torstai 15. elokuuta 2024

PsychoBritit

 https://www.youtube.com/shorts/fMXFQ2L9i8s



Jaha. Just.


Ei vittu ...ei kovin pimeitä nuo brittien kytät ?? Ne on vetäneet jopa AMERIKAN totaali-seinähullu älykääpiö-kusipää kytistä yli tai ali ja jatkaa vain matkaansa kyseiseen suuntaan. Täydellisen seinähulluja, on kuin ne kärsisi jonkinlaisista myrkytysoireista kenties, pilaantuneita donitseja ehkä tjns, niin vitun totaalisen pimeitä juttuja ja tekoja.


Niinsanottu "systeemi" alkaa käpristyä sykkyrään ja vetäytyä paskahalvauksessaan paniikissa siilipuolustukseen aiheuttamansa kaaoksen ja MEGAkatastroofin täydellisen vääjäämättömien seurausten alkaessa käydä ilmi ja ilmiselviksi ja päin pläsiä.

NÄIN toimii siat ja laki ja valtio ja muut Luciferin poppoot. TOIVOTTAVASTI teillä on silmänne auki lainkuuliaiset™. Toivon että KATSELETTE tarkasti. Jopa teette muistiinpanoja ja ymmärrätte asioita.

Mutta että jukolauta että ovat sairaita ja aggressiivisia !! Nämä saastaiset vitun kusiset täit ja virukset jotka ovat koko länsimaailman ja leijonanosan suomea vallanneet !! Täydellisen absoluuttisia sielunvihollisia ja tämä on teidän ymmärrettävä ihan heti kättelyssä, nyt ei olla tekemisissä ystävien kanssa eikä minkäänlaisen "legitiimin johtajiston", nyt on absoluuttinen Piru irti ja muassamme.

Joukoissamme kulkee nyt ne sieltä muurin ulkopuolelta ja käyvät häikäilemättömimmiksi tunti tunnilta. KERJÄÄVÄT sisällissotaa ja Kansannousua™ yms ja toivon TODELLA että saavat haluamansa. Ja päästää kerralla eroon jokaikisestä saatanan kytänsatiaisesta ja poliitikosta ja KOKO "virkakunnasta". Saatanalle on tultava MAKSUN AIKA.


Sanon samalla että tuo britannian primääri kanisteri on aivan omaa luokkaansa, täydellisen sysimustan ultraPAHA ja pimeämpi kuin käärmeen perse, ärsyttävämpi kuin 10 astrid vittupää thoorssia ja idiootimpi kuin läjä intialaisen keharin märkää pierua.

Ei ihme että kiero "paskapussi kusipää" stasi stalin on saman tien Britannian HISTORIAN  INHOTUIN pääkanisteri ! Se mulkvisti veti absoluuttisen ennätyksen kusipäästään HETI. 



Minähän sanoin silloin jossakin julkaisussani kun se saatanan koiranpaskantama demoninen saasta valittiin tai asennettiin paikalleen, että vittu miten INHOTTAVAN SAATANAN SIAN näköinen vitun pikku kusipää, ja oi kuinka oikeassa olinkaan mutta aivan liian hellävarainen ja kohtelias ja laupias ja suopea sitä saatanan bakteeria kohtaan !


Se pitäisi samantien käydä nappaamassa sieltä kiinni ja retuuttaa linnaan ! Tai ampua, ihan sama.


#KierToPrison2024!!

#KierStalinToPrison2025!


Totaalinen paholainen ja psykopaatti ja märkä läjä rutikuivaa ämmänpaskaa. Totaalinen vihollinen, ja se on niitä Soroseenin ja WEFfin mielipuolia Golem-hirviöitä joita ovat lähettäneet pitkin maailmaa kuin Spectre ikään ja jotka tekee niinkuin mikä vain aivoton ja täydellisen paha ja kuuliainen tekee kun se primääri Piru käskee.


Järkyttävääkin paljon pahempaa. Ja nyt voidaan viimeistään hyvinkin triviaalisti todeta että Britannia on kaatunut ja lakannut olemasta. Englantia kuten sen tunsimme, ei enää ole. Eikä Ruotsia eikä Ranskaa.


#ShootThatFucker!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti