perjantai 30. elokuuta 2024

Skuutit ja Skuupit

Eli kissan kokoisin kirjaimin otsikoidut kusipäisten nynnyhomojen kirjoitukset joissa sähköpotkikset on jokin "Uusi SUURI ONGELMA jolle on TEHTÄVÄ JOTAIN!!".


Eli tätä samaa megaärsyttävää typerien mänttien niuhojen kusipäistä saatanan rasittavaa vitun ämmämäistä mankunaa siitä että on olemassa ehkä yksi tai 2 asiaa vielä mitä joku saattaa voida tehdä eikä kaikkia ole vielä saatu onnistuneesti neutralisoitua ja kiinnitettyä lankkuun Kuten Pitäisi™.


Kas näin...


^Siinä on se tila mihin Kansalainen™ kuulu kytän ja valtion poliitikon mielestä. Toki samalla myös Tuottavaan Työhön™ josta "kuuluu" maksaa poliitikon ja kytän ja muiden loisivien rottien "palkka" tekemästään mulkvistisesta kiusasta, ja journalistien ja muiden kusipäiden nynnyjen valehtelijoiden.

Hyi vittu ja oksennus ! YÖÄK !!

Painukaa vittuun ja haistakaa itsenne ja kuolkaa tuhannesti vitun näädät.


*


Ja mitään ongelmaa ei ole "skuuteissa" mutta voi olla muutamia kusipäitä KÄYTTÄJIÄÄN, tällaista se aina on ja joka laitteen kanssa. Fillari auto skuutti tai pelkät jalat, aina on jokin kusipäinen vitun riiviö-ääliö joka tekee kaikkea typerää ja pahaa ja usein vain tehdäkseen typerää ja pahaa. Siinä kaikki.

Näille ns "skuuteille" ei tarvi tehdä muuta kuin varmistaa että ne perkeleet ylipäätään TOIMII!! ja on mahdollisimman hygieenisen puhtaita, ja säätää niihin lujempi nopeus.



Kiitti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti