lauantai 25. syyskuuta 2021

Yksinkertainen Konsepti

 Minä annan nyt teille TODELLA MERKITTÄVÄN opetuksen, ja sen sulattelemiseen menee teiltä sinänsä ehkä koko lopun elämäänne, mutta ei se mitään ja se on sen arvoista. Ehkä seuraavassa inkarnaatiossa olet jo tarpeeksi viisas ELÄÄKSESI sitä jotenkin todeksi tjns.


Ja koska olet aivosumennettu manipuloitu ja ehdollistettu, uumoilisin sinun aivojesi reagoivan tähän tuohtumuksella ja raivolla ja sen kiistämisellä ja sitten sekalaisella masennuksella ja tympääntymisellä yms ja SINÄ siellä taustalla kuitenkin tiedostat asian olevan juurikin näin ja totta.

Tämä on jotain mitä minun on jo uuuusein pitänyt teille sanoa, mutta se on vain aina jäänyt. Nyt minuun laittoi tarvittavan energian tähän, tuo Feikkauksen ja valtion kusipäinen aikomus käyttää asettaan eli lakia, meitä KAIKKIA vastaan jotta elämämme olisi taas yhden piirun verrran kamalampaa ja kurjempaa.

Eli oppitunti on yksinkertainen. Minulla on 100 % VARMA tapa rikollisuuden lopettamiseksi käytännössä kokonaan ja lopullisesti ja 100 prosenttisesti ja aivan yhtä varmasti. Tämä on absoluuttinen metodi millä lopettaa KAIKKI "rikollinen" ja HETI ja kuin seinään.


Tiedättekö mikä se on ?!?!

Se on se että:  LOPETTAKAA  asioiden ja tekojen ja sanojen yms kutsuminen "rikokseksi". Se ON    NÄIN yksinkertaista.

Jos vain lakkaatte tekemästä asioita "rikolliseksi" ja "rikoksiksi" eli NIMEÄMISEN, se KAIKKI KATOAA ja LOPPUU. Ja haipuu pois, taivaanrannan taa. Ja on tämä TOTTA ja luulisin kusipäiden psykopaattien eli kyttien syyttäjien ja tuomarien ja poliitikoiden kyllä TIETÄVÄN tämän, pahuus TIETÄÄ kyllä olevansa pahaa, ja yrittävän tehdä aivan kaikkensa ja vähän päälle, jotta te hoi polloin tollot ETTE koskaan hoksaisi ja tajuaisi ja aivan aikuisten oikeasti ihan todellakin sisäistäisi tätä täydellisesti ja sulauttaisi osaksi kaiken ymmärrystänne.

Ja juuri TÄMÄN TAKIA  ...valtio pyrkii aivan TAUOTTA, heltymättä, hellittämättä, jatkuvasti ja jatkuvalla syötöllä ja kokoajan "säätämään lakeja / lakia" ja keksimään LISÄÄ ja LISÄÄ ja lisää uusia "rikoksia". Siinä on kyse VAIN ja ainoastaan vallanhalusta ja muiden yli kävelemisestä ja halusta hallita olemassaoloa ja kaikkien kaikkea ja koko elämää. Siinä on kyse Luciferiaanisesta halusta olla Jumala Jumalan tilalla, sijalla, paikalla.

VAIN tästä tässä kaikessa on kyse.


Älä säiky vaan YMMÄRRÄ.


Kiitti.


Tässä kaikki tälläerää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti