torstai 15. elokuuta 2024

Murjaanienkohottajaiset 2024

 https://counter-currents.com/2024/07/lets-party-like-its-1789/


Ohi on !!

Sinne meni taas Neekertenpedestalisointi 2024kin sitten. Avajaisten satanistisen rienaavan ruman ja kamalan alun jälkeen, tosin se Gojira linnaosio oli kyllä jumalauta aika upea (!), ja lopettajaiset mitä jaksoin katsoa oli nekin sentään avajaisiin nähden jo jotain.

Olin näemmä lakannut katsomasta juuri kun itsensä Tom Cruisekin oli katosta sinne laskeutunut sitten, kiva. Mutta ennen sitä siinä oli lähinnä kamalaa sellaista jonkunlaista seisaridiscomusiikkia lähinnä ja niitä jotain hinteliä hönttejä joista en ollut kuullutkaan enkä toivottavasti enää koskaan kuulekaan.

En käsitä sitä aiemman Sukupolven™ rakkautta niitä sellaisia dorkanörttihönö kimittäjä rockbändejä kohtaan, minä ainakin ällöän ja inhoan lähinnä.

Muutoin ihan suht khuul lopettajaisjuhla mitä siis näin. Paitsi ne puisevat läskikaulaiset vanhat ällöttävät junttiäijät jotka näyttää poliitikoilta ja hönöttää siinä sitä iänikuista jargoniaan ja julkilausuu niitä klisheisiä vasemmiston peruslatteuksia siitä tästä ja tuosta.


*


Suomi oli aivan omaa luokkaansa ! Asettaen uuden tason "Pohjasakan / noteerauksen" alle ! Kai sekin on jo jotain...hahahahAHahaa jumalauta mitä myötähävettävää vaivaissakkia ! Tsiisus Khraist !

Nyrkkeilyssä kai pari MIESTÄ pieksi naiset sairaalakuntoon, ja siitäKÄÄN ei saisi edes SANOA mitään, vitun vittupäät saatana, ja sitä ei saisi edes HUOMATA että "toihan on jumalauta MIES!". 

Ainakin noin 100%:sesti mieheltä se näytti. Olisi vain sanonut kameralle sen legendaarisen lausahduksen "it´s MAAM!".


*

Yksi ilahduttavimmista ja parhaista puolista oli se ettei missään ollut kai ryssän ryssää !! Ai jumalauta se on niiiiiiiiin hyvää etten sanotuksi saa ! Ai luoja on kuin saisi vähän henkeä pitkän uppeluksissaoloajan jälkeen. Ja näemmä ja onneksi muutkin on tämän noteerannet ja siitä tykänneet.



Aivan mahtavaa ^ tältäosin.


En tiedä mitä muutakaan kisoista enempää kirjoittaa ja moni muu on jo kirjoittanut kaikenlaista, mm suomalian OlymppiaKomitean kuvottavuudesta ja korruptiosta ja perusmulkkuudesta joten en itse ruodi sitä sen enempää, se on vain Maan Tapa™.

Kaikenlaista infoa alkaa pulputa Maanpinnalle tässä nyt totisesti. Kohti jotakin olemme menossa kuten KAIKKI ja Tarotkorttinsa ja suolakidelamppunsa sanoo ja ennustaa, NYT on SE HETKI. SE aika. se on tässä ja NYT. Ja kulminoitunee johonkin, vuoden loppuun mennessä. Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Pitäkää jalkajousenne tanassa ja miekkanne terässä, aivan suunnattomia rottia on liikkeellä. Maassa merellä ilmassa ja ennenmuuta eetterissä ja hengessä.


Ainakin vitivalkoiset Norjalaiset juoksi nekrujakin lujempaa ! Ja hopealle ainakin ! Hienoa.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti