tiistai 27. elokuuta 2024

Reigan

 https://www.youtube.com/shorts/KdYu3gSZY4E?feature=share




Ei Ronald mutta tuo toinen, tuo Olymppialaisten tollo. Se.

Huoh. En tiä... siitä tuli ansaitusti ns "meemi" samantien ja totaalinen nolaus Aussilalle ja vertauskuva monenlaisesta. Muun muassa harhasta.

Se on itse itsensä parodia ja myötähävettävän tyhmä sellainen, ja se kertoo omaa karua kieltään kuinka nykyihmiset on tottavie kuin saaneet kaikki jonkun auringonpistoksen tjns ja käyttäytyy ihan kuutamolla-seinähullusti. Jos "Pellemaailman™" kuningas olisi Stiivn Siigal niin tuo likka voisi ehkä käydä kungittaresta, en tiä. Toki niille sijoille on todellakin tunkua, toisinkuin palkintosijoille suomalaisten toimesta.

Eniwei, halusin vain kehua Olympialaisia siitä että uskalsivat arvostella tuon kerrassaan typerän paskan nollan arvoiseksi ja tuo sama pitää ulottaa "politiikkaan" jossa ärsyttävät käpyaivoiset ääliöt mega-älykääpiöt luonnevikaiset pikku shittiäiset kusipäät pääsee jumalauta MÄÄRÄÄMÄÄN muiden koko vitun elämää(!!) jatkuvalla syötöllä vaikkei niistä kenelläkään ole mitään a) taitoja tai b) annettavaa tai c) ymmärrystä ja älyä eikä d) moraalia.

Aika totaalisena jatkuvan syötön vuolaana virtana KAIKKI mitä politiikasta virtaa ihmisten elämään on parhaillaankin nollan arvoista. Kuten esim "länsirata" eli Tunnin Juna™ jonka nimi muuttunee kohta uudestaan joksikin muuksi, luultavasti Vihreäksi Pehmotieksi™ tai Siirtymäksi tjns, Ripeäksi Paskaksi™ joka on yksi ehkä kaikkienkin aikojen typerämmistä suomalaisista poliittisista ja umpikorruptoituneista hankkeista. Hanke siinä siis on: miten tuhlata mahdollisimman tehokkaan totaalisesti mahdollisimman idioottimaisen turhasti mahdollisimman paljon verojenmaksuun pakotettujen orjien vähistä rahoista ?...


NOLLA - siinä on teille realistinen pistesaldo kuten tuon tollon höynän "tanssista". Joka näyttää tismalleen siltä mitä seuraa kun mitään tai ketään "ei saa arvostella" eikä kai sitten täten arvostella ja kaikki saa "osallistumispalkinnon". No tuo ei saa edes sitäkään, ellei nuo saa pitää tuota uniformuaan sitten, se on jo jotakin ja liikaa sekin tuosta itsensä munaamisesta, TOTAALISESTA munaamisesta, ja koko tuonkin vitun naurettavan vitun "lajin" täydellisestä pilaamisesta ja maansa ja kansansa ja rotunsa ja paikkakuntansa ja sukupuolensa ja lahkonsa ja lähiympäristönsä ja oikeastaan koko planeetankin täydellisestä nolaamisesta.

En nyt sano että "kumpa hait söisi sen" sillä ei tuo minua milläänlailla loukkaa eikä koske ja se olisi äärimmäistä mutta toivotaan ainakin ettei tuo enää tanssi tai sätki ja pyöri permannolla kuin jokin vähä-älyinen ja hytky, missään Olympialaisten lähelläkään. Tuo näyttää lähinnä joltain mitä näkisi ehkä urheilijoiden keskinäisissä yöllisissä bileissä missä hemohessit ja blossit ja tödet™ (mitä vittua ikinä nekin onkaan) vaihtaa omistajaa ja tajunnat maisemaa, eli kun pyöritään seinähulluina jostakin huumeesta pitkin seiniä ja lattioita. Mutta sans se kaikki äly.


Likka parka.

Mutta kiitos hänen, ei tarvi ainakaan pelätä että tuo hippien vääntelehtiminen olisi enää Olympialaisten lajistossa. Luulen ettei Australiaakaan enää jatkossa nähdä Lymppialaisissa.


Kiitos. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti