torstai 23. syyskuuta 2021

Tärkeä tieto vasureista...

Käykää lukemassa "TakiMagazine" juttu  "konservatiiveista" jonka on kirjoittanut jokin nimeltä "Z-man". En itse pääse sinne nyt kun en suostu laittamaan mainosten-estoa päältä pois, mutta siellä on tuollainen juttu siinä ihan ..ehkä neljäntenäkö tällähetkellä. Aivan vitun järisyttävän LOISTAVA kirjoitus ja mitä yksinkertaisin ja se oli kuin silkkaa salamointia jopa minulle. Se on nin valaiseva ja selittävä kirjoitus että se teidän ON, si-säis-tet-tä- !!


Asia ON juuri niin, kuten siinä sanoo. Vasemmistolaiset tai "liberaalit" eli TOTALITÄÄRIT tai wokeopaatit tai mikä niiden designaatio nyt juuri tällähetkellä onkin, ovat juurikin kuvatunlaisia fundamentalisti USKOVAISIA.

Ja tuo on TODELLA hyvä ja loistava ja välittömästi kenen vain konservatiivia älykkäämmän eli esim kissan yms, sisäistettävissä oleva asia ja tiedonmurunen.


AATELKAA ........... JOS  oikeiston tollot, toivottomat tolvanat typerät kusimuulit, suostuisivat ymmärtämään edes tuon yhden asian. En tiedä miten se niitä ja toimiaan muuttaisi mutta olisi se ainakin jotakin.


Moraali vastaan faktat on pelin henki, totisesti. MIETTIKÄÄ sitä, ja jos keksitte siihen jonkin khuulin ratkaisun niin ilmoittakaa toki minullekin, sillä siitä olisi jo hyötyä.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti