tiistai 20. elokuuta 2024

Meedion Viesti

 https://www.youtube.com/watch?v=--m8GoP_H_I




Miau.



Minä en juuri ole tätä puolta asioista tähän Blogiin raportoinut mutta aletaan nyt laittaa sitten tätäkin, itse tätä itseään. "Spirituaalisuutta" ja koska tuollaisen ^ eilenkö katsoin, kokonaan, suosittelen sitä teillekin.

En osaa sanoa miten paljon tuo on tarkka tai totta mutta en kadu katsomistaan. Ja lupaa tähän tulevaan Jouluun mennessä että ns "Unohduksen Huntu" saattaisi jopa KADOTA kokonaan !1 Myös siis teiltä henkisesti umpisokeilta !! WAU !! TÄTÄ minä jumalauta odotan !! Tässä olisi kaikkien aikojen Joululahja !! Ja samoin "ei enää valtioita / hallituksia" !!! VIHDOIN luojanpaska kääntää katseensa tämän planeetan sekapäisyyteen !! ei tätä ole odotettu kuin nyt ainakin nämä 2024 vuotta.

Kiitti kun ei kauempaa tarvinut venata. Kiitti !


Tuon mitä tuo akka sanoo leylinjoista minäkin olen ennenkin nähnyt itse pitkin luontoa mutten ole ikinä niin keskittynyt siihen ja olen vain olettanut tuon ilmiön olevan jokin satunnainen vääjäämätön visuaalinen yhteen..osuma tjns ? Mutta täytyykin totisesti täst´edes keskittyä enemmän.

Katsokaa itsekin ja keskittykää, siinä sitten NÄETTE itse kirjaimellisesti toiseen ulottuvuuteen ! Voitte tehdä tämän missä tahansa koska tahansa missä on mitään luontoa jäljellä.

Mielenkiintoinen jakso ^.


(Ja tehkäämme kaikki kaikkemme jotta tuo TODELLA TOTEUTUISI tuo muutos !)


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti