tiistai 14. syyskuuta 2021

SuperCell vs Valtio

 TAAS vain YKSI tapaus loputtomista.

Joku edes paskankaan väärti niinsanotusti, haluaisi edes jotain HYÖDYLLISTÄ ja sitä OIKEAA TyöMaMuilua ja valtion tyhmät henkäilevät ääliöt ämmät laittaa kapuloita rattaisiin ja perseisiin sen kun kehtaa ja kerkiää. Vitun idiootit. HAHahaaa, vittu mitä imbesillejä ! HAhaaaaaa.

Tärkeää sen sijaan on kaapia tänne kaiken mahdollisen maailman kaikki mahdolliset ylijäämämuulit ja haitalliset ja hyödyttömät typerät perkeleen mulkosilmäneekerit ja kälättäjä-ählämit vetelehtimään ja kävelemään turhautuneen ärtyneen näköisinä ympäriinsä, mutta jos ja kun joku haluaa jonkun ihan OIKEAN Huippuosaajan™  oikeaan jo olemassaolevaan työpaikkaan niin ...juu ei vittu tasan TOD!! Ei tu kuuloonkaan. Lienee Rasismia™(kin) tjns. Ainakin. Vähintäänkin.

Tai Kapitalismia™  tai jotain muuta hirviönsontaa heidän maailmankuvassaan.


Kuten TAAS näette; valtio saavuttaa aina tasan sen VASTAKOHDAN mitä julkisesti väittää haluavansa tai julistaa tavoittelevansa. Eli  esim "työperäistä maahanmuuttoa".

VALTIO ei näet pullistu siitä juuri mihinkään mutta ns yksityinen eli aikaansaava ja hyödyllinen ja energinen jne puoli, se hyötyy ja laajenee siitä. Valtion byrokraatin nahjukset syöpäläiset loiset taas ei hyödy siitä mitään.


Siitä lähinnä on kyse.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti