torstai 23. syyskuuta 2021

Poliisinpaska POIS !

On laitettava välistä jotain hyvääkin ja vastapainoksi tuolle äskeiselle eli ALLAolevalle jutulle.

Eli tämä tällainen jokin aika sitten ilmennyt tieto...Aaaah, ihanaa. Tuossa sitä silmä lepää ^. Aaahahaa.. loistavaa. Mikä virvoittava uutinen / mahdollinen "uhka".

Mitä ikinä kytille tapahtuukin "pahaa" tai ihan oikeasti pahaa, on se pelkkää HYVÄÄ ja plussaa, ja jos olet muuta mieltä, se johtuu vain tietämättömyydestäsi, keskinkertaisuudestasi ja tunkkaisesta myötähävettävästä pelostasi yms, sillä ei ole mitään merkittävää järjellistä saati sitten sielullista sisältöä.


Mutta kytiltä kiitos aivan KAIKKI resurssit helvettiin ja vähän vitun sassiin, ja kuten olen sanonut; kytät linnaan. Jok´ikinen, ja niin nöyryyttävän ja PAKOTTAVAN prosessin kautta kuin on mahdollista. Samoin syyttäjät ja KAIKKI jotka ovat olleet osa vääryysjärjestelmää.

Naulittakoon tälläkertaa HEIDÄT ...johonkin, ei ristiin mutta ehkä isoon puiseen paskaläjään tjns.Alkakaahan paskahousu junttiheterot sitten jo joskus NÄHDÄ jotakin. Miten olis ?

Vai ...kerätäänx vaan materiaa ja kuollaan paniikissa sitten WAAAANHANA wanhana ja turvassa, kyttien ja lakien tukehdutavassa pakko-otteessa, pois ?Ja jos jonkun miniatyyrinen tietosuus hämmentyy tästä, sanon tuon kaiken ylläolevan lyhyemmin ja selkeämmin: "aivan vitun MAHTAVAA" !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti