keskiviikko 22. syyskuuta 2021

Toinen kysymys vielä..

 ...kun nyt siinä kerran olet.

Halusin vain kysyä tai ehkä jopa enemmän SANOA, että tajuatte kai te NYT JO tässä vaiheessa viiiiiiiiiiiiiiiiiiiihdoin, että Hollywood on abaut 100 % juutalainen ja CIAata ja muuta terroristin paskanäätää täynnänsä ?! Ja tajuattehan että meitä on TODELLA aktiivisesti ja proaktiivisesti jne AIVOPESTY eli aivoSUMENNETTU pikemminkin, sittemmin kun toinen suursota loppui ?! 

Ymmärrättehän te tämän ?! Ja että tämä asia on TOSI ja todellinen ja HYVIN...ai miin  H Y V I N    VAIKUTTAVA  /  merkittävä  !!!!!

Tätä ei juuri voi kyllin korostaa. Mantereet on siirtyneet paikoiltaan niinsanoakseni, Hollywoodin silkan häikäilemättömän PROPAGANDAN voimalla.


Tämä hoksattiin silloin 1939-45, propagandan eli VALHEEN VOIMA. Eli Luciferin eli Saatanan voima, ihmisten maailmassa. Manipulointi, yksinkertaisesti.

Ehdollistaminen, astetta vaikeammin selitettynä.

Totuttaminen, yksinkertaisemmin.

Ennustava Ohjelmointi, taas vähän "vaikeammin" selittääkseni.


KAIKISSA Scifi leffoissa ja sarjoissakin on aina mitä ?... Thät´s rait, kytät ja laki ! VALTIO ja tämä TÄSMÄLLEEN sama feodaalinen herrat ja rouvat meidän muiden "yllä" asiaintila ja järjestys. Tyhmissä vaatteissa vain.


Amerikan Armeija on antanut Haliwuudille luvan käyttää aitoja vermeitään ja niiden nimiä ja kuvajaisia VAIN sillä ehdolla että Armeija esitetään AINA jotenkin lopunkaiken positiivisessa ja syyttömässä ja lähes Hyväntekevyyden valossa, hyviksinä ja Hyvinä Pahoja Vastaan. Syyttöminä ja sankareina.

Ja te idiootit MAKSATTE nähdäksenne tätä aivosumennusta ja VALEHTELUA ja PROPAGANDAA ja vihollistenne ylistystä ja tullaksenne manipuloiduksi.


Minä en ihan aidosti ja oikeasti osaa enää sanoa tähän mitään.


Mutta kysymykseni siis oli, että TAJUATHAN sinä tämän ?! Nyt ainakin jo tässä vaiheessa. Ja että haliwuudin ON RAMAHDETTAVA. NYT. Muun Amerikan ohella.

ÄLKÄÄ tukeko sitä. 

Keksikää jotakin muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti