keskiviikko 25. lokakuuta 2023

FUCK "Gigantti" !

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/3f64f487-e429-4939-856b-58973a93bbfc


Tuolaista se on, minä olen AINA inhonnut tuota vitun paskaläjää syvästi ja nyt en enää mene sinne kertaakaan. Saatanan roistot perkele, HÄVETKÄÄ !!

Vittu mitä alhaisia liejunahjuksia. Mutta juuri tullaista "Myyntityö" on, alhaisista alhaisinta, huorausta ja saatanasta ja tuollaisen kaiken takia olen AINA halveksinut myyjiä ehkä eniten kaikista ammateista. Täysin sieluttomia mulkkuja rääpäleitä jotka sitten ylpistelevät halvatun rehvelit (siteeratakseni "Lapin Kullan Kimallus" elokuvaa) ja elelee kuin olisivat jotakin... jotakin, paskankin väärtejä. Leveilevät ajaessaan jollain BMW:llä tai AUDIlla meidän muiden, köyhempien todennäköisesti, ohi ja yli. 

Te olette vain persoonattomia paskahousuja ja myyneet välittömästi ensimmäisen tilasuuden tultua sielunne - tässä tapauksessa tuolle mulkkufirmalle.

Tässä on se mitä "kapitalismissa" on vialla, se on täydellisen sielutonta ja periaateetonta ja ihan yhtä ongelmallista kuin mikä vain -ismi

KUVOTTAVAA touhua. Minä en ikinä myisi vanhukselle esim jotain ihan totaalista paskaa, muttei myisi Jeshuakaan, vain tietämättömät ja ahneet ja materialistiset pikkusielut sitä tekee ja luulee että se minkä taakseen jättää.. jää sinne. Ei se niin me. Tollo.


Boikotoikaamme tuo paskalafka vittuun suomesta, samoin kuin somalit ja muslimit ym ja KOKO "vasemmisto". Teidän on oltava tässä sekä mukana että pysyttävä lujina mutta älkää tehkö sitä minkä yleensä teette takuulla ja nopeammin ja helpommin kuin hengitys, eli kalkkeudutte ja jäykistytte kivettyyneen jäykiksi ahdasmielisiksi imbesilleiksi.


Ja siis HÄPEÄ gigantti saatanan paskareikä, HÄPEÄ. Vitun mulkut.

Ja hei, tuollaiseenkin eittämättä köyhiä / työttömiä pakotellaan te-kusipää-ämmien toimesta ja täten ORJAKAUPPA pyörii kuten halki maailmanhistorian ja rikkaat SIAT porskuttaa ja kunnon ihmiset on köyhiä kuin intian paskamadot, ja kaiken moraali on ei vain rappiolla mutta poissa.



Suksikaa giganttiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti