maanantai 23. lokakuuta 2023

Emily Blunt kausti

 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b2b5d8ed-f136-4264-94c1-613e4a5bc770



"Sir...näen aivan liikaa heikkoja ja tyhmiä, kaikkialla..en ...en oikein kestä enää.. "

"..voi jumalauta..."


No voi nyt VITTU !!! Cry me a fucking river for fucks sakes !!!


Vittu mitä absoluuttisia pikku paskamänttejä superlällärikusipäitä ihmisistä on tullut !! 

HAhahahaahaaaaaaaa ei jumalauta voi olla totta !! Ei VOI olla totta !!! Joku pikku paskanäätä on menny vitun mänttipaska ja kannellut Emilyn vuonna 2 0 1  2 (!!!) sanomasta yhdentekevästä ja ihan 100%:n eittämättä todellisesta ja faktuaalisesta asiasta nyt jollekin... iskälle tai valdelle tai äitille tjns. Vittu mitä ..en tiedä enää edes miksikä tuollaista mulkkuväkeä kutsua. Ensinkin se on ihan totta, Amerikkalaiset on läskejä paskoja, ja toisekseen on varmasti yhtä totta että Emilyn tarjoilija oli sellainen vitun iljettävä perkeleen punkero mitä ne on, ja yhtä totta jopa se että se takuulla söikin kuormasta, eritoten jos se on nekru niin sille oikein on syötety ilmaiseksi kaikkea mahdollista "korvauksina".
Ja toisekseen tuo on ihan perustason kommunikointia ja naljailua ja ei tätä mitään kai tarvi järjissäänolevalle AIKUISELLE ihmiselle tämän enempää selittää, alkaa tuntua jo tyhmältä edes kirjoittaa jotain näin vitun naurettavaa. .hahaa.h.a.a.aaaaaa..en tiedä.. nauraako vai mitä.
Mutta hei, ne on läskejä ne jenkit. Ja nekrut eritoten.

Ja arvannen että joku LÄSKI nimenomaan on tästä mennyt vetään kanankoiven nenään, ei sentään herneen sillä se on jo terveellistä ja kevyttä syötävää ja sellainen ei läskeille sovellu tai käy.

Eikä kävely esim tms.


LAKATKAA tällainen naurettava vitun kusipäinen pikkumainen histriooninen perkeleen ääliön poru.


Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa.



Kiitti.















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti