perjantai 2. elokuuta 2024

kiinan UHASTA ja kiinasta

Osa 1. https://counter-currents.com/2024/07/kissing-the-dragon-wisdom-or-misguidance-part-1/

Osa 2. https://counter-currents.com/2024/07/kissing-the-dragon-part-2/


Siinä on jo melko loistava paketti kaikille luettavaksi. Se on noin kuten kirjoitettu ^ ja kinkkilä on pysäytettävä ja siitä irrottava aivan 100 %:n mustavalkoisesti ilman mitään sönkötyksiä ja "niimmukkun!" ja hidasteluja.


*

Ja tässä kuin tilauksesta lisää vettä myllyyn ja tulta munille ja silmille.

https://www.is.fi/uinti/art-2000010602389.html


On se nyt jumalauta !! VITTU mitä ja miten häikäilemättömän häpeätöntä ja peittelemätöntä touhua. Eli kiinan killisilmät marakatit saa tehdä mitä vittua lystää ja niille vaan niiaillaan ja kumarrellaan ja hymyillään kuin lapsille ja pääsevät kuin koira veräjästä ja vaikkapa huijattuun kultamitalliin asti ! Voi VITTU voisiko tämä enää irvokkaammaksi mennä !?!

Päitä on tiputtava.


Ja HERÄTKÄÄ sitten jo KAIKKI ja koiranne tähänkin asiaan. Tuo valtava kusinen paskaläjä, kehitysmaa, kiina - on valtava ongelma ja joka vitun vektorilta ja sektorilla jne eikä se mene pois ja laimene vaikka leikitte taas vain tyhmää ja hymisette saatanan toivottomat lapamadot ja muulit ja zombiet.


Vittu että voi olla saatana häikäilemätön rotu !! Mutta sellaisenahan ne on AINA tiedetty ja kuvattu "häikäilemättömäksi orientaaliksi" ja ihan 100 %:n oikeassa on kuvaukset taaskin olleet. Kuten ählämien ja neekerten ja mustalaisten ym suhteen, mutta toisen suursodan tai suursodan osan 2 kun voitti valitettavasti Amerikan vanavedessä ihan 100 %:t kommunistit niin jälki on kylmäävää ja saattaa ennen mitään hyvää vain vielä pahentua.

Ja suomijunteistahan ei taaskaan ole mihinkään, kiltisti vain mennään töihin aamulla ja totellaan ja maksellaan veroja ja kuollaan ja kaikki menee kuten taustapirut haluaa.

Haistakaa vittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti