maanantai 19. elokuuta 2024

Kysymys Statisteille

Eli "etatisti - statisti" eli valtiouskovainen eli te normitollot joiden silmissä hallinto / valtio ei voi virhettä juuri tehdä.

Niin nin sellainen vain että missä vaiheessa oli jokin kysely tai äänestys missä meiltä maiden oikeilta alkuperäisiltä asukkailta ja paikallisen rodun jäseniltä kysyttiin haluammeko täyttää maan nekrulla ja muslimilla yms ? Ja pitää ne täällä ja ottaa vain loputtomiin lisää ja sietää niiltä kaiken ja köyhtyä itse ja menettää kaiken ja tulle kolmannen tason Kansalaisiksi™ "Omassa Maassamme™" (joka on tietysti ihan puuta heinää virallista jargon-jorinaa ja täyttä paskanjauhantaa) ?

Ja miten valtio sai itselleen erioikeuden alkaa vain SANELLA mikä on oikein ja väärin ja mitä saa sanoa ja ei ja millä sanoilla (esim "neekeri") ja millä ei ? Tai missä vaiheessa ja kenen tai minkä luvalla ne sai erioikeuden alkaa ajaa kaikkien kurkuista alas wokeopaattien psykoottista ideologiaa ja koska ne sai luvan lanata kaikki muu sileäksi sen tieltä ?

Koska ja keneltä saivat "mandaatin" TUHOTA maamme ja KORVATA MEIDÄT ja syytellä meitä jotka edes asiasta älähdämme, milloin miksikin, yleisimmin "Rasistiksi™" joka siis ei tarkoita mitään. Niin nin koska valtiolle siunaantui TÄLLAINEN rooli ?

Tällainen Uudistaja-Sanansaattaja-Johdattaja tyyppinen rooli ?!


Olin käsittänyt maailmankuvanne niin että ==> "valtio on olemassa PALVELLAKSEEN KANSAANSA™ ja tehdäkseen KAIKKENSA SEN eteen, SEN -ei muiden" noin pähkinänkuoressa.

Ja nyt ne tekee tiukkapipoisen jääräpäisen päämäärätietoisesti juurikin tismalleen täsmälleen mustavalkoisesti tuon vastanapaa ja vastakohtaa ja aktiivisen aggressiivisesti tukeh ja tukah -duttaa kaiken ja koettaa "lailla" mitätöidä kaiken mikä ei miellytä ja kumarra ja taivu heti käskettäessä jne.

Eli missä vaiheessa tuo kuvitteellinen ystävällinen valde meni pois ja tämä uusi pahansuopa paskapäinen kloonien armeija valtasi paikat ?


Kysyn kamraatin puolesta.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti