lauantai 31. elokuuta 2024

Tyypillistä Typeryyttä osa.1

 https://www.iltalehti.fi/muutlajit/a/9a1acd9e-2255-4ee5-b149-8c80684d2f72


https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7c7c713c-7502-4ec0-b35a-aa3271a53d16


Tuo Hartwall juttu on Tyypillisen Typerää kun noudatetaan vain jäykkinä paskoina protokollaa ja sääntöjä ja "lakia" ym muttei käytetä elävää soljuvaa maalaisjärkeä ja mennä tilanteen ehdoilla, tällaista se on jäykkien robottein maassa ja maailmassa.

"Hei ..Hartsu tuhoutuu jos me katkastaan siältä sähköt!"...

"...nii-i... no mutta ..ei voi mitään, katkastaan siältä sähköt!"

"Ok".


Idiootit.


Ja toisekseen, tuo on yksi kohde mitä kannattaisi somalien ja mustaloisten sijaan rahoittaa, sairaaloiden ym huoltovarmuus tai ainakin sähkövarmuus. Onnekseen ei käynyt kuinkaan mutta TAYS on sangen merkittävä paikka ja se olisi katastroofi jos siitä pimahtaisi sähöt poikki ! Jukolauta ja vittu.

Petratkaa kaikkea tuota ja lujaa.


Kiitti.

perjantai 30. elokuuta 2024

Skuutit ja Skuupit

Eli kissan kokoisin kirjaimin otsikoidut kusipäisten nynnyhomojen kirjoitukset joissa sähköpotkikset on jokin "Uusi SUURI ONGELMA jolle on TEHTÄVÄ JOTAIN!!".


Eli tätä samaa megaärsyttävää typerien mänttien niuhojen kusipäistä saatanan rasittavaa vitun ämmämäistä mankunaa siitä että on olemassa ehkä yksi tai 2 asiaa vielä mitä joku saattaa voida tehdä eikä kaikkia ole vielä saatu onnistuneesti neutralisoitua ja kiinnitettyä lankkuun Kuten Pitäisi™.


Kas näin...


^Siinä on se tila mihin Kansalainen™ kuulu kytän ja valtion poliitikon mielestä. Toki samalla myös Tuottavaan Työhön™ josta "kuuluu" maksaa poliitikon ja kytän ja muiden loisivien rottien "palkka" tekemästään mulkvistisesta kiusasta, ja journalistien ja muiden kusipäiden nynnyjen valehtelijoiden.

Hyi vittu ja oksennus ! YÖÄK !!

Painukaa vittuun ja haistakaa itsenne ja kuolkaa tuhannesti vitun näädät.


*


Ja mitään ongelmaa ei ole "skuuteissa" mutta voi olla muutamia kusipäitä KÄYTTÄJIÄÄN, tällaista se aina on ja joka laitteen kanssa. Fillari auto skuutti tai pelkät jalat, aina on jokin kusipäinen vitun riiviö-ääliö joka tekee kaikkea typerää ja pahaa ja usein vain tehdäkseen typerää ja pahaa. Siinä kaikki.

Näille ns "skuuteille" ei tarvi tehdä muuta kuin varmistaa että ne perkeleet ylipäätään TOIMII!! ja on mahdollisimman hygieenisen puhtaita, ja säätää niihin lujempi nopeus.



Kiitti.


torstai 29. elokuuta 2024

HUOMAUTUS ! / Muistutus

Muistutan vain että huolimatta poliitikkojen ym kusipäiden ylimielisestä yksipuolisesta ja yksisuuntaisesta sanelusta ei Suomi ole tai ole ikinä ollut tai tule ikinä olemaan "MoniKulttuurinenMaa" vaan Suomi on yksikulttuurinen, monokulttuurinen ja toivottavasti maximaalisen MEGA-ankea kommunisteille mulkuille, maa. 

Tässä ei ole mitään tämän enempiä tai ihmeempiä - älkääkä pakittako tai luulko muuta tai pyyhkiytykö vain zeitgeistin mukana kuin kuollut kala ja luopuko taistelusta jne. Suomi on Suomi, ei Amerikka eikä Afrikka eikä lähi-itä.

Ja KAIKKI jotka ovat suomeen kipanneet ja lapanneet muukalaisia, on yksinkertaisesti mulkvisteja ja pettureita ja ällöttäviä omahyväisiä pikkumaisia kostonjanoisia naurettavia kusipäitä ja opportunistisia psykopaattisia kiipijärottia.


Aamen.


keskiviikko 28. elokuuta 2024

"SOTE"

 https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000010650333.html


Ihan perus "valtiota / hallitusta" eli tehdään kaikkea tyhmää tarpeetonta ja pahaa ja sotketaan kaikkien KAIKKI asiat ja pilataan kaikki se mikä vielä jotenkuten toimii ja sitten sanotaan että äänestäkää meitä seuraavalla kerralla niin me korjataan kaikki. Ja sitten te idiootit menette ja äänestätte ! Kristus vittu että te olette sitten saatana tyhmiä !

Mitään saatanan "SoTe uudistuksia" tms ei ylipäätään edes TARVITTU kuten ei 100 %:a poliitikoiden hevompaskasta ikinä muutenkaan, ja totta helvetissä jos kukaan ja joku tietää mitä pitäisi ja miten pitäisi uusia ja muuttaa ja jopa parantaa niin hei, älykääpiöt; se on ne tyypit joita se kaikki akuutisti koskee eli ne paikalliset tekijät. Tämä on kaikille paitsi byrokraateille ihan itsestäänselvää kuin hengitys eikä tätä tarvi kenellekään paskankaan väärtille erikseen selitellä.

Nyt olette ilmeisesti vetäneet sitten ihan uskomattoman totaaliseksi katastrofikaaokseksi kaiken, KAIKEN, mitä lähditte vitun hävyttömät pikku kusipäät "korjailemaan" eli kävi kuten ihan AINA: valtio saavuttaa tai aikaansaa tismalleen julkilausumansa VASTANAVAN.

Eli "valtio parantaa" = valtio tuhoaa

      "asia korjataan" = asia tuhotaan ja sotketaan.

      "____ halpenee" = ____ kallistuu ja muuttuu ehkä muistoksi.

Jne jne, ei kovin monimutkaista.


Eikö luulisikin ihmis-apina-kunnan jo kyllästyneen tähän paskaan ? Jep, näin tottavie on, luulisihan sitä. Mutta kun ei nin ei ! hiphei ja rommia pulloon jne. Minkäs teet.

"Me tarvitaan poliitikoita ym".

Ja kaljaa ja simpukoita jne. Ilmainen ämpäri ja kaikkee muuta khuulii hei jou.



Toki onhan ilmainen ämpäri ilmainen ämpäri, ei kai siitä mihinkään pääse eikä valittaa kai voi. Mutta on se aika vitun lantsaria.


Vittu minä inhoan tätä typerää apinanpaskaa kollektivismia. Minä en jaksa tätä vitun planeettaa enää.

tiistai 27. elokuuta 2024

Lasisminvastainen™ Kamppanja

 https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/ff58f92b-0bc4-40e4-b1e8-fdd88c25a628


Ensinnäkin mulkut lällärit, haistakaa vittu.


Toisekseen, tämä lie ensimmäinen kerta kun nuo PerSuomalaiset tekee tai jättää pikemminkin tekemättä, jotain mitä heiltä on KOKOAJAN ihan absoluuttisesssa superMINIMISSÄÄN haluttu ja odotettukin !

Aivan minimiä että ETTE lähde vihollisen kelkkaa ja hössötä mukana ! Teidän piti olla niiden VASTAVOIMA ja se kuuluisa Kansan Ääni™. Kansan joka tosin on aivopesty ihan totaali-idiooteiksi kanoiksi mutta kuitenkin.

Ja mitä se Petturi Urpo saatanan inha sika läskinaama siellä änkyttää "suomessa ei tilaa lasismille™" ? Tottakai on, mitä ikinä tämä -ismi onkaan, ja sitä et sanele sitä mille suomessa on tilaa tai ei, ja samoin KAIKKI te "virkakunta" ja poliitikot ja kytät yms, edelleenkin; te ETTE omista tätä maailmaa ja piste. Se siitä, full stop.

Ja roturealismille suomessa nimenomaan ON aivan loputtoman laakea tila ja välitön epätoivoinen kysyntä ja teen kaikkeni jotta se iskostuu suomeen ja suomalaisiin.

Jos teidän petturirottien jostain tulee huolta kantaa niin mm siitä kuinka ja miten pian saatte laivattua ulos kaikki haalimanne MoniKulttuurisen Rikkauden™ ja kultamunat™. Te lähetätte saatanan torakat nuo Äänestäjänne™ pois ja siivoatte omat jälkenne ihan itse saatanan kusipäät megapaskat patalaiskat hyödyttömät julkisenpuolen vitun verenimijäloiset komentelijat paskapäät kusiläntit moukat.

*

Mutta koettakaahan olla vähän suorempia ja kaivaa edes jokin minimaalinen muna taskuistanne PerSut ja alkakaa VAATIA ja ÄLKÄÄ vaatiko tyhmiä, vaan KESKITTYKÄÄ tähän "maahanmuutto" -ilmiöön. Sitä teiltä odotetaan. Aikalailla exklusiivisesti ja se on saatava täydellisesti LOPPUMAAN ja SEIS ja käännettyä toiseen suuntaan eli paluumuuttoihin jne.



SUOMESSA EI OLE TILAA ÄHLÄMEILLE EIKÄ SOMPUILLE YM EIKÄ RKP-ruotsalaisille ylimielisille mulkuille.



MUISTAKAAKIN.

Reigan

 https://www.youtube.com/shorts/KdYu3gSZY4E?feature=share




Ei Ronald mutta tuo toinen, tuo Olymppialaisten tollo. Se.

Huoh. En tiä... siitä tuli ansaitusti ns "meemi" samantien ja totaalinen nolaus Aussilalle ja vertauskuva monenlaisesta. Muun muassa harhasta.

Se on itse itsensä parodia ja myötähävettävän tyhmä sellainen, ja se kertoo omaa karua kieltään kuinka nykyihmiset on tottavie kuin saaneet kaikki jonkun auringonpistoksen tjns ja käyttäytyy ihan kuutamolla-seinähullusti. Jos "Pellemaailman™" kuningas olisi Stiivn Siigal niin tuo likka voisi ehkä käydä kungittaresta, en tiä. Toki niille sijoille on todellakin tunkua, toisinkuin palkintosijoille suomalaisten toimesta.

Eniwei, halusin vain kehua Olympialaisia siitä että uskalsivat arvostella tuon kerrassaan typerän paskan nollan arvoiseksi ja tuo sama pitää ulottaa "politiikkaan" jossa ärsyttävät käpyaivoiset ääliöt mega-älykääpiöt luonnevikaiset pikku shittiäiset kusipäät pääsee jumalauta MÄÄRÄÄMÄÄN muiden koko vitun elämää(!!) jatkuvalla syötöllä vaikkei niistä kenelläkään ole mitään a) taitoja tai b) annettavaa tai c) ymmärrystä ja älyä eikä d) moraalia.

Aika totaalisena jatkuvan syötön vuolaana virtana KAIKKI mitä politiikasta virtaa ihmisten elämään on parhaillaankin nollan arvoista. Kuten esim "länsirata" eli Tunnin Juna™ jonka nimi muuttunee kohta uudestaan joksikin muuksi, luultavasti Vihreäksi Pehmotieksi™ tai Siirtymäksi tjns, Ripeäksi Paskaksi™ joka on yksi ehkä kaikkienkin aikojen typerämmistä suomalaisista poliittisista ja umpikorruptoituneista hankkeista. Hanke siinä siis on: miten tuhlata mahdollisimman tehokkaan totaalisesti mahdollisimman idioottimaisen turhasti mahdollisimman paljon verojenmaksuun pakotettujen orjien vähistä rahoista ?...


NOLLA - siinä on teille realistinen pistesaldo kuten tuon tollon höynän "tanssista". Joka näyttää tismalleen siltä mitä seuraa kun mitään tai ketään "ei saa arvostella" eikä kai sitten täten arvostella ja kaikki saa "osallistumispalkinnon". No tuo ei saa edes sitäkään, ellei nuo saa pitää tuota uniformuaan sitten, se on jo jotakin ja liikaa sekin tuosta itsensä munaamisesta, TOTAALISESTA munaamisesta, ja koko tuonkin vitun naurettavan vitun "lajin" täydellisestä pilaamisesta ja maansa ja kansansa ja rotunsa ja paikkakuntansa ja sukupuolensa ja lahkonsa ja lähiympäristönsä ja oikeastaan koko planeetankin täydellisestä nolaamisesta.

En nyt sano että "kumpa hait söisi sen" sillä ei tuo minua milläänlailla loukkaa eikä koske ja se olisi äärimmäistä mutta toivotaan ainakin ettei tuo enää tanssi tai sätki ja pyöri permannolla kuin jokin vähä-älyinen ja hytky, missään Olympialaisten lähelläkään. Tuo näyttää lähinnä joltain mitä näkisi ehkä urheilijoiden keskinäisissä yöllisissä bileissä missä hemohessit ja blossit ja tödet™ (mitä vittua ikinä nekin onkaan) vaihtaa omistajaa ja tajunnat maisemaa, eli kun pyöritään seinähulluina jostakin huumeesta pitkin seiniä ja lattioita. Mutta sans se kaikki äly.


Likka parka.

Mutta kiitos hänen, ei tarvi ainakaan pelätä että tuo hippien vääntelehtiminen olisi enää Olympialaisten lajistossa. Luulen ettei Australiaakaan enää jatkossa nähdä Lymppialaisissa.


Kiitos. 

"Iha vitun liputonta"

 https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010656132.html








Saksan tämänkertainen puukotus

 https://www.youtube.com/watch?v=v6RcQbFRP90




Nooniinno elikkä se oli sitten muslimi taas.

Hhahaa...taas... huoh..


Aatelinkin heti uutisen silloin nähtyäni että luultavasti muslimi taas ja näinhän se oli. Mitä tähän enää sanoa. Ei mitään. En taida sanoakaan mitään.

Sanon vain että naurettavaa ja kuvottavaa tuo median paskahousujen käytös joka maassa. Mutta mainitsen samalla että kun lueskelin läpi lempiblogaajani muinaistekstejä blogistaan niin huomasin siellä pitkästä aikaa sellaisen tekstin mistä olenkin jo maininnut mutta että missä se sanoo todelliseksi syyksi tälle että media aina vähättelee kaikkea OIKEASTI VAARALLISTA kuten neekerten ja somppujen ja ählyjen Maahanmuuttoa™ ja KOROSTAA yhdentekevien asioiden, kuten ehkä esim ampiaispesien, absoluuttista kriittistä akuuttia vaarallisuutta, on vain yksinkertaisesti se että; uutis-ihmiset PELKÄÄ niitä oikeasti vaarallisia asioita. Siinä kaikki.

Se ei ole varsinaisesti edes mikään salaliitto tjns vaan niitä vain kertakaikkiaan pelottaa ja hyytää niin ettei ne vain yksinkertaisesti sitten raportoi, ainakaan rehellisesti, tiettyjä asioita. Ne pelkää, aivan naurettavan paljon. Ne EI ole urheita ihmisiä kuten sekin sanoi, journot ym EIVÄT ole urheita tai rohkeita.


Mutta eniwei. se oli TAAS muslimi ählämi.

maanantai 26. elokuuta 2024

Hellsingistä - - - -

L I N K K I   <=======


Jukolauta ! Olin laittanut tuon ^ linkin silloin saataville kun tuo oli ihan uusi kirjoitus ja nyt vasta sain aikaiseksi sitä tulla tähän jakamaan ja se onkin sitten tällävälin muuttunut iroonista kyllä harvojen herkuksi. Hahaa.. jos olette ehtineet lukea niin snaijaatte ironian.

Mutta siinä oli muistaakseni todella poikkeavan hyvä kirjoitus ja tuokin akka inhoaa niitä kauppatorin kamalia oransseja pressutelttoja kuten minäin ! Hyvä.

Ne joutaa sitten jumalauta ja kauas ! 

Valtameren siivoa taas

 https://www.youtube.com/shorts/BJLZPDnhg4c




Osallistun omalta osaltani täten tähän, TAAS, ja levitän tätä videota ja tietoa. Tukekaamme toki tätäkin toimintaa.

Noille idiooteille jotka mereen ja jokiin heittää muovia ym roskaa olisi syytä olla jokin ihan oma helvettinsä.

Mutta hei, siivoillaan toki taas niiden tasavertaisten apinamaailman imbesillien jälkiä ja roskat !


Valkoisen miehen taakka.

sunnuntai 25. elokuuta 2024

Hitlerangi

 https://www.youtube.com/shorts/LzRsBUAYm_E?feature=share



: ) hahaa mainiota. Olisi kieltämättä aika khuul bumerangi.

Daihaard

Joku elokuvalehti tjns kysyi nyt kun tuo tuli töllöstä joku dagen sitten, niin nin että onko se nyt oooiikeasti niin hyvä ja mitä lie, vai onko se vain jokin klishee lähes tjns.

Vastaus on että on se, se todella ON yksi kaikkien, tunnettujen, aikojen parhaita leffoja ! Se todella on lähestulkoon virheetön ja jotenkin vain omituisen täydellinen ja toimiva yhä vain edelleenkin ! Olen sitä katsellut niin kauan kuin se on ollut olemassa ja se oli hyvä silloin ja se ei ole edes juuri vanhentunut merkittävästi tähänkään mennessä joka jo yksin on melko harvinainen ja suuri saavutus.

Kyse on todellakin omituisen onnistuneesta ja kaiketi nerokkaasta leffasta ja se on myös toimintaleffojen eräänlainen Gränd Ould Män ja klassikko ja ei sitä ole vieläkään varsinaisesti ylitetty omassa sarjassaan.

*

Se mikä siinä nyt pisti silmään on se pakollinen, mutta Amerikkalaisille suotakoon tämä, valkea ja neekeri ystävystyvät ja "muovaavat rajat ylittävän siteen" ja kaikkea sitä. Se nekrukyttä mikä siellä plazan ulkopuolella on kauboin kontaktina. Ja jota siinä lopussa MäkLeinin nyt vain TÄYTYY itkua tihrustaen halailla ja paijailla ja syleillä. Hyvä etteivät ihan köyrineetkin. Jos tuo tehtäisiin nyt nykyään niin se tottakai etenisi siihen, MäkLein ja se nekru paitsi nussisivat mutta Zonilla olisi luultavasti sellainen nätti sininen letitetty pornotytön tukka ja ehkä jokin vaaleanpunainen, ihqu, sellainen jokin tyylii... pitsihame tjns. Ja ilmoittaisihan se toki radiossa ensi-sijassa että "terroristit kaapanneet Nakatom...siis mun pronominit on se ja he ja myöskin ne ja UFOzangZung niin nin ne terroristit on .."..

Mutta muutoin en voi oikein niin valittaa, paitsi toki elokuvateknisestihän se on kivikautta nykyiseen verrattuna mutta toisaalta kuten sanottua, se on kestänyt aivan häkellyttävänkin hyvin aikaa eikä suurimmaksi osaksi näytä lainkaan pöllömmältä edelleenkään. Joka todistaa taas että TYYLI on ikuista ja ajatonta siinä missä muodit tulee ja luojan kiitos myös menee, kauneus ja tyyli pysyy. Äänipuolella se jää toki nykyelokuvista räikeästi jälkeen muttei niin selkeästi visuaalisuudessa ja siinä on käytetty ihan fyysisiä tehosteita ja ne on aina abaut parhaita. Kysykää vaikka Jurassic Parkilta jollette usko minua.

Pääpahis lienee yksi elokuvahistorian ikimuistoisimpia ja parhaita ja muutenkin kaikki on kaikkiaan ällistyttävän skarpissa jiirissä. Ei voi kuin aina vain tykätä ja katsoa.

Harmi ettei mikään jatko-osansa yltänyt lähellekään originaalia.

Siinä on muuten yksi merkittävä juttu !! Ja onneksi se oli ihan rehellisesti tekstitetty suomeksikin - nimittäin kuten olen teille sanonut ja että tämä todentotta ON aikakapselissa todisteena elokuvassa Die Hard, niin nin siinä sanottiin se "Helsinki Syndrooma" !!! Mitä nykyään kaikki ja serkkujensa kaverit ja koiransa kutsuu VIRHEELLISESTI "Tukholma Syndroomaksi" mutta se ON HELSINKI sydrooma vitun idiootit papukaijat mulkut.

SAATANA !


No mutta eniwei, on se hyvä. Loistava elokuva ja jotain mitä olettaisi elokuvakoulussa käytävän läpi niin kauan kuin tuollaisia rainoja ylipäätään tehdään.


Aikalailla 5/5.



Kiitti.

simpukka-kausti

 https://www.youtube.com/shorts/BjD9q6Losd8?feature=share


https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/eea8db0e-7d82-4c6d-8db5-12247f18e856



Siinä on saundträkki tällekin koko kaustille.


Eli joku metsämulkku ajoi joen yli ja nyt valtiolle pitäisi maksaa tyhjästä miljoona. Tällaista tämä on.

Naurettavaa vähintäänkin.

Ehkä mulkkuakin, tällaista täällä on ! Mahtavaa.


Join in !

perjantai 23. elokuuta 2024

PakipaskaStanin apinat raiskas

 https://www.youtube.com/watch?v=08i1Ffgw7Eg





Ai kappas. Yllättävää.

Länsimainen naikkonen raiskattu ja riepoteltu paskastanissa.

Kunhan dokumentoin tämänkin, myöhempää varten.

torstai 22. elokuuta 2024

2 juttua suomen kurjuudesta

 https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000010645331.html


Ju dount fakin sei ? Sitähän se ON, jääkylmää kyytiä. Ja kaikki muukin oksettava kiusa mitä työttömille nykyään tehdään. Ja on jo hyvän tovin tehty.

Tämän kai oletetaan inspiroivan jotakuta työtöntä töihin ja "antamaan panoksensa Yhteiskunnalle" tjns kommarikoiranpaskaa. Toivon hartaasti että joudutte saatanan nilkit itse omien metodienne uhriksi. Amen.


https://www.is.fi/uutiset/art-2000010643154.html


Onneksi edes tuon verran ^ saadaan virallisformaalissa valhemediassakin jo kirjoitettua. Ihan VÄHINTÄ.

Kuten sanottua, ainoa mitä byrokraatit osaa luoda on kaaosta ja lisää byrokratiaa. Junou, sitä kaikkea kaaosta "selvittämään". Tämä on loputonta. Mutta "me tarvitaan byrokraatteja" kai sitten.


Tälle KAIKELLE on tultava LOPPU.


Amen.

keskiviikko 21. elokuuta 2024

ilmastopropagandaa

 https://www.youtube.com/watch?v=E8Fu4x2Zzok




Tätä samaa moskaa taas. Naurettavaa ja naurettavan läpinäkyvää ja uskomatonta että ne todella luulevat voivansa nykyäänkin vielä (!) tehdä näin ja päästä valheistaan kuin koira veräjästä. Kristus VITTU että te olette saatana tyhmiä !! Vitun vatipäät lapamadot marxistikommarirotat ja mitkä lie. Houli fak.

Mittailevat ihan pokkana lämpötiloja abaut kuumeisen lassien perseestä ja sitten kehtaavat saatanan oksennukset levitellä tuota "tietoa" totena ja saatanan totaaliset torakat vaatia meitä muita tilille jostakin "mis-informaatiosta" tjns !! JUKOLAUTA ETTÄ ON OTTAA SAATANA !!

Häikäilemättömyydellään ei ole MITÄÄN kuvitteellisintakaan rajaa.


Tuo paskaväki tulisi sitten jo ampua, pitkin maailmaa pitkin länttä.


Kiitti.

Hyviä Uutisia™

 https://www.youtube.com/watch?v=pMM80COVqcw




Jaa, niin aina. Kappas vain, Ruotsi kaikista maailman muslimiperslävistä on alkanut hiljaksiin ainakin pieneltä osin järkiintyä. Kai. 

En tiä.

Toivotaan, sehän automaattisesti tarkoittaa sitä että noin 5 vuoden viiveellä ehkä ellei kaikki siihen mennessä ole jo Ylösnousseita tai Buddhia tjns, niin nin suomessakin puhutaan ihan kuten 90-luvullakin ja normaalisti muutenkin, eli neekereistä ja rättipäistä jne ja ei mitenkään ylistävään sävyyn, ikäänkuin mitään tästä ei olisi ollutkaan.

Mutta syylliset saa silti maksaa, eivät ansaitsi totisestikaan saada anteeksi tai unohtua.


Mutta ainakin SUUNTA alkaa olla oikeanlainen.


tiistai 20. elokuuta 2024

Meedion Viesti

 https://www.youtube.com/watch?v=--m8GoP_H_I




Miau.



Minä en juuri ole tätä puolta asioista tähän Blogiin raportoinut mutta aletaan nyt laittaa sitten tätäkin, itse tätä itseään. "Spirituaalisuutta" ja koska tuollaisen ^ eilenkö katsoin, kokonaan, suosittelen sitä teillekin.

En osaa sanoa miten paljon tuo on tarkka tai totta mutta en kadu katsomistaan. Ja lupaa tähän tulevaan Jouluun mennessä että ns "Unohduksen Huntu" saattaisi jopa KADOTA kokonaan !1 Myös siis teiltä henkisesti umpisokeilta !! WAU !! TÄTÄ minä jumalauta odotan !! Tässä olisi kaikkien aikojen Joululahja !! Ja samoin "ei enää valtioita / hallituksia" !!! VIHDOIN luojanpaska kääntää katseensa tämän planeetan sekapäisyyteen !! ei tätä ole odotettu kuin nyt ainakin nämä 2024 vuotta.

Kiitti kun ei kauempaa tarvinut venata. Kiitti !


Tuon mitä tuo akka sanoo leylinjoista minäkin olen ennenkin nähnyt itse pitkin luontoa mutten ole ikinä niin keskittynyt siihen ja olen vain olettanut tuon ilmiön olevan jokin satunnainen vääjäämätön visuaalinen yhteen..osuma tjns ? Mutta täytyykin totisesti täst´edes keskittyä enemmän.

Katsokaa itsekin ja keskittykää, siinä sitten NÄETTE itse kirjaimellisesti toiseen ulottuvuuteen ! Voitte tehdä tämän missä tahansa koska tahansa missä on mitään luontoa jäljellä.

Mielenkiintoinen jakso ^.


(Ja tehkäämme kaikki kaikkemme jotta tuo TODELLA TOTEUTUISI tuo muutos !)


Kiitti.

3 uutista 08-2024

 1. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/0106b66f-4e90-479d-8347-3b127386a217


Jees ja mikä yllätys tämä on ^ ? Ihan perus byrokraattien ja valtion typeryyden ylimielisyyden ja täydellisen de facto kyvyttömyyden vääjäämätön tulos. Ja käsiä levitellään taas tuttuun tapaan ja funtsitaan KAIKKEA muuta kuin Maahanmuuttoa™ ja ylisuuria mulkkujen palkkoja keinoiksi säästellä vähän taskurahaa sieltä-täältä.

Vitun idiootit.


2. https://www.iltalehti.fi/autouutiset/a/690b8de0-34ff-4d83-9ee7-c2184be872b8


:D hahhaaaaaaaaaaaAAaa... ai luoja.. tuo lienee jokin vitsi kai, en tiä. Mutta katsokaakin saatanan reppanat-rotat että tänne ette sälytä enää YHTÄKÄÄN vitun "eu-direktiiviä". MINÄ en ainakaan seuraa YHTÄKÄÄN enkä teitä, eikä teillä ole mitään muuta kuin kuvitteellinen oikeus sellaista vaatiakaan.


3. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/bd7026bf-d540-4cfc-8aee-3635617e1244


Hallituksen ponnistelut kantavat hedelmää, Stenergard sanoo. Vai niin ja ai jaa...kappas perkele. Se onkin hallitus siellä kun on koko ajan "ponnistellut" ja tehnyt vain kaikkee hyvää ja järkevää samalla kun me NetsitRasistit™ olemme viimeiset 20 vuotta(!!) nyt yhteen mittaan huutaneet teille vitun puisille jäykille kusipäille vitun lankuille aika selviä ohjeita ja kehotuksia ja käskyjä ja neuvoja ja jotka on torjuttu yhtenä kiiltävänä metallisena muurina. Mutta se onkin nyt VALTIO kun sai tämän mikroskooppisen parannuksen asioihin aikaan ?

Wau.


Hei kiitti !

(Eli HETI kun saatanan koiranpaskat lotkauttivat edes korvaansa ja tekivät yhden näennäisen ja pikkuruisen siirron etäisesti järkevähkömpään suuntaan niin bäng; tuloksiakin tuli ! mutta sitäkin vähää piti odottaa kunnes ollaan helvetissä jo,  ja on liian myöhä. Ja sekin vain ABSOLUUTTISEN pakon edessä selkä pohjaa vasten, ja sitten kehdataan saatanan rotanoksennukset saastat esittää tilanteen pelastajaa !!)



Thänx.

maanantai 19. elokuuta 2024

Kysymys Statisteille

Eli "etatisti - statisti" eli valtiouskovainen eli te normitollot joiden silmissä hallinto / valtio ei voi virhettä juuri tehdä.

Niin nin sellainen vain että missä vaiheessa oli jokin kysely tai äänestys missä meiltä maiden oikeilta alkuperäisiltä asukkailta ja paikallisen rodun jäseniltä kysyttiin haluammeko täyttää maan nekrulla ja muslimilla yms ? Ja pitää ne täällä ja ottaa vain loputtomiin lisää ja sietää niiltä kaiken ja köyhtyä itse ja menettää kaiken ja tulle kolmannen tason Kansalaisiksi™ "Omassa Maassamme™" (joka on tietysti ihan puuta heinää virallista jargon-jorinaa ja täyttä paskanjauhantaa) ?

Ja miten valtio sai itselleen erioikeuden alkaa vain SANELLA mikä on oikein ja väärin ja mitä saa sanoa ja ei ja millä sanoilla (esim "neekeri") ja millä ei ? Tai missä vaiheessa ja kenen tai minkä luvalla ne sai erioikeuden alkaa ajaa kaikkien kurkuista alas wokeopaattien psykoottista ideologiaa ja koska ne sai luvan lanata kaikki muu sileäksi sen tieltä ?

Koska ja keneltä saivat "mandaatin" TUHOTA maamme ja KORVATA MEIDÄT ja syytellä meitä jotka edes asiasta älähdämme, milloin miksikin, yleisimmin "Rasistiksi™" joka siis ei tarkoita mitään. Niin nin koska valtiolle siunaantui TÄLLAINEN rooli ?

Tällainen Uudistaja-Sanansaattaja-Johdattaja tyyppinen rooli ?!


Olin käsittänyt maailmankuvanne niin että ==> "valtio on olemassa PALVELLAKSEEN KANSAANSA™ ja tehdäkseen KAIKKENSA SEN eteen, SEN -ei muiden" noin pähkinänkuoressa.

Ja nyt ne tekee tiukkapipoisen jääräpäisen päämäärätietoisesti juurikin tismalleen täsmälleen mustavalkoisesti tuon vastanapaa ja vastakohtaa ja aktiivisen aggressiivisesti tukeh ja tukah -duttaa kaiken ja koettaa "lailla" mitätöidä kaiken mikä ei miellytä ja kumarra ja taivu heti käskettäessä jne.

Eli missä vaiheessa tuo kuvitteellinen ystävällinen valde meni pois ja tämä uusi pahansuopa paskapäinen kloonien armeija valtasi paikat ?


Kysyn kamraatin puolesta.


Kiitti.

lauantai 17. elokuuta 2024

kontrollikommarikomissaari vs VAPAUS

 https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/9de33902-eb6e-4e1e-8f7a-4cd4d973ada3


Vittu mikä pikku rotta kusipää tuokin Ranskalaispaska. Suksikoon saatanan megahönö helvettiin. OKSETTAVAA nuo tuollaiset tärkeilevät iljettävät pikkunilkit paskat jotka yrittää aina vain tukehduttaa muut ja muiden vapauden ja mahdollisuuden tehdä mitään, kuten kytät ja laki, ja olla kai jotakin.. suurtakin paskaa.


Onneksi maailma jyrää ne ja kaikki tuo kontrollinkiima on häviävä ja jäävä jalkoihin, KAIKKI "vanha kaarti" tulee häviämään ja mitä enemmän sen ymmärrätte sisäistätte ja hyväksytte ja sitä vedätte puoleenne sitä nopeammin se toteutuu.


Mutta että ottaa se koville näemmä joitakuita että joillain on edes hippu sanan ja ilmaisunvapautta joka siis kuuluu KAIKILLE kaikkialla AINA ja TOTAALISENA ja absoluuttisena ja täydellisen Anarkistisena. Amen.


Ja lakatkaa käyttämästä noiden kontrollidemonien kieltä kuten vihainen puhe, se EI OLE edelleenkään MITÄÄN tai mikään, se ei ole mitään eikä tarkoita mitään - se on vain tyhjä shekki johon kuka vain näädänmulkku kyttä voi kirjoittaa kaiken mitä haluaa ja mielii ja vetää kaikkia perseeseen ja saada sen näyttämään ihmeelliseltä ja itsettömältä Yhteisönsä Palvelemiselta™.

Käsittäkää tämä kiitos sitten ja sisäistäkää ja äkkiä.


Samoin LAKATKAA tämä typerä lapsellinen naurettava läpinäkyvän imelä vitun vouhka, kaiken siihen liittyvän huohotuksen ja esittämisen kera, "Rasismista™". 

Nekrut on tyhmiä alkeellisia tympeitä sekapäitä apinoita vailla ihmissisältöä ja te TIEDÄTTE tämän, ählämit samoin ja te TIEDÄTTE tämän. Kaikki mustaloisesta kinkkiin on alivertaista kuraa ja te tiedätte tämäkin, joten MIKSI jauhaa tuollaista jonninjoutavaa itsestäänselvää typerää paskaa ja paskantaa omiensa päälle ?!?

ÄLKÄÄ suomessa ainakaan enää kehdatko, antakaa noiden verenhimoisten vitun ranskalaisten tunkkaisten pikkuriiviöiden tehdä se. Ne on ennenkin kävelleet toistensa yli ja murhailleet ja tukehduttaneet toisensa. 


VALITKAA VAPAUS yms.


Kiitti.

torstai 15. elokuuta 2024

Murjaanienkohottajaiset 2024

 https://counter-currents.com/2024/07/lets-party-like-its-1789/


Ohi on !!

Sinne meni taas Neekertenpedestalisointi 2024kin sitten. Avajaisten satanistisen rienaavan ruman ja kamalan alun jälkeen, tosin se Gojira linnaosio oli kyllä jumalauta aika upea (!), ja lopettajaiset mitä jaksoin katsoa oli nekin sentään avajaisiin nähden jo jotain.

Olin näemmä lakannut katsomasta juuri kun itsensä Tom Cruisekin oli katosta sinne laskeutunut sitten, kiva. Mutta ennen sitä siinä oli lähinnä kamalaa sellaista jonkunlaista seisaridiscomusiikkia lähinnä ja niitä jotain hinteliä hönttejä joista en ollut kuullutkaan enkä toivottavasti enää koskaan kuulekaan.

En käsitä sitä aiemman Sukupolven™ rakkautta niitä sellaisia dorkanörttihönö kimittäjä rockbändejä kohtaan, minä ainakin ällöän ja inhoan lähinnä.

Muutoin ihan suht khuul lopettajaisjuhla mitä siis näin. Paitsi ne puisevat läskikaulaiset vanhat ällöttävät junttiäijät jotka näyttää poliitikoilta ja hönöttää siinä sitä iänikuista jargoniaan ja julkilausuu niitä klisheisiä vasemmiston peruslatteuksia siitä tästä ja tuosta.


*


Suomi oli aivan omaa luokkaansa ! Asettaen uuden tason "Pohjasakan / noteerauksen" alle ! Kai sekin on jo jotain...hahahahAHahaa jumalauta mitä myötähävettävää vaivaissakkia ! Tsiisus Khraist !

Nyrkkeilyssä kai pari MIESTÄ pieksi naiset sairaalakuntoon, ja siitäKÄÄN ei saisi edes SANOA mitään, vitun vittupäät saatana, ja sitä ei saisi edes HUOMATA että "toihan on jumalauta MIES!". 

Ainakin noin 100%:sesti mieheltä se näytti. Olisi vain sanonut kameralle sen legendaarisen lausahduksen "it´s MAAM!".


*

Yksi ilahduttavimmista ja parhaista puolista oli se ettei missään ollut kai ryssän ryssää !! Ai jumalauta se on niiiiiiiiin hyvää etten sanotuksi saa ! Ai luoja on kuin saisi vähän henkeä pitkän uppeluksissaoloajan jälkeen. Ja näemmä ja onneksi muutkin on tämän noteerannet ja siitä tykänneet.



Aivan mahtavaa ^ tältäosin.


En tiedä mitä muutakaan kisoista enempää kirjoittaa ja moni muu on jo kirjoittanut kaikenlaista, mm suomalian OlymppiaKomitean kuvottavuudesta ja korruptiosta ja perusmulkkuudesta joten en itse ruodi sitä sen enempää, se on vain Maan Tapa™.

Kaikenlaista infoa alkaa pulputa Maanpinnalle tässä nyt totisesti. Kohti jotakin olemme menossa kuten KAIKKI ja Tarotkorttinsa ja suolakidelamppunsa sanoo ja ennustaa, NYT on SE HETKI. SE aika. se on tässä ja NYT. Ja kulminoitunee johonkin, vuoden loppuun mennessä. Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Pitäkää jalkajousenne tanassa ja miekkanne terässä, aivan suunnattomia rottia on liikkeellä. Maassa merellä ilmassa ja ennenmuuta eetterissä ja hengessä.


Ainakin vitivalkoiset Norjalaiset juoksi nekrujakin lujempaa ! Ja hopealle ainakin ! Hienoa.



Kiitti.

PsychoBritit

 https://www.youtube.com/shorts/fMXFQ2L9i8s



Jaha. Just.


Ei vittu ...ei kovin pimeitä nuo brittien kytät ?? Ne on vetäneet jopa AMERIKAN totaali-seinähullu älykääpiö-kusipää kytistä yli tai ali ja jatkaa vain matkaansa kyseiseen suuntaan. Täydellisen seinähulluja, on kuin ne kärsisi jonkinlaisista myrkytysoireista kenties, pilaantuneita donitseja ehkä tjns, niin vitun totaalisen pimeitä juttuja ja tekoja.


Niinsanottu "systeemi" alkaa käpristyä sykkyrään ja vetäytyä paskahalvauksessaan paniikissa siilipuolustukseen aiheuttamansa kaaoksen ja MEGAkatastroofin täydellisen vääjäämättömien seurausten alkaessa käydä ilmi ja ilmiselviksi ja päin pläsiä.

NÄIN toimii siat ja laki ja valtio ja muut Luciferin poppoot. TOIVOTTAVASTI teillä on silmänne auki lainkuuliaiset™. Toivon että KATSELETTE tarkasti. Jopa teette muistiinpanoja ja ymmärrätte asioita.

Mutta että jukolauta että ovat sairaita ja aggressiivisia !! Nämä saastaiset vitun kusiset täit ja virukset jotka ovat koko länsimaailman ja leijonanosan suomea vallanneet !! Täydellisen absoluuttisia sielunvihollisia ja tämä on teidän ymmärrettävä ihan heti kättelyssä, nyt ei olla tekemisissä ystävien kanssa eikä minkäänlaisen "legitiimin johtajiston", nyt on absoluuttinen Piru irti ja muassamme.

Joukoissamme kulkee nyt ne sieltä muurin ulkopuolelta ja käyvät häikäilemättömimmiksi tunti tunnilta. KERJÄÄVÄT sisällissotaa ja Kansannousua™ yms ja toivon TODELLA että saavat haluamansa. Ja päästää kerralla eroon jokaikisestä saatanan kytänsatiaisesta ja poliitikosta ja KOKO "virkakunnasta". Saatanalle on tultava MAKSUN AIKA.


Sanon samalla että tuo britannian primääri kanisteri on aivan omaa luokkaansa, täydellisen sysimustan ultraPAHA ja pimeämpi kuin käärmeen perse, ärsyttävämpi kuin 10 astrid vittupää thoorssia ja idiootimpi kuin läjä intialaisen keharin märkää pierua.

Ei ihme että kiero "paskapussi kusipää" stasi stalin on saman tien Britannian HISTORIAN  INHOTUIN pääkanisteri ! Se mulkvisti veti absoluuttisen ennätyksen kusipäästään HETI. 



Minähän sanoin silloin jossakin julkaisussani kun se saatanan koiranpaskantama demoninen saasta valittiin tai asennettiin paikalleen, että vittu miten INHOTTAVAN SAATANAN SIAN näköinen vitun pikku kusipää, ja oi kuinka oikeassa olinkaan mutta aivan liian hellävarainen ja kohtelias ja laupias ja suopea sitä saatanan bakteeria kohtaan !


Se pitäisi samantien käydä nappaamassa sieltä kiinni ja retuuttaa linnaan ! Tai ampua, ihan sama.


#KierToPrison2024!!

#KierStalinToPrison2025!


Totaalinen paholainen ja psykopaatti ja märkä läjä rutikuivaa ämmänpaskaa. Totaalinen vihollinen, ja se on niitä Soroseenin ja WEFfin mielipuolia Golem-hirviöitä joita ovat lähettäneet pitkin maailmaa kuin Spectre ikään ja jotka tekee niinkuin mikä vain aivoton ja täydellisen paha ja kuuliainen tekee kun se primääri Piru käskee.


Järkyttävääkin paljon pahempaa. Ja nyt voidaan viimeistään hyvinkin triviaalisti todeta että Britannia on kaatunut ja lakannut olemasta. Englantia kuten sen tunsimme, ei enää ole. Eikä Ruotsia eikä Ranskaa.


#ShootThatFucker!

keskiviikko 7. elokuuta 2024

kyttä-sikojen luciferiaanisuudesta

 https://www.youtube.com/watch?v=6qymh7qWwfQ&ab_channel=PaulJosephWatson



Tuo ^on vain pidempi versio tästä Englannin tilasta, mutta laitan sen tähän kylkiäisiksi jos haluatte ärtyä kyttien sadistisesta supertyperyydestä oikein kunnolla.


Kaikkein omituisin ja käsittämättömin ja oudoin ja naurettavin, minulle, asia tässä ^ kaikessa on se miten härkäpäisen itsepintaisesti ja neuroottisen epätoivoisesti kaikki normi-idiootit aivopestyt kalat tarrautuu viimeiseen loppuunsa asti siihen USKOMUKSEENSA että kytissä ja laissa ja valtiossa on jotain hyvää, unssiakaan mitään hyveellistä ja hyvää ja että NE ovat heidän toivonsa.

Kuinka jumalauta saatana umpi-pimeitä te voitte oikein olla ? MIKSI teille käy elämässä aina noin ? Jossain vaiheessa teidän tajunne vain lapsuudessa sammuu ja te kai vain älyllistä ja emotionaalista heikkouttanne ja vetelyyttänne antaudutte ja loppuiäksenne alistutte verta nenästään kerjäävien demonisten kusipäiden orjiksi. Tämän takia minä inhoan ja halveksin teitä loputtomasti, triljoonan auringon räjähtävällä aggressiolla ja loputtomalla energialla ja vielä paljon enemmän. Enkä anna petostanne ikinä anteeksi.

Te VALITSITTE täällä holokannella-matrixissa jne mennä kyttäin ja lucin liivehin ja te saatte maksaa siitä.


*



Mutta eniwei, käsittämätöntä. Aivan absurdia. Tuo NormiTollojen™ täydellinen ajattelemattomuus ja kyvyttömyys hahmottaa mitä itsestäänselvimpiäkin perustotuuksia elämästä. Ja tämän yksi SUURI suuri syy ja aiheuttaja ja alkuperä ja alkusysäys ("impetus") on teihin iskostettu Raamattu ja juutalaisperäinen MAAILMANKUVA. Se on nähkää VALHETTA ja täysin päin helvettiä ja persettä ja täten KAIKKI mitä luulette ...ei olekaan niin. Haukutte vääriä puita väärien puiden puolesta. Ja puollatte kuin kunnon Helsinki Syndroomaiset idiootit - omaa kaappaajaanne.

KENELLEKÄÄN EI OLE suotu mitään vitun "vallan mandaattia" tai "Taivaan Mandaattia™" tai "Jumalaallista Kuninkaan Oikeutta™" tms, ne ihan K A I K K I     Luci-tädistä kotoisin, valhetta ja häikäilemätöntä tikkusuoraa Saatanallista vaikutusta. Jos sinä et ihan oikeasti ja todella näe ja ymmärrä ja käsitä tätä niin ...en tiedä suoraan sanottuna mitä sanoa... minun tulisi kai vaihtaa yleisökseni laakamadot tai polyypit, niissä lienee enemmän tajuntaa ja vastaanottokykyinen tietoisuus. En tiä, ehkä.


Hei älykääpiö hoi, kytät ovat 100 % PAHUUTTA ja seinähulluja jok´ikinen, ei poikkeuksia, ne on perseestä poikittain ja syvältä - ne on häiriintyneitä paatuneita tapauksia. Vailla mitään toivoa tässä inkarnaatiossa, ja samoin käskijänsä. Ne on kaikki menettäneet sielunsa ja virnistelevät vain luultavasti näillekin sanoille sikäli kun niihin törmäävät. Yleensä KAIKKI kusipäät on paitsi kusipäitä mutta ilkeämielisen ivallisia, se on yksi dracooninen peruspiirre, sen voisi lisätä osaksi sitä psykologian-psykiatrian "pimeän triadin" kavalkaadia.

Summa summarum: päästäkää ihmiset irti kytistä valtiosta ja laista ja omasta typerästä lapsellisesta erehtyneestä teihin aivopestystä maailmankuvasta. Ja alkakaa NYT HETI ottaa asioista selvää, alkakaa edes näytellä vähän "spirituaalisempaa". Teille on koko maailman sivu jo täynnä ennakkotapauksia ja ohjeita ja neuvoja ja tienviittoja jne. Ja nykyään podcästistä videoon ja kaikkea siltä väliltä.

Kytkeytykää irti kontrollifriikeistä ja puoltakaa toisianne niitä vastaan, tämä on SE, Se Sota. Se sotien LOPPUSOTA.


OIKEA VAPAUS.



Amen.









KAIKKI "VALTA" - KAIKKI "laillinen" VALTA TULEE SAATANASTA. Ja teidän typeryydestänne, peloistanne, ajattelemattomuudestanne, tietämättömyydestänne ja harhasta.


Kiitti.

ryssien oksettavuudesta

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c7fbbc95-78ea-4b56-9da8-4ca389bd47bf


Hyi jumalauta saatana ja helvetti ! P´thyi YÖK !

Siinä sitä on taas, ihan perustason ryssäläistä kusipäisyyttä ja totaalisen anti-kunniallista super-rottautta. ABSOLUUTTISIA saatanan persläpiä rikollisia kusipäitä torakoita.

Tuskin tarvii sanoakaan ettei tuollainen tulisi kuuloonkaan suomessa tai missään länsimaassa, mutta ryssän puolella rajaa, meiltä siis varastamallaan maa-alueella, sellainen on ihan normaalia.

Totaalisen jälkeenjäänyt rotu alivertaisia imbesillejä juoponkusemia pikkupaskoja jotka on saaneet mellastaa kuten KAIKKI paha, tällä planeetalla jo aivan superliikaa ja noin 2000 vuotta ainakin jo ylimääräistäkin.

Toivon TODELLA että ryssäin tarina on tulossa totaaliseen loppuunsa ja perikatoon ja sukupuuttoon.

Pyytäkäämme sitä siltä luojanmulkulta.


Kiitti.

Englannin tilasta...

 https://www.youtube.com/watch?v=JRXULDzT69g&ab_channel=modernity




Siinä on jumalauta madonlukuja niinsanotusti - kaikesta Monikulttuurista™ yms Saatanan potaskasta ja siitä miten kaikkien länsimaiden, joidenkin pahemmin kuin toisten, media ja valtio jne on ottautunut normaaliakin suoremmin omien "Kansalaistensa™" totaalisiksi sortaja-alistaja-nöyryyttäjä anarkotyranni vihollisiksi. Eli tavallaan valtion OIKEA OLEMUS on nyt alastomimmillaan pitkään aikaan joten ehkä jopa te normitolot kusipäät pakanat valtion ja kytän palvoja imbesillit silakanaivot saatatte nähdä ja käsittää jotain.

Ja toki paniikissanne alatte valkopyykätä asioita ja selitellä niitä parhain päin.

Mutta onneksi tämä kaikki alkaa jo hyökyä yli sellaisella volyymilla ja olla niin brutaalia ja totaalista ja jatkuvaa ja räikeää ja kaikenkattavan häikäilemätöntä ettei se enää pysy kenenkään naurettavissa peittely ja kontrollisyrityksissä. Nyt on erinnäisiä henkiä pulloistaan liikkeellä ja ENERGISINÄ !!


Toivotaan että NYT repee !


Ja valtion ym hoteisiin ette saatanan toivottomat tollot sitten enää IKINÄ matele ja palaa !



VALITKAA PUOLENNE !

maanantai 5. elokuuta 2024

E.Dutton ja median valheellisuus

 https://www.youtube.com/watch?v=9_nGJJBC3Yo&ab_channel=TheJollyHeretic



Yes, näin on.


Tämä on se syy miksen minäkään silloin uskonut kun kaikki ja kissansa rumutti että "Venäjä hyökkää...." ja ihan kellonaikakin ja kaikkea, MIKSI vitussa minä luottaisin mediaan ? miksi helvetissä minä noteeraisin teidät saatanan valehtelevat agendajournalistit "pitkä marssi läpi instituutioiden" koiranpaskatorakat marxistinäädät ?


Ja Eduardo ^ tuossa sanoo ihan samaa kuin se neuvostoryssän juutalainen kanssa-anarkistini eli Michael Malice, eli Maikhl sanoi yhdeksi yksinkertaiseksi syyksi neukkulan romahdukselle muistaakseni, sen että kaikki vihdoin tajusi media ym valehdelleen. Jostain hyvin tietystä ensin mutta sitten snaijasivat että "jos te kerran valehtelette TÄSTÄ..mistä muusta te olette valehdelleet?" ja näin Kansa™ kai sitten heräsi horroksestaan ja Ruususen unestaan ja horkkaisina alkoivat lähes ajatella jne.

MINÄ taasen en tajua miten aikuisille tai edes nuorille ihmisille pitää erikseen tehdä tämä asia jotenkin ERIKSEEN selväksi ja miten tämä voi olla teille jotenkin odottamatonta ja ihmeellistä !!! Minä en jumalauta tule koskaan ikinä käsittämään teidän hypertyperyyttänne saatanan naurettavat tollot näädät. Minä en ymmärrä teidän ylisosiaalisten apinoiden kuhnurien naurettavaa naiiviutta ja YLIyliluottamusta kaikenlaisiin vallanhimoisiin demoneihin. Miten se on mahdollista olla noin tollo ja väärässä ja naiivi ?!?

SE jos mikä on minulle mysteeri.

Hei idiootti, tässä on sinulle YKSINKERTAINEN kaava ja totuus ja se on AINA ja KAIKKIALLA koko ajan totta ja näin ===> K A I K K I mihin liittyy MITENKÄÄN "valta" ja muiden yli käveleminen ja siitä seurauksetta pääseminen (esim kytät on tästä täydellinen esimerkki) ..siellä tulee olemaan läsnä PAHUUS. Ihan ensimmäisenä jonossa ja ahneena kuin nälkäinen susi tai hyeena ja aivan yhtä raukkamaisena ja häikäilemättömänä ja opportunistisena. Siinä kaikki.

Joten MIKSI te luotatte MIHINKÄÄN vitun "instituutioon" ?!??! Minä käsitä, en totisesti en käsitä. En tajua. No comprende.

"Hei ! luotetaan noihin ventovieraisiin, ne hoitaa meijjänkin asiat  !!"... he sanoivat ja heittivät sitten olkihattunsa riemuissaan ilmaan ja hyppelivät tyytyväisinä perunasäkeissään.

Älykääpiöt.

Mutta eniwei, toivotaan että tämä TODELLA on jo Lopun Alku. 

Toivotaan toivotaan.






ToivotaaAAAN.

perjantai 2. elokuuta 2024

stalingrad + yksi mulkku vs nuoret ja kännykät

 https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000010598829.html


Haistakaa molemmat vittu. Mitä jos kiellettäisiin TEIDÄT ?!? Hau baut thät ?

Kuten taas nähdään, INHOAA valtio SYVÄSTI kaikkea VAPAUTTA ja sen kaikkia muotoja - eikä voi sietää sitä että joku ei keskity 100 prosenttisesti omaan aivopesuunsa ja suostu tulemaan tyhmäksi tehdasorjaksi 1800-lukulaisessa itäpreussilaisessa koulujärjestelmässä.

SE on ONGELMA. 


Ainoa asia mitä poliitikot ja muut paskatahrat valtiolaiset haluaa, on kontrolli ja muiden ihan täysin turha ohjailu ja alistaminen ja hallinta ja muu ilman mitään OIKEAA todellista syytä.

Tässä ollaan saman taivaan alla, vento vieraita, mutta teidän idioottien mielestä joillain vain on oltava VALTA yli muiden ja saatava ohjailla ja tuomaroida muita yksisuuntaisesti no matter what.

Kristus teidät tulisi keittää kiehuvassa koiranpaskassa kuoliaaksi vitun idiootit mulkut kollektivisti fintiaanit.

Haistakaa vittu.



Kiitti.

Englannin puukotus

 Siis uusin, tämänhetkinen. 

M´mogulupumba Mäbäläwäbälä Okumpabanba Bämläwäbbä HäbäläB´äbbä.

Ja kuten arvata saattaa jollei ole mielisairas narsistinen vasemmistolainen kusipää, oli tekijä Maahanmuuttaja™ ja tarkemmin vieläpä neekeriapina. Suoraan ruandan paskaisista puista.


https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/31f7e88f-97f7-4c3c-85cf-392a6253ea60


Jukolauta jo riittää sitten saatana !

Tässä on Eduardokin jo aika hiilenä uudessa videossaan..

https://www.youtube.com/watch?v=oePUn4Sxh88&ab_channel=TheJollyHeretic



Kysyy onko tämä jo sisällissodan alku ja tottakai ON mutta tarkemminsanottunahan se on ollut jo käynnissä noin ainakin ..30 vuottako ? Mutta yksisuuntaisena. Ehkä NYT aletaan iskeä takaisin ?

Ja sanon tässä muistaessa sellaisen yksityiskohdan minkä Ed mainitsikin tuossa ^ että yksi ja ehkä ainut metodi halki ihmishistorian millä ne joilla on, on pitäneet ne joille EI ole, ns kurissa tai estäneet kapinan ja kansannousun ja vallankumouksen yms on se että ne saastat (MEGArikkaat) tekevät yhteistyötä TIETYN pienen määrän, eräänlaisia "luottovankeja", köyhempiä kanssa. Eli pitävät omana turvakilpenään eräänlaisen köyhäin petturiluokan. Täsmälleen näin on ja tämä minun on pitänyt teille sanoa monta kertaa ja voi olla että olen maininnutkin mutta nyt kun saan professorin tulitukea niin nyt lie hyvä hetki räkäistä tämä teidän typerien mulkkujen tollojen pällisteleville epäuskoisille aivoliatuille idiooteille satiaisen silmille; se petturien luokka on kytät. Niitä kutsutaan "poliisiksi". Sianpaskat / kytät on nimenomaan työväenluokan pettureita, se on niistä sekä hyvin nättiä ja alakanttiin että tarkkaa sanoa. Ja toivon että helvetissä on ihan oma alhainen kehänsä moiselle saastalle paskasakille.

Kuten  myös näille maan ja rotunsa pettäjille Monikultturisteille™ - jotka näemmä VIELÄKIN jaksaa Uskoa™ ja olettavat ja luulevat saatanan myrkyt pääsevänsä kaikesta kuin LINTU veräjästä ja voittavansa ja saavansa kaiken tahtonsa vain läpi ja siinä kaikki.

Ristus jotton tyhymää saatanan sakkia !!!!! 


Mutta eniwei, toivotaan että valkoisille Suuressa Maailmassa riittäisi sitten ihan totaalisesti ja NYT SE ALKAISI ! Sitten suomessakin muutama hönömuuli uskaltaisi jo vähän leukojaan lenkottaa ja sanoa, siltikin nöyrän kiltin kuuliaisena häpeillen, jostain vähän kautta rantain jotakin miltei jonkin suuntaista. "Muttei millään pahalla ! Ja kaikkihan on vaan tasa-arvosii ja näi ja transsut ihQui jne"... jne jne ...

Ja tietty "Suomi TARVITSEE Maahanmuuttoa™" ja MoniOsaajia™" ja näin.. kaikkia näitä oksennuksia klisheitä.

Ja onhan se totta, sillä kukapa muukaan sitä viittisi hyökätä johonkin lastenkin joogaan niitä viilteleen hengiltä ? Kyllä siihen tarvitaan Afrikan sarvista osaavaa monitaitoista Työvoimaa™ !


NYT on aika poliitikoiden ja kyttien päiden päätyä seipäiden nokkaan. Tämä KAIKKI saa loppua. Koko "sivilisaatio" on JO joka tapauksessa nurin ja ohi sellaisenaan joten ottakaamme sitten tilanteesta kaikki irti ja muuttakaamme KAIKKI. Ja tuo esihistoriallinen mulkku hallitsee ihmistä -rakenne on romutettava. KAIKEN "poliittisen" ja KAIKEN "lain ja laillisen" on kuoltava ja kadottava ja totaalisen lopullisen täydellisesti. Aamen.


Nekru murhasi valkoisia lapsia.



Kiitti.

kiinan UHASTA ja kiinasta

Osa 1. https://counter-currents.com/2024/07/kissing-the-dragon-wisdom-or-misguidance-part-1/

Osa 2. https://counter-currents.com/2024/07/kissing-the-dragon-part-2/


Siinä on jo melko loistava paketti kaikille luettavaksi. Se on noin kuten kirjoitettu ^ ja kinkkilä on pysäytettävä ja siitä irrottava aivan 100 %:n mustavalkoisesti ilman mitään sönkötyksiä ja "niimmukkun!" ja hidasteluja.


*

Ja tässä kuin tilauksesta lisää vettä myllyyn ja tulta munille ja silmille.

https://www.is.fi/uinti/art-2000010602389.html


On se nyt jumalauta !! VITTU mitä ja miten häikäilemättömän häpeätöntä ja peittelemätöntä touhua. Eli kiinan killisilmät marakatit saa tehdä mitä vittua lystää ja niille vaan niiaillaan ja kumarrellaan ja hymyillään kuin lapsille ja pääsevät kuin koira veräjästä ja vaikkapa huijattuun kultamitalliin asti ! Voi VITTU voisiko tämä enää irvokkaammaksi mennä !?!

Päitä on tiputtava.


Ja HERÄTKÄÄ sitten jo KAIKKI ja koiranne tähänkin asiaan. Tuo valtava kusinen paskaläjä, kehitysmaa, kiina - on valtava ongelma ja joka vitun vektorilta ja sektorilla jne eikä se mene pois ja laimene vaikka leikitte taas vain tyhmää ja hymisette saatanan toivottomat lapamadot ja muulit ja zombiet.


Vittu että voi olla saatana häikäilemätön rotu !! Mutta sellaisenahan ne on AINA tiedetty ja kuvattu "häikäilemättömäksi orientaaliksi" ja ihan 100 %:n oikeassa on kuvaukset taaskin olleet. Kuten ählämien ja neekerten ja mustalaisten ym suhteen, mutta toisen suursodan tai suursodan osan 2 kun voitti valitettavasti Amerikan vanavedessä ihan 100 %:t kommunistit niin jälki on kylmäävää ja saattaa ennen mitään hyvää vain vielä pahentua.

Ja suomijunteistahan ei taaskaan ole mihinkään, kiltisti vain mennään töihin aamulla ja totellaan ja maksellaan veroja ja kuollaan ja kaikki menee kuten taustapirut haluaa.

Haistakaa vittu.