keskiviikko 22. syyskuuta 2021

Pakanat vs Vapaus

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/4473d3bb-67f6-4324-8fdb-70c3b45725ec


https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/0659ebf9-693f-471a-bd3e-1d4c05358e09

Koska en voi kanavoida ärtymystäni ja tunteitani aidosti sanoiksi, aloitan sanomalla että harmi että tuollaisia kusipäitä on olemasa. Nuo tuomarit ja syyttäjät ja muut verta nenästään kerjäävät pikku kusinäädät paskarotat. Ja niiden takia "we can´t have nice things" ja tämä on TOTAALINEN FAKTA.

Ja sinä tiedätkin tämän jo, minä tiedän, joten en nyt jankuta sitä sen enempää.


* * * * *


Millaiselta tuntuu asua Paskamaassa ?! Tyyliin Pohjois-Korea, Ryssä, Kiina, Valkovenäjä, Bulgaria, Romania, PaskaStan, koko lähi-itä ja Afrikka jne jne ?! Se tuntuu tältä..

Tässä VALEHTILIJOIDEN eli lehdistön eli Iltavalheen sanoja Kurkon jutusta: "Rodullinen halventaminen toi sakkotuomion Kansallisen Kivääriyhdistyksen NRA:n puheenjohtajana toimineelle Runo Kurkolle.

Kurko oli esittänyt ´näkemyksensä´ (Totuuden asiasta) yhdistyksen nettisivujen Puheenjohtajalla on asiaa -blogissaan kesäkuussa 2020.

Kirjoituksessaan Kurko esitti, että ”roduilla on merkittäviä eroja”. Hän kyseenalaisti ”mustan väestöryhmän” aikaansaannokset samoin kuin sen kyvyn hyödyntää omaa, suotuisaa ilmastoa ravinnon kasvattamiseen.

Kurko myös väitti, että ”impulsiivisuus ja silmitön väkivallan käyttö on tyypillistä mustalle rodulle”."


Minä lisäsin tuon suluissa olevan ^ jutun tietenkin itse. Ja sitten lehdistön paskahousumarakatti, tässä on sinulle ; kyse EI OLE "väitteistä" kyse on siitä miten asiat todellisuudessa OVAT ja ilmenevät eli TOTUUDESTA. Kyse on yksinkertaisesti siitä että sanoo "suurimman osan linnuista lentävän", kyse on toisinsanoen ilmiselvän päivänselvän triviaalin truismin mundaanista toteamisesta. Kyse EI OLE vitun juutalainen VALEHTELIJA "väitteistä". Toistan, kyseessä EI OLE     VÄITTEET  vaan kaikkien hyvintuntemat itsestäänselvyydet ja naurettavan päivänselvät FAKTAT.

ÄLÄ siis käytä tuota imbesillejä aivosumentavaa ja manipuloivaa ja johdattelevaa käsitettä "väite". Vitun absoluuttinen paskapää.

Sittenmulqvistien sanoja lisää: "Käräjäoikeus (vääryys[käräjävääryys])oli kuitenkin liki sanasta sanaan yhtä mieltä syyttäjän kanssa. Se piti kirjoituksen sävyä epäasiallisena. Se katsoi blogin olevan omiaan herättämään yleisössä suvaitsemattomuutta, halveksuntaa ja jopa vihaa kirjoitusten kohteena olevaa tahoa kohtaan."


Ensinnäkin pathologiset kusipäät PAKANAT, ÄLKÄÄ kutsuko itse itseänne noilla käsitteillä ja tekemäänne pahuutta hyvyyden ja OIKEUDEN nimellä. Teillä EI OLE siihen MITÄÄN Taivaan Mandaattia™ sen enempää kuin kenelläkään muullakaan, ja toisekseen, te olette alkeellisimmat alhaisimmat PAHAT mitä Maa päällään kantaa ja tekonne ovat törkeimpiä räikeimpiä ja halveksuttavimpia ja EPÄASIALLISIMPIA rikoksia mitä ihmiskunta tuntee, joten laittakaa jumalauta OMA suunne tilkiten kiinni ihan heti paikalla ja välittömästi, saatanan häikäilemättömät raukkamaiset vitun Saatanat saastat. Ja toisekseen, TOTTAKAI tottakai käräjäkusipäät on SAMAA MIELTÄ syyttelijäpsykopaatin pikkumaisen pikku kiusaajan kanssa !! Nehän ovat yksi ja sama asia ja istuvat päivät pitkät SAMASSA vitun HUONEESSA keskenään tehden HELVETIKSI muiden, ventovieraiden, elämän. Se on nimenomaan niiden JUTTU. On kuin sanoisi että "yksi Mafioso oli toisen kanssa samaa mieltä, täysin ulkopuolista ja viholliseksi katsomaansa tahoa kohtaan kohdistamassaan tihutyössä". Ai miin ...?.. mitä te oikein ODOTITTE ?!??! Ristiriitaako ? Kahden SAMAAN porukkaan kuuluvan PAHANTEKIJÄN välille ?! ...HAhaha.ette te vittu kovin tyhmiä ja harhaisia hulluja o ?

Ja edelleenkään, tedän käskynne eli "laki" ei koske KETÄÄN, ei minua eikä tuota kuka vittu onkin, eikä MINKÄÄN BLOGIN MIKÄÄN SISÄLTÖ ole teidän vapaamuurari "ihmisjumalten" PAKANOIDEN säädeltävissä. TODELLISUUS ei taivu sen enempää kuin minäkään, teidän vaatimuksillenne kohdella TEITÄ Universumin Jumalana. Te ETTE OLE sitä ja se siitä. Eikä se siitä muutu. Valitettavasti nämä ympärilläniolevat tollot vain ALISTUU teille jatkuvasti. Tämä johtuu muutamasta yksinkertaisesta syystä joista TYPERYYS tietämättömyys ja tottumus eivät ole pienimpiä ja vähäisimmästä päästä.

*


Ja mitä tulee NEEKEREIHIN, näkeekö SYYTTÄJÄnynny tihrusilmä psykopaatti kuinka minä kutsun NEEKERIÄ NEEKERIKSI tai NEKRUKSI ?! Niin nin mitä nekrun apinan alkeelliseen primitiivipaskaan tulee, ei mikään mitä tuo äijä sanoi ole yhtään mitään sen ihmeempää, ihan perustason faktoideja nekruista. Neekeri on tyhmä primitiivinen jonkinlainen ihmisenkaltainen, toistaiseksi kuitenkin tarkemmin vielä määrittelemättä jäänyt, olentolaji joka ei ole pystynyt tekemään IKINÄ kilin vittuakaan eikä tule ikinä pystymään. Kissa ei osaa lentää ja muurahainen puhua ja neekeri tehdä mitään. Eikä se muutu byrokraattien / syyttäjien / käräjöitsijöiden ja muiden kiukkuisten pikkumaisten mielisairaiden ylimielisten sosiopaattirikollisten inttävistä käskyistä ja tahdosta huolimatta mihinkään.

Se mikä MUUTTUU kuinka ollakaan, on teidän omien orjienne ASENNE  ==> TEITÄ kohtaan. Te alatte varmasti ärsyttää jopa jo omia koirianne, eli näitä kaikkia "raappahousuäijiä" ja mitä lie jääräpäisiä vitun Fintiaaneja tässä ympärilläni pörrääkin, sekä netissä että elämässä sinänsä. Eli jopa nämä kyttienpalvojat alkaa heräillä nöyryytyksestään ja alistuksen horkastaan ja HUOMAAVAT mitä te olette ja teette. Ja se on erittäin HYVÄ ja äärimmäisen myöhäistä ja vähäistä. Mutta minä yritän uskoa sisällis-sotaan ja vallankumoukseen tai edes siihen meteoriittiin, viimeisillä voimillani.


En anna Jumalalle tätä MITÄÄN ikinä anteeksi. En kaiken mitä TIEDÄN ja kaiken mitä olen lukenut ja nähnyt ja kokenut, jälkeenkään, EDELLEENKÄÄN, en ymmärrä MIKSI se saatanan paskapää antoi tämän maailman HALLINNAN Luciferille ?!?! TEILLE pahoille ja ennen mitään muuta ==> TYHMILLE !!!!


Tätä minä en IKINÄ sulata enkä hyväksy. MINÄ olen sodassa TEITÄ vastaan vaikkei KUKAAN muu olisi, minä jaksan sitä IKUISESTI. MINÄ pidän linnaketta pystyssä vaikka yksin. Ja useimmiten siihen se meneekin, nämä muut on veteliä kuin vanukas ja laiskoja sekä älyltään että muutoinkin, joten niiltä teidän todennäköisesti, kuten olettekin ovelina komentelevina loisina jo hoksanneet, ei tarvitse juurikaan pelätä saavanne mitä kerjäätte.

Ja suomlannin finnuiitti on kuten tunnettua, ihan aito ja pesunkestävä masokisti. Joten miksi ne EI haluaisi tulla vain jyrätyksi ja dominoiduksi ?!?!


Mutta muistakaa MINUT ! MINÄ vihaan ja inhoan teitä ja teen KAIKEN kuviteltavissani olevan vastarinnan, vaikka eräs edeltäjäni sanoi että "älkää tehkö pahuudelle vastarintaa", mutta siitä viis; minä AION TEHDÄ. Ja PA-LA-JO !

Siinä olen MINÄ pähkinänkuoressa.Minä olen niin vitun täynnä tätä kaikkea komentelevaa alistavaa nöyryyttävää naurettavan tukehduttavaa ämmien nyrpeää komentopaskaa / suomea etten... kyllä kuulkaa enää tiedä mitä sanoa.

Ja vittuako minä täällä Blogissa räyhään ...ai miin mihin tämä JOHTAA ??!?! Tämän takia minä mm VIHAAN suomalaisia, teitä ei saa EDES Keltaliivien kaltaiseksi ARMEIJAKSI VALTIOTA VASTAAN. Ei sitten jumalauta MILLÄÄN, ei edes Hitler saisi teihin MITÄÄN vitun inspiraatiota ja liikettä, te olette totisesti flegmaattinen väsynyt elämäänsäkyllästynyt mitätön paskarotu "if ever there was one". Nekrukin sentään pomppii ylös-alas, alasti savannilla. Te vain löhöätte perseellänne ja kiittelette omia sortajianne ja vaaditte saatanan käpyaivot kusipäät megamulkut kytät, lisää rahaa "oikeille kytille".


HAISTAKAA VITTU ja kuolkaa tuhannesti.

Vitun absoluuttiset madot.


Te olette ihan yhtä suuri osa ONGELMAA kuin pahimmat pahantekijät. TIETÄKÄÄ tämä.

TIETÄKÄÄ ettei laki koske KETÄÄN, ja TIETÄKÄÄ että TE OSALLISTATTE ITSE ITSENNE pahuuteen. Niin se vain toimii. Pahuus tekee sellaista. Se on ovelampaa...kuin TE.

Jos jaksan, laitan siitä oman juttunsa - jota ette suostu uskomaan, mutta joka selvittää teille kyllä asiat niin ettette voi enää jatkaa sokeana - tässä jossain vaiheessa.


Mutta hei, kiitti kun TUETTE "lakia ja järjestystä" ja poliisi-sikaa kyttää ja mitä lie muuta. Hei kiitti !! Kiitti tästä !! Kiitti !

Te ootte tosi Fiksuja Ihmisiä ja teillä on jotain mitä minulla selvästikkään, (kaksi Koota), EI OLE, eli Tolkkua !! Kiitti vielä Tolkun järkevä-fiksu ja filmaattinenkin, Ihminen ! Kiitti sulle !! Kiitti.

Sä oot oikees. Jou.

Jatketaan näin.Sebu linnaan !! Kurko ristille jne jne.. hahhaaha.. hyvin menee...mutta hei..menköön.

#TuetaanPahuutta

@LuciferinPerse / Suomi
P.s minä muutoin säälisin Sebastiania mutta ..ehkä tuo on hyvä matokuuri sille, se kun USKOO(! täsmälleen niin) lakiin ja kyttiin ja haluaa pitää ne olemassa, se kun ON , ITSE , osa tuota "järjestystä" ja valtiota ja hallitusta jne jne... en tiä  ..ehkä se OPPII ehkä ei. Luulen että EI.

Se EI tule oppimaan ja viisaammaksi, vaan se jatkaa Valitsemallaan Tiellä.

Se kävelee suoraan liekkeihin asti, tyhmä päättäväinen ilme totisen vakavalla lihavalla pullealla naamallaan.

En tiedä miksi se muuten edes MENI tuonne paikanpäälle, täten "LEGITIMOIDEN" kyttien ja lakien ja käräjien yms SAATANAN LASTEN kuvitteellista(!) valtaa.

"Tus tänne jotta me voidaan Tuomita, mihin meillä siis on oikeus..., niin nin jotta me voidaan tuomita sää!

"Ok joo mä tuun!".Talibanitkin on parempaa väkeä kuin te. Niissä sentään ON ytyä ja munaa ja Thumosta eli SISUA.


Vielä lopuksi : haistakaa mätä vitun paska, vitun absoluuttiset muulit ja maan madot ja luuserit paskahousut nynnyt typerykset. Minä niiiiin IINNHOAN teitä. Ou män, ju häv NOU aidia.


Kiitti !


Kiitti tästä !! Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti