lauantai 17. elokuuta 2024

kontrollikommarikomissaari vs VAPAUS

 https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/9de33902-eb6e-4e1e-8f7a-4cd4d973ada3


Vittu mikä pikku rotta kusipää tuokin Ranskalaispaska. Suksikoon saatanan megahönö helvettiin. OKSETTAVAA nuo tuollaiset tärkeilevät iljettävät pikkunilkit paskat jotka yrittää aina vain tukehduttaa muut ja muiden vapauden ja mahdollisuuden tehdä mitään, kuten kytät ja laki, ja olla kai jotakin.. suurtakin paskaa.


Onneksi maailma jyrää ne ja kaikki tuo kontrollinkiima on häviävä ja jäävä jalkoihin, KAIKKI "vanha kaarti" tulee häviämään ja mitä enemmän sen ymmärrätte sisäistätte ja hyväksytte ja sitä vedätte puoleenne sitä nopeammin se toteutuu.


Mutta että ottaa se koville näemmä joitakuita että joillain on edes hippu sanan ja ilmaisunvapautta joka siis kuuluu KAIKILLE kaikkialla AINA ja TOTAALISENA ja absoluuttisena ja täydellisen Anarkistisena. Amen.


Ja lakatkaa käyttämästä noiden kontrollidemonien kieltä kuten vihainen puhe, se EI OLE edelleenkään MITÄÄN tai mikään, se ei ole mitään eikä tarkoita mitään - se on vain tyhjä shekki johon kuka vain näädänmulkku kyttä voi kirjoittaa kaiken mitä haluaa ja mielii ja vetää kaikkia perseeseen ja saada sen näyttämään ihmeelliseltä ja itsettömältä Yhteisönsä Palvelemiselta™.

Käsittäkää tämä kiitos sitten ja sisäistäkää ja äkkiä.


Samoin LAKATKAA tämä typerä lapsellinen naurettava läpinäkyvän imelä vitun vouhka, kaiken siihen liittyvän huohotuksen ja esittämisen kera, "Rasismista™". 

Nekrut on tyhmiä alkeellisia tympeitä sekapäitä apinoita vailla ihmissisältöä ja te TIEDÄTTE tämän, ählämit samoin ja te TIEDÄTTE tämän. Kaikki mustaloisesta kinkkiin on alivertaista kuraa ja te tiedätte tämäkin, joten MIKSI jauhaa tuollaista jonninjoutavaa itsestäänselvää typerää paskaa ja paskantaa omiensa päälle ?!?

ÄLKÄÄ suomessa ainakaan enää kehdatko, antakaa noiden verenhimoisten vitun ranskalaisten tunkkaisten pikkuriiviöiden tehdä se. Ne on ennenkin kävelleet toistensa yli ja murhailleet ja tukehduttaneet toisensa. 


VALITKAA VAPAUS yms.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti