torstai 23. syyskuuta 2021

Valtio & laki vs RAHA

 iltapaskalinkki
Jumalauta minä olen täynnä tätä VITUN pikkupaskamaata kommarilaa.  POMMITTAKAA Suomi kiitos.


Tämä on tyypillistä. Tämä on niin TÄTÄ. Tuollaista se , Lainkuuliainen Tolkun Ihmiseni™,  kun annat älykääpiöiden materialistien kiipijöiden "hallita". Eli kyttien ja poliitikoiden ja syyttäjien ja koko tuon Saatanan sakin, Luciferin paskapoppoon.

Ne keksii loputtomasti lisää hankaluuksia ja haittoja MINULLE ja SINULLE, ja silti, SILTI, sinä vitun hiirenaivoinen idiootti KANNATAT niitä ja niiden paskanäätien valtaa. Haista vittu ja mätäne Helvetissä.


Mutta eniwei, ihan perus kommunistikomentelupaskaa. Ja toivon ettei KUKAAN tottele tätä sikäli kun se "voimaan" tulee kuten sitä sanotaan. Se lie kai StaarWaarssin se  "Voima". Tuo mihin kaikki poliittinen aina "tulee". Tai "astuu" tjns. OIKEASTI se tarkoittaa että olemme nyt suorittaneet kaikki omasta mielestämme riittävät ja asialliset ja asiaankuuluvat tyhjänpäiväiset tarpeettomat ja naurettavat ja nöyryyttävät (kansalle) imbesillit vitun teatteri-rituaalimme ja voimme alkaa nyt tästedes käyttäyä NÄIN. SITÄ se tarkoittaa, sitä byrokraatin rikollispaskarotta tarkoittaa sanoessaan jonkin "asetuksen"  "astuvan voimaan", se tarkoittaa että "aiomme tästälähtien tehdä sinulle TÄLLAISTA kiusaa".

Hei paskaläjä kusinäätä megaidiootti vitun talipäinen paskatollo psykopaatti DEMONI; minä EN HALUA sinun "asettevan" yhtään mitään. Minä en kaipaa YHTÄKÄÄN vitun "asetusta" elämääni tai "lakia" tai mitään muutakaan sinun jorinoitasi ja honottamaasi tunkkaista paskaa, ja sinä TIEDÄT tämän kyllä ja sinä TIEDÄT olevasi Saatanallinen, ja sinä teet sitä SILTI. Tai SIKSI.

*

Järkyttävää tieto taas tämäkin. Mutta onnea iltsikka !! Saitte taas vereni kiehumaan ja lisättyä tuskaa ja ahdistusta ja ärtymystä ja raivoa jne, joten  lehdistön mätäpaiserottien pyhin tavoite on saavutettu, saitte ..."jotakin aikaan" ! Saitte "liikutettua" ja "vaikutettua" !! 

Onx ny hyvä mieli ? Häpi nau ?


Ainakin tiedän että Superkyttien ote ympärilläni tiivistyy ja tiivistyy ja kiristyy ja kiristyy kuten kuristajakäärmeen syleilyssä, sitä se on VALTION syleilyssä. Mutta hei, ei mitn, TUETAAN sitä vaan ja näin !! Hahaha, lisää VALTAA vain VALTIOLLE ja kytille ja rahaa ja mitä lie !! LISÄÄ LISÄÄ LISÄÄ LISÄÄ !! Hiphip heiiii ja jipii ja jee !! SILLÄ se hoituu !! SE on se oikea suunta !! SE ratkaisee tämän maailman epäkohdat ja hankaluudet ja ongelmat !! Juuuur näin, siellä se RATKAISU on ja piilee Tolkullinen™ !! Sitä ei vain ole aiemmin hoksattu juuri oikealla tavalla ! Sä oot sitten vittu järkevä !! Oi helvetti...


No mutta, yök, eniwei, kommarit aikoo käydä rahan ja "kapitalismin" kimppuun ja supistaa "kansan" muutoinkin jo olematonta vapautta yhä enemmän ja enemmän.


Hei, näin käy kun on kytät ja laki.


Haistakaa vittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti