tiistai 27. elokuuta 2024

Lasisminvastainen™ Kamppanja

 https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/ff58f92b-0bc4-40e4-b1e8-fdd88c25a628


Ensinnäkin mulkut lällärit, haistakaa vittu.


Toisekseen, tämä lie ensimmäinen kerta kun nuo PerSuomalaiset tekee tai jättää pikemminkin tekemättä, jotain mitä heiltä on KOKOAJAN ihan absoluuttisesssa superMINIMISSÄÄN haluttu ja odotettukin !

Aivan minimiä että ETTE lähde vihollisen kelkkaa ja hössötä mukana ! Teidän piti olla niiden VASTAVOIMA ja se kuuluisa Kansan Ääni™. Kansan joka tosin on aivopesty ihan totaali-idiooteiksi kanoiksi mutta kuitenkin.

Ja mitä se Petturi Urpo saatanan inha sika läskinaama siellä änkyttää "suomessa ei tilaa lasismille™" ? Tottakai on, mitä ikinä tämä -ismi onkaan, ja sitä et sanele sitä mille suomessa on tilaa tai ei, ja samoin KAIKKI te "virkakunta" ja poliitikot ja kytät yms, edelleenkin; te ETTE omista tätä maailmaa ja piste. Se siitä, full stop.

Ja roturealismille suomessa nimenomaan ON aivan loputtoman laakea tila ja välitön epätoivoinen kysyntä ja teen kaikkeni jotta se iskostuu suomeen ja suomalaisiin.

Jos teidän petturirottien jostain tulee huolta kantaa niin mm siitä kuinka ja miten pian saatte laivattua ulos kaikki haalimanne MoniKulttuurisen Rikkauden™ ja kultamunat™. Te lähetätte saatanan torakat nuo Äänestäjänne™ pois ja siivoatte omat jälkenne ihan itse saatanan kusipäät megapaskat patalaiskat hyödyttömät julkisenpuolen vitun verenimijäloiset komentelijat paskapäät kusiläntit moukat.

*

Mutta koettakaahan olla vähän suorempia ja kaivaa edes jokin minimaalinen muna taskuistanne PerSut ja alkakaa VAATIA ja ÄLKÄÄ vaatiko tyhmiä, vaan KESKITTYKÄÄ tähän "maahanmuutto" -ilmiöön. Sitä teiltä odotetaan. Aikalailla exklusiivisesti ja se on saatava täydellisesti LOPPUMAAN ja SEIS ja käännettyä toiseen suuntaan eli paluumuuttoihin jne.



SUOMESSA EI OLE TILAA ÄHLÄMEILLE EIKÄ SOMPUILLE YM EIKÄ RKP-ruotsalaisille ylimielisille mulkuille.



MUISTAKAAKIN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti