perjantai 2. elokuuta 2024

Englannin puukotus

 Siis uusin, tämänhetkinen. 

M´mogulupumba Mäbäläwäbälä Okumpabanba Bämläwäbbä HäbäläB´äbbä.

Ja kuten arvata saattaa jollei ole mielisairas narsistinen vasemmistolainen kusipää, oli tekijä Maahanmuuttaja™ ja tarkemmin vieläpä neekeriapina. Suoraan ruandan paskaisista puista.


https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/31f7e88f-97f7-4c3c-85cf-392a6253ea60


Jukolauta jo riittää sitten saatana !

Tässä on Eduardokin jo aika hiilenä uudessa videossaan..

https://www.youtube.com/watch?v=oePUn4Sxh88&ab_channel=TheJollyHeretic



Kysyy onko tämä jo sisällissodan alku ja tottakai ON mutta tarkemminsanottunahan se on ollut jo käynnissä noin ainakin ..30 vuottako ? Mutta yksisuuntaisena. Ehkä NYT aletaan iskeä takaisin ?

Ja sanon tässä muistaessa sellaisen yksityiskohdan minkä Ed mainitsikin tuossa ^ että yksi ja ehkä ainut metodi halki ihmishistorian millä ne joilla on, on pitäneet ne joille EI ole, ns kurissa tai estäneet kapinan ja kansannousun ja vallankumouksen yms on se että ne saastat (MEGArikkaat) tekevät yhteistyötä TIETYN pienen määrän, eräänlaisia "luottovankeja", köyhempiä kanssa. Eli pitävät omana turvakilpenään eräänlaisen köyhäin petturiluokan. Täsmälleen näin on ja tämä minun on pitänyt teille sanoa monta kertaa ja voi olla että olen maininnutkin mutta nyt kun saan professorin tulitukea niin nyt lie hyvä hetki räkäistä tämä teidän typerien mulkkujen tollojen pällisteleville epäuskoisille aivoliatuille idiooteille satiaisen silmille; se petturien luokka on kytät. Niitä kutsutaan "poliisiksi". Sianpaskat / kytät on nimenomaan työväenluokan pettureita, se on niistä sekä hyvin nättiä ja alakanttiin että tarkkaa sanoa. Ja toivon että helvetissä on ihan oma alhainen kehänsä moiselle saastalle paskasakille.

Kuten  myös näille maan ja rotunsa pettäjille Monikultturisteille™ - jotka näemmä VIELÄKIN jaksaa Uskoa™ ja olettavat ja luulevat saatanan myrkyt pääsevänsä kaikesta kuin LINTU veräjästä ja voittavansa ja saavansa kaiken tahtonsa vain läpi ja siinä kaikki.

Ristus jotton tyhymää saatanan sakkia !!!!! 


Mutta eniwei, toivotaan että valkoisille Suuressa Maailmassa riittäisi sitten ihan totaalisesti ja NYT SE ALKAISI ! Sitten suomessakin muutama hönömuuli uskaltaisi jo vähän leukojaan lenkottaa ja sanoa, siltikin nöyrän kiltin kuuliaisena häpeillen, jostain vähän kautta rantain jotakin miltei jonkin suuntaista. "Muttei millään pahalla ! Ja kaikkihan on vaan tasa-arvosii ja näi ja transsut ihQui jne"... jne jne ...

Ja tietty "Suomi TARVITSEE Maahanmuuttoa™" ja MoniOsaajia™" ja näin.. kaikkia näitä oksennuksia klisheitä.

Ja onhan se totta, sillä kukapa muukaan sitä viittisi hyökätä johonkin lastenkin joogaan niitä viilteleen hengiltä ? Kyllä siihen tarvitaan Afrikan sarvista osaavaa monitaitoista Työvoimaa™ !


NYT on aika poliitikoiden ja kyttien päiden päätyä seipäiden nokkaan. Tämä KAIKKI saa loppua. Koko "sivilisaatio" on JO joka tapauksessa nurin ja ohi sellaisenaan joten ottakaamme sitten tilanteesta kaikki irti ja muuttakaamme KAIKKI. Ja tuo esihistoriallinen mulkku hallitsee ihmistä -rakenne on romutettava. KAIKEN "poliittisen" ja KAIKEN "lain ja laillisen" on kuoltava ja kadottava ja totaalisen lopullisen täydellisesti. Aamen.


Nekru murhasi valkoisia lapsia.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti