torstai 16. syyskuuta 2021

HesBu & tulos

 "Tulos tai ulos".


Mulkkujen yksi motto.

Absoluuttisen sieluton ja kamala ja kuvottava Maailmankuva™ ei YHTÄÄN mitään muuta. Vastenmielisten niljaskoiden kusipäisyyttä jota pitävät jonain vitun järjen ja rationaalisuuden ja Parhaista Parhaimman Parhauden perikuvana ja sinä OIKEANA juttun mitä elämällä tehdä. Koska hei !?...miksi tehdä mitään muuta kuin  orjan töitä, valtiolle, ja kantaa veroja...taaskin, valtiolle, ja kuluttaa elämänsä keräten RAHAA ja rahaa ja myös ...mm..rahaa, ja muuta materiaalista omaisuutta ?! Junou, sitä minkä saa täältä mukaansa ja millä on nimenomaan väliä !

Jee ! Sitä.


Tässä on yksi turhauttavimmista ja ärsyttävimmistä ja imbesilleimmistä piirteistä teissä Suomijuntit Finnuiitit, on kuin yrittäisi neuvoa jotakuta niin vitun tyhmää joka ei osaa pitää housuja oikein, sen suhteen että miten pitää housuja. Teillä ne on JOKO a) kainalossa tai b) polvissa. Muttei IKINÄ siinä oikeassa kohdassa eli tuossa abaut vyötärön tienoilla tai piirun alempanakin. Mutta ei. Te ette vain jumalauta osaa muuta kuin sinkoilla yhdestä ÄÄRIPÄÄSTÄ toiseen. Joko a) kommunismi tai b) kylmäkiskoinen "tulos tai ulos" riistokapitalismi tai mikä vittu se liekin.


NYT sitten Hesenkin MULKUT yht´vitun´äkkiä rientää myöntämään kaiken tuon ^ vitun PASKAPÄISYYTENSÄ kun joku RUMA läski Finnuiittinaaras tai oliko se joku mursu tjns, en tiedä, niin nin sai saatana suunsa AUKI ja "keikutti venettä" !! Uuuh !! OoooOOH !! Hai ! Hai... Suomlantilainen joka uskalsi SANOA JOSTAKIN JOTAKIN !!! Kuin ei oltaisikaan missään Pohjois-Koreassa ja TIUKASSA kontrollissa, vaan jossain tyyliin Amerikassa tjns !! Tssshh.. hah, jossa saa sanoa edes joskus jostain jotain !

Mikä sekin luulee olevansa... jokin Anglo vai ?..

Tämä on vain YKSI syy miksi INNNHOAN ja VIHAAN "työelämää" , enkä voi kyllin sitä tässä esiintyvillä visuaalisilla sanoilla kuvailla ja KOROSTAA, sinun tulisi kuulla tunteeni äänestäni tjns jotta saisit oikeamman käsityksen miten sitä kaikkea syvästi vihaan ja halveksin.

En tiedä MIKSI ihan exäktli te Muut olette senkin tuosta vain hyväksyneet ja ottaneet sitten itse ajaaksenne, että elämä on vain sitä että synnytään tänne, tehdään raatamalla kamalaa työtä jonka on TUNNUTTAVA nimenomaan TYÖLTÄ(!) ja jota inhotaan, naiden joku tyhmä kliinisen kylmä ruma finuiittiämmä, lisäännytään, tehdään työtä työtä työtä ja työtä ja kuollaan pois ja kuolema on absoluuttinen LOPPU. Piste, ei mitään sen tuollapuolen, thät´s it

Ai miin... MIKSI KUKAAN (!) hyväksyisi tuollaisen kamalan abysmaalisen Saatanallisen vitun tunkkaisen paskan ?!

Ja te kohkaatte sitä kuin se olisi jokin maailman PARAS juttu ikinä !! 

HAISTAKAA FINUIITIT VITTU ! Vittu että olette ällöttävä vastenmielinen vitun kuvottava kurja RUMA rotu.

Kuolkaa pois.Kiitti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti