tiistai 27. elokuuta 2024

Saksan tämänkertainen puukotus

 https://www.youtube.com/watch?v=v6RcQbFRP90




Nooniinno elikkä se oli sitten muslimi taas.

Hhahaa...taas... huoh..


Aatelinkin heti uutisen silloin nähtyäni että luultavasti muslimi taas ja näinhän se oli. Mitä tähän enää sanoa. Ei mitään. En taida sanoakaan mitään.

Sanon vain että naurettavaa ja kuvottavaa tuo median paskahousujen käytös joka maassa. Mutta mainitsen samalla että kun lueskelin läpi lempiblogaajani muinaistekstejä blogistaan niin huomasin siellä pitkästä aikaa sellaisen tekstin mistä olenkin jo maininnut mutta että missä se sanoo todelliseksi syyksi tälle että media aina vähättelee kaikkea OIKEASTI VAARALLISTA kuten neekerten ja somppujen ja ählyjen Maahanmuuttoa™ ja KOROSTAA yhdentekevien asioiden, kuten ehkä esim ampiaispesien, absoluuttista kriittistä akuuttia vaarallisuutta, on vain yksinkertaisesti se että; uutis-ihmiset PELKÄÄ niitä oikeasti vaarallisia asioita. Siinä kaikki.

Se ei ole varsinaisesti edes mikään salaliitto tjns vaan niitä vain kertakaikkiaan pelottaa ja hyytää niin ettei ne vain yksinkertaisesti sitten raportoi, ainakaan rehellisesti, tiettyjä asioita. Ne pelkää, aivan naurettavan paljon. Ne EI ole urheita ihmisiä kuten sekin sanoi, journot ym EIVÄT ole urheita tai rohkeita.


Mutta eniwei. se oli TAAS muslimi ählämi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti