sunnuntai 5. syyskuuta 2021

Ruuasta & Juomasta

 Tuubilinkki


Haistakaa typerät perkeleen läskit vittu.


Elikkä. On pitänyt jo aiemmin tästäkin huomauttaa, mutta että miksi pilasitte kaiken muun lisäksi ruuat ja juomatkin ? Vitun kommarit.

Jos SINÄ et osaa vitun tyhmä iso vauva olla juomatta jotain mikä itsellesi haitaksi, niin vittuako saatanan kusipää puutut MINUN mahdollisuuteeni juoda esim ihan OIKEAA "spraittia" eli Spriteä ?! Minä EN HALUA mitään missä on sitä VITUN VITUN VITUN steviaa tai aspartaamia tai muuta Saatanan PASKAA.

Samoin on kaiken muun hevonpaskan kanssa, ruuissa juomissa ju neim it.

Mutta koska olemme byrokratian luvatulla vankileirillä, meitä kohdellaan kuin jotain imbesillejä avuttomia aivottomia tyhmiä lapsia jotka ei itse osaisi jumalauta edes valikoida mieleisiään tuotteita kaupan hyllystä saati sitten olla syömättä tupakkaa ja polttamatta alkoholia, tai laittamatta metallia suuhunsa, jollei Kiva Poliisitäti / Byrokraattisetä olisi sitä SAAAANNKARILLISESTI™  estelemässä ja "säätelemässä" kuten sitä VITUN alistavaa NÖYRYYTTÄVÄÄ kusipäistä häikäilemätöntä kiusaamista ja kyykytystä ja alentuvaa holhousta kutsutaan.

Haistakaa kaikki vittu.Ja hei, kusipää, se mitä kukin syö, on KUNKIN OMA ASIA. Henkilökohtaista, kuten kaikki on, se ei kuulu hevonpersettäkään valtion kusirotille tai muille häirikkötoimijoille. Eikä ole olemassa mitään nimeltä "Kansanterveys" eikä mitään nimeltä "Kansa". Nämä on VALTION ja muiden "legalististen" juutalaisten liejurottien käsitteitä, jotka katsovata että heillä on etuoikeus ja erioikeus vain junou... hallita. Ja päättää muidenkin elämästä ja sen sisällöstä ja säädellä kohtaloa eli siis jotka katsovat olevansa Jumala Jumalan paikalla. 

He ovat järisyttävän erehtyneitä tässä asiassa. Mutta tällaisesta lisää omassa kirjoituksessaa.

Nyt haluan vain repiä uuden persläven teille vitun kusisille mankuville mänteille vitun marakateille jotka katsotte saatanan kusipäät ("Karenit") oikeudeksenne ja asiaksenne säännellä ja säädellä muiden elämää ja mm sitä mitä on ylipäänsä SAATAVILLA kaupoissa.

Minä EN HALUA sitä vitun pahvia mitä SINÄ vitun plösö paska ilmeisesti haluat. Minä INHOAN kuten kaikki, kaikkea mistä on viety "ilo, sielu, hauskuus ja maku" kuten videon jossain kohtaa joku jostain sanoi. Täsmälleen niin. MIKSI ihmeessä haluaisin syödä jotain vitun kurjaa pahvia johon on ripoteltu jotain myrkyllistä kemikaalia päälle ?!

Ja hei LÄSKIT hoi: ne "terveyslimut" on PAHEMPIA kuin oikeat limu ! Vitun IDIOOTIT !! HAHahahaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Te ETTE saa MITÄÄN  TERVEYShyötyä niistä, mutta sitäkin vähemmän makunautintoa jne ja samalla näppärästi pilaatte meidän muidenkin elämän. Meidän jotka EMME liho vain jo nähdessämmekin ruokaa, meidän jotka haluaisimme NAUTTIA siitä mitä suuhumme pistämme.

Minä EN HALUA minkään Stadilaisen pikkulikan läskipään Sannan tai jonkun kusipään vammaisen vasemmistohäiriintyneen vitun kumipään Mimosan, sanelevan minulle elämän olomuotoa ja ehtoja ja mitä saan ostaa tai en ja syödä ja juoda tai en. Te tiedättekin jo itsekin tämän kaiken kyllä, ette niin typeriä VOI olla että ETTE tietäisi. SILTI... te vain teette niin.


Sille on joku sanakin ihan ?.. Mikä se on kun tekee sellaista kaikkea kurjaa muille ?...

Joku sana sille on ...?.....

....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti