keskiviikko 1. syyskuuta 2021

Ansaitseminen

Sitä joko näkee maailman niin että jotain ANSAITAAN tai sitten niin ettei sillä ole väliä.

Vasurit ja poliitikot ym roistot näkee ettei MITÄÄN ja IKINÄ  tarvi ANSAITA. Tämän takia ovat hyvin luontaisia liittolaisia ja hengettömyyden heimolaisia esim.. neekerten kanssa. Jotka eivät siis ole IKINÄ ANSAINNEET MITÄÄN mutta jotka ovat saaneet ja saavat valkoisilta KOKO AJAN aivan KAIKEN / kaikkea.


Tämä on ...mitä sitten onkin. Alhaisen moraalitonta toisen mielestä ja toisen mielestä taas lähes Pyhää kaikessa laupeassa suopeudessaan yms.


Minusta esim ählämit on ANSAINNEET tulla rotuna tai lajina ei vain brutaalin armottomasti pommitetuksi mutta ihan junou...kertakaikkisen täydellisesti hävitetyksi. Ja kaiki jäljet (paskatahrat) olemassaolostaan poispyyhityksi. Kuten katujätkät ja byrokraatit ja muut pahansuovat loiset.

Neekeri ?...en osaa sanoa, se on lähinnä tyhmä mulkosilmäinen pomppiva alaston eläin, paljolti kuten jäniskin, joten en osaa sanoa tulisiko "jänikset" tuhota. Kai ne tulisi, ihan vain jo koston ja kunnian tähden ja takia.

Samoin EHDOTTOMASTI Kiinalaiset !!! Ja suurin osa vinosilmiä. 

Minä en anna kiinalle mitään armoa tai anteeksi enää, eikä sitä tarvi lässyttää että "ei ne Tavalliset Ihmiset™" kuten aina sanotaan. Tolkun Ihmiset™  sanoo. Hei munapää, hoi, juuri nimenomaan ne TAVALLISET taliaivot tollot taulapäät muulit on SE SYY miksi pahuus menestyy, NE tukee sitä ja ylläpitää ja ovat edes "protestoimatta" asiain tilaa. Iiiiiihan kuten Suomlannissakin, sama paska. Enemmistön idioottien takia se elitisti paskaväki saa leikkiä Ylempää sukupolvesta toiseen. TE mahdollistatte sen. Joten KYLLÄ; NIMENOMAAN ne Tavalliset Ihmiset™ !!!

Ja eritoten kiinassa ym. Joita minä en pidä ihmisinä muutenkaan vaan jonkinlaisina lisko tai sammakkomaisina demonisina ihmisenkaltaisina humanoidi-hominidi tyyppisinä olentoina.


Eniwei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti