sunnuntai 5. syyskuuta 2021

Quato vs Tsadi

 Se oksettava limanuljaska joka teki kaikkensa tuhotakseen työttömien ja köyhien elämän mm, ja on ylimalkaan kuvottavin mulkvisti-rumilus sittemmin Anaalirinteen, joka sai palkakaseen tuhotyöstään Helsingin "pormestarin" mikä vittu sekin ikinä lie, "viran". Mikä SEKIN sitten ikinä lie. Niin nin tämä saatanan kuvottava ruma omeganahjus paskapallo hönö nolasi itseään vielä lisää ja yritti tehdä Tsadista Englanttikeelisen, eli enkun eli englannin kielisen. Englannin !! ENGLANNINKIELISEN ! SUOMEN pääkaupungista, Helsingistä  e n g l a n n i n k i e l i s e n.


Miettikää hei snadi hetki tätä. Miettikää sitten toinen tovi kertooko se jotain noiden teidän "päättäjienne"  "mielenliikkeistä" ja MAAILMANKUVASTA ja todellisista pyrkimyksistä ja suunnitelmista ja "visioista" ja KETÄ ne oikeasti ja omasta mielestään "edustaa" ja mihin ovat täysin tietoisesti suomea ajamassa VÄKISIN. Kuten KAIKI valtioon liittyvä AINA on, PAKOLLISTA.

Sellaista PAHUUS vain on.


Mutta eniwei, "sano minulle että olet kurja säälittävä RUMA inhottava iljettävä vitun mitätön vähäteltävä naurettava kurja nahjus, jota tod.näk kiusattiin siitä koulussa ja joka haluaa nyt kostaa sen kaikille, sanomatta sitä kuitenkaan noilla sanoilla"... ja bäm, sitä yritetään kaiken muun tihutyön ohella muuntaa Tsadi-Stadi ulkomaalaisten kieliseksi. Jär-kyt-tä-vää. Aivan vitun käsittämätöntä, ja häikäilemättömyydessään juuri sitä vitun ameeban ja madon ja huumorintajuttoman eläimen tasoa mitä "poliitikoilta" yms virkabyrokraatti kusipääloisilta koneilta odottaa saattaa.


Tuo ruma paskamutantti tulisi repiä kappaleiksi.


Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti