keskiviikko 7. elokuuta 2024

kyttä-sikojen luciferiaanisuudesta

 https://www.youtube.com/watch?v=6qymh7qWwfQ&ab_channel=PaulJosephWatson



Tuo ^on vain pidempi versio tästä Englannin tilasta, mutta laitan sen tähän kylkiäisiksi jos haluatte ärtyä kyttien sadistisesta supertyperyydestä oikein kunnolla.


Kaikkein omituisin ja käsittämättömin ja oudoin ja naurettavin, minulle, asia tässä ^ kaikessa on se miten härkäpäisen itsepintaisesti ja neuroottisen epätoivoisesti kaikki normi-idiootit aivopestyt kalat tarrautuu viimeiseen loppuunsa asti siihen USKOMUKSEENSA että kytissä ja laissa ja valtiossa on jotain hyvää, unssiakaan mitään hyveellistä ja hyvää ja että NE ovat heidän toivonsa.

Kuinka jumalauta saatana umpi-pimeitä te voitte oikein olla ? MIKSI teille käy elämässä aina noin ? Jossain vaiheessa teidän tajunne vain lapsuudessa sammuu ja te kai vain älyllistä ja emotionaalista heikkouttanne ja vetelyyttänne antaudutte ja loppuiäksenne alistutte verta nenästään kerjäävien demonisten kusipäiden orjiksi. Tämän takia minä inhoan ja halveksin teitä loputtomasti, triljoonan auringon räjähtävällä aggressiolla ja loputtomalla energialla ja vielä paljon enemmän. Enkä anna petostanne ikinä anteeksi.

Te VALITSITTE täällä holokannella-matrixissa jne mennä kyttäin ja lucin liivehin ja te saatte maksaa siitä.


*



Mutta eniwei, käsittämätöntä. Aivan absurdia. Tuo NormiTollojen™ täydellinen ajattelemattomuus ja kyvyttömyys hahmottaa mitä itsestäänselvimpiäkin perustotuuksia elämästä. Ja tämän yksi SUURI suuri syy ja aiheuttaja ja alkuperä ja alkusysäys ("impetus") on teihin iskostettu Raamattu ja juutalaisperäinen MAAILMANKUVA. Se on nähkää VALHETTA ja täysin päin helvettiä ja persettä ja täten KAIKKI mitä luulette ...ei olekaan niin. Haukutte vääriä puita väärien puiden puolesta. Ja puollatte kuin kunnon Helsinki Syndroomaiset idiootit - omaa kaappaajaanne.

KENELLEKÄÄN EI OLE suotu mitään vitun "vallan mandaattia" tai "Taivaan Mandaattia™" tai "Jumalaallista Kuninkaan Oikeutta™" tms, ne ihan K A I K K I     Luci-tädistä kotoisin, valhetta ja häikäilemätöntä tikkusuoraa Saatanallista vaikutusta. Jos sinä et ihan oikeasti ja todella näe ja ymmärrä ja käsitä tätä niin ...en tiedä suoraan sanottuna mitä sanoa... minun tulisi kai vaihtaa yleisökseni laakamadot tai polyypit, niissä lienee enemmän tajuntaa ja vastaanottokykyinen tietoisuus. En tiä, ehkä.


Hei älykääpiö hoi, kytät ovat 100 % PAHUUTTA ja seinähulluja jok´ikinen, ei poikkeuksia, ne on perseestä poikittain ja syvältä - ne on häiriintyneitä paatuneita tapauksia. Vailla mitään toivoa tässä inkarnaatiossa, ja samoin käskijänsä. Ne on kaikki menettäneet sielunsa ja virnistelevät vain luultavasti näillekin sanoille sikäli kun niihin törmäävät. Yleensä KAIKKI kusipäät on paitsi kusipäitä mutta ilkeämielisen ivallisia, se on yksi dracooninen peruspiirre, sen voisi lisätä osaksi sitä psykologian-psykiatrian "pimeän triadin" kavalkaadia.

Summa summarum: päästäkää ihmiset irti kytistä valtiosta ja laista ja omasta typerästä lapsellisesta erehtyneestä teihin aivopestystä maailmankuvasta. Ja alkakaa NYT HETI ottaa asioista selvää, alkakaa edes näytellä vähän "spirituaalisempaa". Teille on koko maailman sivu jo täynnä ennakkotapauksia ja ohjeita ja neuvoja ja tienviittoja jne. Ja nykyään podcästistä videoon ja kaikkea siltä väliltä.

Kytkeytykää irti kontrollifriikeistä ja puoltakaa toisianne niitä vastaan, tämä on SE, Se Sota. Se sotien LOPPUSOTA.


OIKEA VAPAUS.



Amen.









KAIKKI "VALTA" - KAIKKI "laillinen" VALTA TULEE SAATANASTA. Ja teidän typeryydestänne, peloistanne, ajattelemattomuudestanne, tietämättömyydestänne ja harhasta.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti