lauantai 25. syyskuuta 2021

Chisu = idiootti

 Jumalauta mutta nyt romahti LOPULLISESTI ja Chisukin silmissäin. Jonka sukunimi näytti muuttuneen "Sundelista" tai "Sunberista" "Roosberiksi" tjns !!! Mitä vittua ?!

Mutta eniwei. Oletan että tiedätte mitä se on mennyt mankumaan ja wau... ei voisi pettyneempi häneenkin olla. Olin luullut sen jostain syystä olevan edes mikroskooppisesti järkevämpi kuin monen muun julkimon mutta vielä mitä.


Näille älykääpiöille roiskaisuille, mahalleen heittäytymisille, ei vain näy loppua. Kuinka selkärangattomia teistä oikein on voinut tulla ?!


Ja hei, vielä tuosta "kulttuurisesta omimisesta" eli juutalaisten ja muiden kusipäiden häiriköiden, suurkaupunkien ääliöiden luuserien paskahousujen paskapussien, tekemästä tahallisesta haitasta ja kiusasta, se ei ole mitään muuta kuin edellämainittua. Ja jos se olisi jotain, pitäisi neekerien ja aasialaisten ja kaiken EI-valkoisen lopettaa VÄLITTÖMÄSTI kaikki elämä joka on jurakauden tälläpuolen, se on KAIKKI meiltä valkoisilta kopioitu matkittu varastettu ja juonittu ja saatu ja apinoitu jne jne ad nauseam.


Nekru vaatteissa on jo valkoisten kulttuurin omimista. Kunnon ruuan syöminen on valkoisen kulttuurin omimista, tv:n katselu, pc ja pc-pelaaminen tai konsoli jne, kännykät...sähkö....lemmikit, parfyymit (paskankaan väärtit ja hyvät)...kakku ! Musiikki, ei läskien takapuolten paukutus ja typerä monotoninen mumina alasti jossain matalassa majassa. KAIKKI tuo on VALKOISTA SIVILISAATIOTA, joten yksikään murjaani ei sitten saa nauttia MISTÄÄN noista, jos on jotain nimeltä "kulttuurinen omiminen" !


LAKATKAA tämä paska jutkut vain sitten jo. Samantien. Ennenkuin teidät on laitettava uuniin ihan OIKEASTI tälläkertaa.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti