tiistai 24. lokakuuta 2023

Uudestisyntynyt Diana

 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/07b63ff1-f226-47b9-ae8e-fa6ee3e94eaf


Lapsi "väittää" olevan uudestisyntynyt Diana. Minä sitten inhoan tuota sanaa "väittää" ja sen käyttöä näissä asiayhteyksissä aina. Mitä jos sanoisitte vain että "..hän sanoo olevansa..".. ?

Huomattavasti kohteliaampi ja parempi ja asialle edes joooooonkinlaista kunniaa ja tilaa suova ja antava ja jättävä sanamuoto. Nou ?

Sensijaan jos sanot "väittää" - tuot HETI esiin OMAN mielipiteesi ja tyrmäävän asenteesi ja mulkkuutesi ja kylmän seinän nostat pystyyn. Vitun medianrotta saatana, TAAS.

"Kamalia ihmisiä" kuten Trump sanoi.


Mitä itse ^ tuohon asiaan tulee niin minä uskon ihan heti ja at face value asian, uskomatonta ja uskomatonta että "Diana" on päättänyt tulla heti lähestulkoon taas takaisin tänne.


* * * * *


Ja jos eli KUN teitä kiinnostaa lisää lasten jälleensyntymät yms niin tässä on hyvä juutuubkanava aiheesta: https://www.youtube.com/watch?v=YZMiENzFOSo&ab_channel=LMN 

^ Tuo linkki vie suoraan yhteen satunnaisesti valitsemaani videoon mutta ne on olleet aikalailla kaikki hyviä mitä olen katsellut. Jos TUO jo yksin ei riitä ja avaa ja avarra tajuntaanne ja täten Maailmankuvaanne niin luovuttakaa vain ja jatkakaa unia. Keskittykää vain siihen Punapukuiseen Naiseen.


Ja jos ette jostain käsittämättömästä syystä tunne edes "Om Setyn / Setin" tarinaa niin tutustukaa siihen ja selittäkää sekin toki jotenkin sillä autistisella länsimaisella Angloheteroiden puusilmäisellä sieluttomalla ja sielunkiistävällä "Tieteellä™". Pliis. Olisi über mielenkiintoinen selitys luullakseni.


KAIKKI olemme eläneet ja kuolleet, eläneet ja kuolleet, eläneet ja kuolleet lukemattomia kertoja. Ja kaiketi joka kerta suurin osa teistä on aivan yhtä puusilmäisen umpijuntin jäykkäniskan totaalivarmoja sitä että "tämä on yksi ja ainut, ainutkertaista ja se siitä!" ja full stop.


Idiootit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti