lauantai 11. syyskuuta 2021

Duttonin Femakkousvideo

Youtube Linkki


Hah.............haha... jaa, jaaha, no...johan pomppas!


Juuri kun olin kyllästynyt melko lopullisesti tuhonkin materialistiseen pillusilmiäiseen idioottiin vitun tympeän tolloon tolloon, se julkaisee näinkin hyvän videon.

Kerrassaan kiehtovaa. On kuin oppisi jonkun iljettävän ilkeän yksinkertaisen primitiivisen typerän muinaisen tollon, limaisen lieju-limanuljaskan olion, yksinkertaisia ja naurettavia ja säälittäviä "strategioita" miten selvitä ja lisääntyä jne. Hahahaa, eli naisista on kyse.

Tämä selitti minulle lopullisesti ja täydellisesti "feminismin". NYT minä ymmärrän. Loistavan yksinkertainen selitys ja asia painui lanttuuni kerrasta. Minä osaan nähdä totuuden kun se on tarjolla ja se on tässä, ottakaa opiksi. TUO on Feminismi™.


Jukolauta sentään saatana.


Ei se sitten siis IHME todellakaan ole ettei niitä kiinnosta kilin vittua mitkään vitun ählyjen horot ja miten ählyt raiskailee ja murhailee lännessä ja suomlannissa jne juurikin ensi-sijassa NAISET ja TYTÖT. HAhahahaHAHAHAha..ai luoja. Tämä teki asian sangen selkeäksi, ja naaraat on pidettävä niin kaukana, vitun tolloheteroni, NIIIIIIIIIIIIIIN kaukana KAIKESTA "vallasta" kuin on ikinä mahdollista.Vitun apinat saatana.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti