maanantai 5. elokuuta 2024

E.Dutton ja median valheellisuus

 https://www.youtube.com/watch?v=9_nGJJBC3Yo&ab_channel=TheJollyHeretic



Yes, näin on.


Tämä on se syy miksen minäkään silloin uskonut kun kaikki ja kissansa rumutti että "Venäjä hyökkää...." ja ihan kellonaikakin ja kaikkea, MIKSI vitussa minä luottaisin mediaan ? miksi helvetissä minä noteeraisin teidät saatanan valehtelevat agendajournalistit "pitkä marssi läpi instituutioiden" koiranpaskatorakat marxistinäädät ?


Ja Eduardo ^ tuossa sanoo ihan samaa kuin se neuvostoryssän juutalainen kanssa-anarkistini eli Michael Malice, eli Maikhl sanoi yhdeksi yksinkertaiseksi syyksi neukkulan romahdukselle muistaakseni, sen että kaikki vihdoin tajusi media ym valehdelleen. Jostain hyvin tietystä ensin mutta sitten snaijasivat että "jos te kerran valehtelette TÄSTÄ..mistä muusta te olette valehdelleet?" ja näin Kansa™ kai sitten heräsi horroksestaan ja Ruususen unestaan ja horkkaisina alkoivat lähes ajatella jne.

MINÄ taasen en tajua miten aikuisille tai edes nuorille ihmisille pitää erikseen tehdä tämä asia jotenkin ERIKSEEN selväksi ja miten tämä voi olla teille jotenkin odottamatonta ja ihmeellistä !!! Minä en jumalauta tule koskaan ikinä käsittämään teidän hypertyperyyttänne saatanan naurettavat tollot näädät. Minä en ymmärrä teidän ylisosiaalisten apinoiden kuhnurien naurettavaa naiiviutta ja YLIyliluottamusta kaikenlaisiin vallanhimoisiin demoneihin. Miten se on mahdollista olla noin tollo ja väärässä ja naiivi ?!?

SE jos mikä on minulle mysteeri.

Hei idiootti, tässä on sinulle YKSINKERTAINEN kaava ja totuus ja se on AINA ja KAIKKIALLA koko ajan totta ja näin ===> K A I K K I mihin liittyy MITENKÄÄN "valta" ja muiden yli käveleminen ja siitä seurauksetta pääseminen (esim kytät on tästä täydellinen esimerkki) ..siellä tulee olemaan läsnä PAHUUS. Ihan ensimmäisenä jonossa ja ahneena kuin nälkäinen susi tai hyeena ja aivan yhtä raukkamaisena ja häikäilemättömänä ja opportunistisena. Siinä kaikki.

Joten MIKSI te luotatte MIHINKÄÄN vitun "instituutioon" ?!??! Minä käsitä, en totisesti en käsitä. En tajua. No comprende.

"Hei ! luotetaan noihin ventovieraisiin, ne hoitaa meijjänkin asiat  !!"... he sanoivat ja heittivät sitten olkihattunsa riemuissaan ilmaan ja hyppelivät tyytyväisinä perunasäkeissään.

Älykääpiöt.

Mutta eniwei, toivotaan että tämä TODELLA on jo Lopun Alku. 

Toivotaan toivotaan.






ToivotaaAAAN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti