maanantai 23. lokakuuta 2023

asiaa ryssistä

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/0a97a80e-6ce0-4001-b6bb-bf7c3570a587


Ryssä kärsinyt VALTAVIA tappioita !!  

Ai ihanaa, mitä musiikkia silmille nuo otsikot ovatkaan ! Saati sitten...




..'hahahaa.. ai luoja noita luusereita. Ne on niin säälittävän surkea rotu ettei sitä voisi edes keksiä. Vaaleita neekereitä mutta vailla sitäkään vähää mitä taas neekereillä on, esim kykyä luoda ihan oikeasti hyviä musiikkikappaleita jne.

Mutta on aivan mahtavaa että ryssää moukaroidaan nyt ilmeisesti joka suunnalta ja oikein kunnolla ja olan takaa, se on ihan 100%:n oikea suunta ja ei muuta kuin lisää tulta surkimuksille.

Sekin oli ilouutinen että ryssät purki jonkun rajasopimuksen tai kauppasopimuksen suomalaisten kanssa tuossa juuri ! Aivan jumalauta mahtavan ihanaa !! Tämä on jo niin hyvää etten tiedä miten päin olla ja miten tähän suhtautua, tämä alkaa olla liian hyvää ollakseen totta !! Ai luoja ...TOIVOKAA kaikki parasta ja rukoilkaa ja mumiskaa ja mantratkaa että "me haluamme vihdoin ryssistä eroon ja musertaa ne kostoksi kaikesta, ja saakoon jokainen uhrinsa kaiken omansa takaisin ja vähän päälle ja olkoon tämä muutos lopullinen ja yhdensuuntainen, aamen".


*


https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/b6eda696-9677-4156-b1ea-d7533f0d90c1


Vastaus tuohon on meille visuaalisesti akuuteille ja kyvykkäile ja lahjakkaille ihan naurettavan itsestäänselvä ja säihkyy silmille kuin auringonvalo, eli käyttää, käyttää se. Sen näkee sokea matokin ja silmätön piisamikin, vaikka perselävellään, että se käyttää kaksoismuuleja jatkuvasti ja vittu miten NAURETTAVAA ja pelkurimaista touhua tuokin on. Kristus vittu !! Tuollaisia pikku paskajyrsijöitä nuo lucin lapset on ja TUOLLAISIA te perkeleen mäntit pelkäätte ?!?? HAHaaaaaaaaa.




Säälittävä kurja mitätön myötähävettävä ärsyttävä ällöttävä luotaantyöntävä alhainen demoninen kusipäinen haitallisen hyödytön tunkkainen pikku paskarotu nuo ryssät. Kertakaikkisen äklöttävää vitun väkeä, minä haluan niistä 100 %:sesti ainakin eroon.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti