä lähditte vitun hävyttömät pikku kusipäät "korjailemaan" eli kävi kuten ihan AINA: valtio saavuttaa tai aikaansaa tismalleen julkilausumansa VASTANAVAN.

Eli "valtio parantaa" = valtio tuhoaa

      "asia korjataan" = asia tuhotaan ja sotketaan.

      "____ halpenee" = ____ kallistuu ja muuttuu ehkä muistoksi.

Jne jne, ei kovin monimutkaista.


Eikö luulisikin ihmis-apina-kunnan jo kyllästyneen tähän paskaan ? Jep, näin tottavie on, luulisihan sitä. Mutta kun ei nin ei ! hiphei ja rommia pulloon jne. Minkäs teet.

"Me tarvitaan poliitikoita ym".

Ja kaljaa ja simpukoita jne. Ilmainen ämpäri ja kaikkee muuta khuulii hei jou.



Toki onhan ilmainen ämpäri ilmainen ämpäri, ei kai siitä mihinkään pääse eikä valittaa kai voi. Mutta on se aika vitun lantsaria.


Vittu minä inhoan tätä typerää apinanpaskaa kollektivismia. Minä en jaksa tätä vitun planeettaa enää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti